סִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי (פרומו- קדימון)
-
איש השלגים איך הגעת למסקנא הזאת?
ומה המשמעויות??? -
איש השלגים אנחנו מקוים ששלום למשפחתך
-
פרדס השלגים הענק אם איש השלגים נמצא בתוך פרדס השלגים, צריך לברר מה שלום הפרדס...
ולעצם העניין, כפי שכתבו כאן כמה פעמים, איש השלגים גר ברמות.
-
אז זה אומר שאפסו הסיכויים לשלג? הרי אם ביתו של איש השלגים אז מה זה אומר לגבי השלג?
-
דיווח ראשוני: נפילה ישירה בבאר שבע, בחסדי שמיים חיים רבים נצלו בגלל שהיו במרחב המוגן, לצערנו יש שתי פצועים לרפואה שלמה.
-
עוד דיווח: חוסלו בכירים רבים של החיזבאללה, לא ידוע מצבו של נעים קאסם מנהיג חיזבאללה. כן יאבדו כל אויביך ה'.
-
פוסט זה נמחק! -
אדיב אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי (פרומו- קדימון):
איש השלגים איך הגעת למסקנא הזאת?
ומה המשמעויות???לכל הדואגים והשואלים
תודה על הדאגה לשלום דירתי.
אני משכיר את הדירה שנמצאת לפי הבנתי כ 100 200 מטר ממקום הנפילה. והשוכרים התקשרו לבשר לי שאחת מדלתות החדרים נעקרה ממקומה יחד עם המשקוף. ועוד כמה נזקים.... -
איש השלגים שפך חמתו על עצים ואבנים...
בכל מקרה מבירור שעשיתי אתה יכול רק להרוויח מהסיפור, השוכרים ע"פ דין מחויבים בהמשך תשלום {אם הם פונו למלון} ומס רכוש יגיע לביקור בבית וישלם את כל הנזקים שנגרמו ע"י הטיל {ולא רק} -
דוד 4 אני מקווה שזה יזרז את הפינוי בינוי שם, כי עשרות דירות בבניין שלי (על כל כניסותיו) נפגעו...