''יודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם''
-
''יודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם''
הורי ואחי היו בחזרה מהפוגה של כיממה ברכסים לכיוון ביתם בקרית שמונה (אחרי המטחים הבלתי פוסקים אמש) ובעת שהיו באזור איילת השחר החלה האזעקה על הירי תל''מ לאזור (ממנו נהרגה לצערנו הרב אישה הי''ד), אחי מספר שהם לא הספיקו לצאת מהרכב וטיל פגע בכביש לפניהם. רכב שהיה לפניהם חטף את רוב הרסיסים ואחי רץ לעברו כדי להעניק עזרה למה שנשאר ממי שהיה בתוכו, לפני שהוא מגיע לרכב הדלת הקידמית נפתחת ויוצא אליו אדם (תת אלוף) שהוא ללא שריטה! כן שוב אכתוב את מה שאחי מספר לי בהלם, הרכב מקדימה עם פגיעות רסס קשות והאיש יצא ללא שריטה, הוא בדק את עצמו כמה פעמים לראות שבאמת זה כך ואכן נס גלוי
חייב אדם להודות ולהלל, תודה לה' על הצלת הורי ואחי ועל נס ההצלה של האיש היקר שנהג לפניהם
מתנות קטנות בין כל הקושי והמורכבות
-
-
-
נתי אז אני לא ה"יאכנע" היחיד כאן...
-
אוהב שלג לא ישבע אמר ב''יודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם'':
אני רב גוני

-
אוהב שלג לא ישבע אמר ב[''יודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם'']ן(/post/52121):
ס'איז דא "יאכנע", און ס'איז דא א גרויסע "יאכנע"
️
️

-
נתי אמר ב''יודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם'':
אני רב גוני

מה, אתה תחש? התחש היה רב גווני, ונקרא בלשון התרגום ''ססגונא'' על שם שהוא שש בגוונים שלו.
-
ז'ק אמר ב''יודו לה' חסדו ונפלאותיו לבני אדם'':
אני רב גוני

מה, אתה תחש? התחש היה רב גווני, ונקרא בלשון התרגום ''ססגונא'' על שם שהוא שש בגוונים שלו.
שששש אל תגלה
-
אני רב גוני

שששש אל תגלה
אתה ממעלות תחשיחה, לא? -
הניסים מתגלגלים בכמיות כאן ברחוב סיפר לי שכן שנסע בכבישי הצפון וטיל נחת לפניו כ20 מטר (הכל מצולם אצלו) חלונות הרכב שלמים והוא ללא פגע,
ועיקר הניסים מוסתרים, ואין בעל הנס מכיר...
וראויים כעת דברי הרמב"ן מן הניסים הגלויים המפורסמים אדם מודה בניסים הנסתרים, שאין לאדם חלק בתורת משה רבינו עד שנאמין שכל דברינו ומקרינו כולם ניסים אין בהם טבע ומנהגו של עולם הכל בגזירת עליון.