מודלים פרשת "ויקרא", שאגת הארי
-
שבוע טוב
המודלים "סגרו" על המערכת ב19 יום חמישי
עדיין יש מחלוקות לגבי מספר הגלים:
גפס 2 גלים 19 , 21
איסי מראה סוג של גל אחד ארוך, וממש כעת החל עידכון יהיה מעניין לגביו.
הקנדי בכיוון של איסי יותר
איסי אי אי דומה לאיסי אך משאיר את המערכת לזמן ממושך בהרבה
לגבי משקעים כרגע בתל אביב עד ה22:
קנדי 130
איסי כ80
שאר המודלים כ50 60
גפס משום מה כ30
שבוע טוב ומבורך -
לא אוהב להיות פסימי
אבל המודלים בהתמתנות מהעדכונים הקודמים, גם אם המפות המשקעים עדיין יפות סינופטית נראה פחות טוב, וודאי הרבה פחות מהאפיק ההזוי שהם הראו על אותם תאריכים עד לפני יומיים אלא כל מיני אפיקים שמתנתקים מתחברים ושוב מתנתקים בקיצור לא אפיק שמן ויציב.
נקווה ששוב לא נתבאס. -
בנתיים לשבת האחרונה איסי פישל בענקקק
עריכה - האמת שעד חצות זה נקרא שבת ויש סיכוי לא מבוטל לפי כמות העננים הנראת במכ"מ שישלים את הפער ,נחיה ונראה. -
אוהב שלג על הים לא רק הוא, כל המודלים הגלובלים וגם המקומיים פישלו. בכללי זה היה מסוג המערכות שברור יהיה פחות בצפי
-
שבוע טוב
- לגבי הפעילות של היום, אני כמעט לא זוכר פעילות שרבית שמביאה כמות משקעים אמיתית ורצינית. זה מאוד נדיר אצלנו וגם הפעם לא קרה באופן משמעותי. הפיקים של הרוח היו בהחלט חזקים, והיה גם גשם נחמד בחלק מהמקומות בעיקר בפנים הארץ.
- לגבי ההמשך מה שקצת מטריד זה שגם הפעם שהכול היה נראה כבר "מובטח", אני שוב רואה במודלים נטייה למשוך את כל גלי האפיקיות מערבה. כלומר שוב אנחנו עלולים למצוא את עצמנו מקבלים רק שוליים של האפיק... כמעט כמו בכל השנה הזו. בעדכונים הקודמים היה נראה שנקבל לכל הפחות בועות אפיק מנותקות שיושבות עלינו ממש. כרגע זה כבר לא ממש ברור. החשש הוא שעם קצת התמערבות שוב לא נקבל מערכת משמעותית.
בכל אופן כרגע עדיין יש גרסאות יפות ואפילו כאלה שמאריכות את המערכת עד לאמצע שבוע הבא. נאלץ להמתין.
-
אייקון נותן באזור ה50 מילמטרים באילת, מטורף!!!!!!!!!
-
הבריטי גרוע [כמעט מוחק את המערכת]
-
גשום וסוער אמר במודלים פרשת "ויקרא", שאגת הארי:
אני נותן 70, איך אני? לארג'- נכון?
-
לא הצלחתי לפתוח נושא של דיווחי שטח
בצפת כעת גשם עז, רחובות מוצפים, ברקים ורעמים עזים -
מאור גליל העליון אמר במודלים פרשת "ויקרא", שאגת הארי:
לא הצלחתי לפתוח נושא של דיווחי שטח
בצפת כעת גשם עז, רחובות מוצפים, ברקים ורעמים עזיםאין מה לפתוח כי חוץ מאצלכם אין כמעט כלום
-
גשום וסוער איפה אתה רואה דבר כזה??
-
מאור גליל העליון מה היה הבעיה שלא הצלחת?
-
אלי 7 נראה שלא רק אצלינו

מוואזאר טו דיי -
ז'ק אמר במודלים פרשת "ויקרא", שאגת הארי:
גשום וסוער אמר במודלים פרשת "ויקרא", שאגת הארי:
אני נותן 70, איך אני? לארג'- נכון?
לא. אתה עוד יותר מטורף!!!