בעוד שאנו עוסקים במערכת החורפית בשבוע הבא יום קודם יהיה פה שרב!
-
אמנם לא שרב של קיץ אבל..
יום שלישי על המפית 26 מעלות בבני ברק
כל העידכונים: -
שימי אם אני כעת בבני ברק והרכב מראה על 17.5 וחם לי אז מה יהיה שבוע הבא 🥵
-
גשם עד בלי די אמר בבעוד שאנו עוסקים במערכת החורפית בשבוע הבא יום קודם יהיה פה שרב!:
איזה ירושלמי מידרדר לבני-ברק ?
-
-
גשם עד בלי די אמר בבעוד שאנו עוסקים במערכת החורפית בשבוע הבא יום קודם יהיה פה שרב!:
תיזהר ! יש כאן פסימיות באויר, זה עלול לדבק ! שמור על עצמך!
-
ז'ק פסימיות לא הרגשתי, הרגשתי פקקים שאני כבר לא יודע עם עדיף את פקקי ירושלים או פקקי בני ברק
-
ז'ק פסימיות לא הרגשתי, הרגשתי פקקים שאני כבר לא יודע עם עדיף את פקקי ירושלים או פקקי בני ברק
אז זה אתה שציפצפת כל הזמן בעצבנות מתחת לחלון של ה''כולל''? (איזור המכבים/הירקון/הקישון).
-
ז'ק דווקא לא יצא לי לצפצף, נתתי לכולם לעשות את העבודה, אני ישבתי בנחת ושמעתי מוזיקה בקול.....
-
ז'ק מסופר שפעם מישהו נכנס לבית אבות/מושב זקנים/מעון לגיל הזהב (איני זוכר מה השם העדכני....) ורואה שאחד מהזקנים אומר לחבריו 24 וכולם פורצים בצחוק,
15 וכולם נופלים מכסאות גלגליהם מרוב צחוק,
8 והזקנים מגיבים שזה חלש,
וככה על כל מספר תגובה שונה,התפלא והחליט לשאול אותם ע"ז,
ענו לו שהם כבר מכירים את כל הבדיחות ישר והפוך....
ובמקום לספר כל פעם את הבדיחות, הם מספרו אותם, וככה כשהם רוצים להצחיק הם רק שולפים את מספר הבדיחה שאותו רצו לומר.....ולענייננו,
נדמה לי שאפשר להוציא ספר שלם של בדיחות בעניין עיה"ק בני-ברק דיכאון ושמחה....
אך היות שכולם מוכרים כבר אך מצד שני אינם ממוספרים - לכן אכתבם בקיצור - ויהיו לפניכם כאילו הייתי פורטם....אווירא דאר"י מחכים, ב"ב? אין אוויר.....
המעלה היחידה של ב"ב ? קו 402 לירושלים.... -
אוהב שלג לא ישבע אמר בבעוד שאנו עוסקים במערכת החורפית בשבוע הבא יום קודם יהיה פה שרב!:
ז'ק מסופר שפעם מישהו נכנס לבית אבות/מושב זקנים/מעון לגיל הזהב (איני זוכר מה השם העדכני....) ורואה שאחד מהזקנים אומר לחבריו 24 וכולם פורצים בצחוק,
15 וכולם נופלים מכסאות גלגליהם מרוב צחוק,
8 והזקנים מגיבים שזה חלש,
וככה על כל מספר תגובה שונה,התפלא והחליט לשאול אותם ע"ז,
ענו לו שהם כבר מכירים את כל הבדיחות ישר והפוך....
ובמקום לספר כל פעם את הבדיחות, הם מספרו אותם, וככה כשהם רוצים להצחיק הם רק שולפים את מספר הבדיחה שאותו רצו לומר.....ולענייננו,
נדמה לי שאפשר להוציא ספר שלם של בדיחות בעניין עיה"ק בני-ברק דיכאון ושמחה....
אך היות שכולם מוכרים כבר אך מצד שני אינם ממוספרים - לכן אכתבם בקיצור - ויהיו לפניכם כאילו הייתי פורטם....אווירא דאר"י מחכים, ב"ב? אין אוויר.....
המעלה היחידה של ב"ב ? קו 402 לירושלים....והבני ברקים טוענים שהמעלה היחידה של ירושלים היא קו 402
-
גם בירושלים הייתי צריך להדליק מזגן על קור הצהריים (ברכב)
-
גשם עד בלי די נו למה לא באת לבקר?
-
גשם עד בלי די לא יודע למה, אבל היה מונח לי בראש שאתה גר בק"ס, אולי בגלל שהעלית לאחרונה תמונות ממודיעין עילית? [למיטב זכרוני].
-
-
פוסט זה נמחק! -
דוד לראות אותך
🫠
שלג ברמות בהחלט בקס אבל מבלה הרבה מאוד בירושלים
אופס ! טעיתי במיקום. אז מק''ס לב''ב זה כבר לא כ''כ הדרדרות.
-
-
אכזבה או לא
השמ"ט מחק את השרב! -
שימי אמר בבעוד שאנו עוסקים במערכת החורפית בשבוע הבא יום קודם יהיה פה שרב!:
אכזבה או לא
השמ"ט מחק את השרב!ד-י-כ-א-ו-ן !!!!
-
לא יההי שום שרב עד אחרי פורים גם לאאא אולי בפסח