שלג בירושלים.??
-
תגידו באחוזים כמה הסיכווים לשלג בירושלים החודש..?
-
שלג ברמות ג
בין 0
ל 100 -
שלג ברמות ג
מיצינו את האשכולות
האלה כל יום נמאס כבר -
יותר קרוב ל0 מאשר ל100 ... (רוב החודש מאחורינו)
-
לדעתי 67

-
צבי דוידוביץ אמר בשלג בירושלים.??:
שלג ברמות ג
מיצינו את האשכולות
האלה כל יום נמאס כברצודק בכל מילה.
נמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס!!! -
איש השלגים יש מספיק אשכולות, וכל אחד יבחר את מה שמעניין אותו. יש אנשים שזה כן מעניין אותם. בשביל זה יש הרבה אשכולות עם הרבה נושאים וכל אחד יפתח את הנושא האהוב עליו. זו דעתי.
-
איש השלגים אמר בשלג בירושלים.??:
צבי דוידוביץ אמר בשלג בירושלים.??:
שלג ברמות ג
מיצינו את האשכולות
האלה כל יום נמאס כברצודק בכל מילה.
נמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאס!!!מילא עם זה הה רלוונטי אבל במצב הנוכחי אין לנו אלא עדכוני המודלים
-
שלג כבד אמר בשלג בירושלים.??:
איש השלגים יש מספיק אשכולות, וכל אחד יבחר את מה שמעניין אותו. יש אנשים שזה כן מעניין אותם. בשביל זה יש הרבה אשכולות עם הרבה נושאים וכל אחד יפתח את הנושא האהוב עליו. זו דעתי.
אתה הרי יודע שלא תקבל כאן שום מידע שיספק אותך בעניין השלג שרץ לך בדמיונות
אלא מה, אתה נהנה לדבר על זה...
אז יש לי עצה יותר טובה בשבילך דבר עם ג'ימיני או צ'אט ג'י פי טי, הם תמיד יהיו סבלניים כלפיך, וגם יגידו לך את מה שאתה אוהב לשמוע, פלוס מחמאות, פלוס אימוג'ים משמחים.
מה אתה רוצה מאיתנו? שנגיד לך עוד פעם שאין כלום? -
למרות שכמעט קיבלתי על עצמי לרדת השנה מ''פרוייקט פורים'', אבל אני רואה שהנושא שממנו רציתי לעשות ''חגיגה'' עם איזה שניים- שלושה סיפורים פשוט מסרב לרדת מהפרק. אז אני שולח מכאן איום מפורש- אם לא תורידו את הנושא הזה מהפרק, תאלצו לחטוף איזה שניים שלושה סיפורים שיעמידו לכם מראה מול הפנים. ראו הוזהרתם !

-
ז'ק אנחנו נמשיך עם כל הכח. אפילו אתה לא תצליח לעצור אותנו.
-
איש השלגים אבל מה זה מפריע לך? מילא שבאשכולות הקיימים מכניסים לך את השלג כל הזמן, אני מבין שזה מעצבן, אבל מגיע מישהו פותח אשכול חדש לאנשים שנהנים לדמיין על שלג. מה זה מפריע? אתה רוצה - תפתח לא רוצה - אל תפתח.
-
ז'ק האמת שלא הבנתי כלפי מי האיום
-
שלג כבד אמר בשלג בירושלים.??:
ז'ק האמת שלא הבנתי כלפי מי האיום
כלפי מי שהסיפורים שלי לא מוצאים חן בעיניו (ויש כמה כאלה), וגם לעוד עשרה ניקים שמעדיפים לוותר על ''חגיגת פורים'', ביניהם גם מנהל אחד. אז אם חגיגת ההזיות על השלג ממשיכה כאן בפורום (וממש אין לי בעיה עם זה), מתבקש שגם תגובה לחגיגה תגיע בצורת כמה סיפורים באוירת ימי הפורים המתקרבים.
-
תראו איך שהאשכול פשוט התפרק לגמרי. הגיע שלג ברמות ובתמימות אמיתית פתח אשכול לגיטימי לגמרי עם השאלה שמאוד מעניינת אותו ועוד משתמשים רבים: האם יהיה השנה שלג בירושלים. לא עברו אפילו שעתיים ומייד החלו ההתקפות. לא חבל? אולי נפתח אשכול מיוחד שבו ידונו האם ראוי לפתוח אשכול על שלג בירושלים.
-
אני לא תוקף וגם לא באמת מאיים, כי הכל כמובן נכתב בחיוך, משהו בסגנון: ''אני מזהיר, אם לא תורידו את הגלידה מהשולחן, אז אתם תאלצו אותי לגמור את כל החבילה''.
-
ז'ק כמובן. הכל בסדר. לפי איך שהכרתי אותך לפחות עד עכשיו, אתה בסדר גמור. לא עברת את גבול הטעם הטוב..
-
אני לא רוצה להרגיש האיש הרע
אבל אני בהחלט הייתי ממליץ למנהלים לשלוף עכשיו את המנעול... -
דוד 4 אמר בשלג בירושלים.??:
אני לא רוצה להרגיש האיש הרע
אבל אני בהחלט הייתי ממליץ למנהלים לשלוף עכשיו את המנעול...אתה רוצה לפתוח מערכה נגדי?
-
ז'ק

אם הכוח שלך זה כמו האיומים שלך לא אכפת לי
ועכשיו ברצינות, שזה מגיע לאישי צריך להפסיק!
זו דעתי