אדר תשפ"ו תחזית מזג אויר מחזאים שונים {לתת קרדיט}
-
פברואר חוזר לתפקד כחודש חורפי עם גשמים וקור ממוצע לחודש. לא צפויים גשמים משמעותיים ועם הפוגות ארוכות, אבל ניקח מה שיש. ביום שלישי וחמישי יותר גשם.
ירושמים -
ההזדמנות האחרונה, ככל הנראה, למערכת לבנה, תוחמץ השבוע, עם כל הצער שבדבר
ירושמיים {בפייסבוק} -
היי חברים. שבוע באווירה חורפית לפנינו עם שני פרקי גשם עיקריים:
️ מחר (ראשון) תורגש ירידה ניכרת בטמפרטורות. בצפון צפוי גשם מקומי לצד הפוגות ארוכות, בעיקר מהצהריים. במרכז לרוב יבש אבל ייתכן גשם קצר לכמה דקות.
לבוש: מעיל + חולצה ארוכה דקה ברוב הארץ. בצפון כדאי גם מטרייה.
️ בשני עוד התקררות. בצפון יהיה חורפי עם גשם חזק מדי פעם. ייתכנו ברקים ורעמים ובחרמון העליון יירד שלג. במרכז יירד גשם מקומי - אבל ההפוגות גדולות. מאחה״צ-ערב הגשם יתחזק ויתפשט עד לצפון הנגב. בערב-לילה יהיה גשום וחורפי.
לבוש: מעיל + חולצה ארוכה + מטרייה בצפון ובמרכז.
️ בשלישי בבוקר יהיה חורפי וקר עם גשם מדי פעם, מצפון הארץ ועד לנגב. ייתכנו שיטפונות באזור ים המלח ומדבר יהודה. במהלך היום הגשם יתמעט וההפוגות ייעשו גדולות.
לבוש: מעיל + חולצה ארוכה + מטרייה.
️ ברביעי קריר ועדיין ייתכן גשם מקומי בצפון ובמרכז, לצד הפוגות ארוכות. בלילה הגשם יתגבר.
️ בחמישי ייעשה קר מהממוצע וגשם יירד מדי פעם ברוב האזורים. בחרמון יירד שלג.
️ בשישי בבוקר יהיה קר ועדיין צפוי גשם קל. בהמשך היום ייעשה נוח.מעדכן גם באינסטגרם
️
https://instagram.com/t_shamayטל שמאי
-
דוד 4 זה לא הוא שאמר ששבוע שעבר היה חורפי?
-
שבוע טוב
כבר הרבה זמן לא היו טעויות מסוג זה
כלומר רואים בבירור לפי השעות והמעלות שזה טעות אולם אין עשן בלי אש

-
גשם עד בלי די אמר באדר תשפ"ו תחזית מזג אויר מחזאים שונים {לתת קרדיט}:
דוד 4 זה לא הוא שאמר ששבוע שעבר היה חורפי?
מה קרה החלטת לצאת השנה נגד בועז נחמיה?
-
דוד 4 פשוט השנה התחיל להזדמן לי לשמוע מה הוא אומר וגיליתי שהוא "קצת" מחרטט בביטחון. (אני לא מדבר על הצפי שלו לגשם בעוד כך וכל זמן שגם זה כושל לעיתים קרובות)
-
יש טעויות לכל החזאים
מחמת כבודם לא אזכיר כרגע שמות מבכירי בכירי החזאים בארץ שבעצמי שמעתי תחזיות שלהם שלא קרובכללי עם כל הצער הסיכוי לשלג השנה הוא באמת אפסי
קצת מצער 4 שנים בלי שלג אמיתי בירושלים
לא יודע מה הסטטיסטיקות אבל בתור ירושלמי עשרות שנים זה מרגיש שנהיה יותר ויותר נדיר -
פשוט חבל. צער גדול. הייתי בטוח שהשנה נראה שלג רציני בירושלים, ואיך שזה נראה, כבר אין לזה הרבה סיכוי. 4 שנים כבר לא היה שלג רציני בירושלים, בעזרת ה' שנה הבאה.
-
ארין ש מסכים איתך לגמרי
לפחות חלקם למדו לקח ולא נותנים תחזיות לשנתיים -
יוזכר שיבחו {מותר פעם אחת} של מרשמלו שבניגוד לרבים הפעם לא נתן תחזית לאירוע קיצון