דרמה! מינוס 3 בירושלים בפסח!
-
עדכוני מודלים
סוכריה לילה מעדכן את עצמו ומקצין ל - 6 בירושלים בלילה השני של החג -
בום!
גפס 535 שעות נראה בדרך להנחתה -
פינקי אמר בדרמה! מינוס 3 בירושלים בפסח!:
בום!
גפס 535 שעות נראה בדרך להנחתהאל תצחק מידי זה כבר ינואר הבא
-
פינקי אמר בדרמה! מינוס 3 בירושלים בפסח!:
בום!
גפס 535 שעות נראה בדרך להנחתהאגב בלי הומור זה גם תקף ל258 שעות...
-
אפשר את האמת. האם זה קשור ל1 באפריל אבל אמיתי בבקשה
-
סורוצקין אמר בדרמה! מינוס 3 בירושלים בפסח!:
אפשר את האמת. האם זה קשור ל1 באפריל אבל אמיתי בבקשה
הדבר היחידי שלא קשור ל- 1 באפריל זה הפוסט השני עם ה- 18 מעלות מינוס במקפיא...
ולסיכומו של יום ושל חורף- אפשר להעביר את 1 באפריל ל- 1 בינואר או פברואר. גם אז לדאבוננו פוסט על שלג מהווה סוג של מתיחה, גם בלי כותרת של 3 מינוס בירושלים.
-
חבל כבר התרגשתי אבל יש כן איזה מערכת בפסח?
-
ז'ק אמר בדרמה! מינוס 3 בירושלים בפסח!:
אדיב למה להמתין לפסח? כרגע בצפון בני- ברק נמדדת טמפרטורה של מינוס 8 מעלות כאשר הכל קפוא מסביב. אמיתי ! לא מתיחה של 1 באפריל !
לא מאמין ? אם אני אראה לך תמונות תאמין ? לא מה''בינה''- אמיתי לגמרי ! אז בבקשה תמונה
נראה לי אתה צריך להזמין חדש, מקפיא אמור להיות מינוס 18 עד מינוס 20
ואגב, בצפת היה אתמול 250 מעלות ממש סמוך למקפיא (היו שם תרנגולות שלא תאמין... פשוט הפכו לשניצלים) -
מאור גליל העליון אמר בדרמה! מינוס 3 בירושלים בפסח!:
אדיב למה להמתין לפסח? כרגע בצפון בני- ברק נמדדת טמפרטורה של מינוס 8 מעלות כאשר הכל קפוא מסביב. אמיתי ! לא מתיחה של 1 באפריל !
לא מאמין ? אם אני אראה לך תמונות תאמין ? לא מה''בינה''- אמיתי לגמרי ! אז בבקשה תמונה
נראה לי אתה צריך להזמין חדש, מקפיא אמור להיות מינוס 18 עד מינוס 20
ואגב, בצפת היה אתמול 250 מעלות ממש סמוך למקפיא (היו שם תרנגולות שלא תאמין... פשוט הפכו לשניצלים)צודק, לא שמתי לב לספרה 1 שנשמטה. תיקנתי בהתאם.
-
סורוצקין בשביל זה יש שרשור של מודלים
-
תסתכלו על התחזית, מה אתם אומרים- הגיוני או לא הגיוני? (אל תכתבו לי שזה לא הגיוני שירד עכשיו שלג בירושלים, וגם לא הגיוני באופן כללי שירד שלג בירושלים במשך ארבעה ימים רצופים. התחזית לא מתייחסת לתאריך מסויים שהשלג בו לא הגיוני, ומדמה אירוע של ארבעה ימי שלג- דבר שכבר קרה בעבר).
-
תסתכלו על התחזית, מה אתם אומרים- הגיוני או לא הגיוני? (אל תכתבו לי שזה לא הגיוני שירד עכשיו שלג בירושלים, וגם לא הגיוני באופן כללי שירד שלג בירושלים במשך ארבעה ימים רצופים. התחזית לא מתייחסת לתאריך מסויים שהשלג בו לא הגיוני, ומדמה אירוע של ארבעה ימי שלג- דבר שכבר קרה בעבר).
שלג בירושלים ארבעה ימים רצופים ? כבר היו דברים מעולם. אבל שלג בטמפרטורה של 29- 32 מעלות לכאורה לא הגיוני. אז נכון- אם היה כתוב C° ליד המעלות זה היה לא הגיוני, כי C° מורה על מספר המעלות צלזיוס, ו- 29-32 זה מזג אוויר חם ללא ספק. אבל אם היה כתוב F° ליד המעלות זה היה הגיוני בהחלט, כי F° מורה על המעלות פרנהייט, ו-32 מעלות פרנהייט שווה ל-0 מעלות צלזיוס. 29 מעלות פרנהייט שווה למינוס 1.67 מעלות צלזיוס.
-
ז'ק היית צריך לכתוב שזה חידה והיינו חושבים יותר על זה... להבא....
אבל אתה ממש טוב בחידות...
תודה