🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
עדכוני מודלים מוצ"ש ויום ראשון [א' וב' אדר]
-
גשם עד בלי די אני דווקא מסכים עם דוד אפיק הרום המנותק הולך ומתרדד מעדכון לעדכון. בקלות אפשר להישאר בלי כלום בפרט בטווח כזה.
-
גם איסי הערב עם שקע רדוד
במצב הנוכחי אנחנו עם מערכת דרומית שתביא לדרום הרבה גשם אבל המרכז והצפון שוב יצטרכו להסתפק בשאריות...
מה שראינו שבוע שעבר היה שקע הרבה יותר עמוק שנכנס לא רק לדרום אלא לכל הארץ..
אני לא אומר שוב שזה לא יכול עוד להשתנות הרבה אבל זה המצב נכון לעדכון זה, אין מה לעשות -
ירק העונה
-
דוד האפיק יותר רדוד בערך כמו הפער המספרי בין 1,000,000 ל 999,999, ההבדל היחיד שפשוט זה הגבול בין הירוק במפה לסתם צהוב משעמם, בתכלס זה נראה די סגור כבר כמה עדכונים המצב הזה כמערכת דרומית רצינית שגם במרכז כנראה יהנו ממנה
-
טוב
הגרמני מחליש מאד את המערכת
האפיק רדוד וכמעט ולא מכניס משקעים -
לגבי איסי הערב עדיין הספגטי מראה שיש מספר לא מבוטל של הרצות שהשקע יהיה עמוק בצבע ירוק, האנסמבל של איסי הראה כל הזמן שהאפיק יהיה רק צהוב וההרצה המבצעית הייתה קיצונית.
מוצב ספגטי איסי לחמישי.
-
דוד בעדכון ערב היה פחות משקעים אצל הגרמני לטווח זמן הזה בתוך הארץ ולא בים
-
גשם עד בלי די אמר בעדכוני מודלים מוצ"ש ויום ראשון [א' וב' אדר]:
דוד בעדכון ערב היה פחות משקעים אצל הגרמני לטווח זמן הזה בתוך הארץ ולא בים
התכוונתי בעיקר מבחינת עומק האפיק
יכול להיות שבהמשך יש אצלו משקעים -
דוד מבחינת עומק הוא אותו דבר אבל יותר צפוני, בכול אופן לפי איך שאני רואה
-
בוקר טוב
אצל גפס והגרמני כמעט אין מערכת
הבריטי הקנדי ואיסי הכי טובים הבוקר
הסינופטיקה מאד בעייתית עם שקע רום מנותק שמתרדד עוד לפני שנכנס אלינו לפי כל המודלים -
ערב טוב
המצב: ללא שינוי ניכר...
הגרמני לא שמע על המערכת הזו
הקנדי הבריטי ואיסי עדיין בסדר
גפס עם שיפור מסוים -
גם רומא לא נבנתה ביום אחד בטח כאשר נושק לעונת מעבר
-
כמו שאמרתי אתמול העסק נסגר על מערכת דרומית ובכאלה מערכות המפות משקעים לא שוות כלום אז נמתין למקומיים שרק יתנו כיוון ונדע סופית ביום רביעי במכ״ם או בלווין
מה שהם רואים זה עוד פעילות טרופית שבוע הבא -
ב''ה הגרמני חוזר בו ומביא מפות משקעים סבירות בהרבה למערכת הקרובה. אגב המודלים המקומיים לבנתיים לא מראים דברים מרשימים כל כך, קוסמו יותר טוב מאייקון המקומי, נקווה לשיפורים.
-
אנחנו לקראת מערכת של אפיק ים סוף פעיל לאורך כמה ימים מאד קשה למודלים לחזות את מיקום המדויק של הגשמים באפיק כזה אבל באופן כללי בדרך כלל יש יתרון למקומות פנימיים ולהרים ולדרום, בכל אופן לדעתי סיכוי טוב להפתעות מבחינת עוצמות משקעים וכמויות אגב תראו את מפות הגשם של הבריטי...
-
אני חושב שעד הרגע האחרון יהיה החוסר וודאו יהיה הרבה הפתעות בעזרת ה
-
דוד מה קרה היום? אין עדכון מודלים?
רציתי לשאול את מר מה המגמה כעת לפורים? -
איש השלגים הימור שלי יהיה קריר ונעים ויתכן טפטוף עד גשם מקומי קל
יותר מחמישים אחוז אני יצדק[כי גם אם לא ירד כלום לפחות אמרתי רק שיתכן] -
איש השלגים בגדול האירוע הקרוב כבר שייך למודלים האזוריים והוא נראה די סגור עד מודל החלון
אח״כ הסינופטיקה אביבית... זה לא אומר שלא יתכנו עוד גשמים אבל האביב הולך ומשתלט כאן...