שרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
ז'ק אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
ניתן להמר על גובה המפלס הצפוי ל-1 באוגוסט למניינם רק עד סוף שבוע זה,
כדרכם של מלכים שמערכת הזמנים שלהם שונה משאר דלת העם, כן אני נוהג בגינוני מלכות ונוהג לעשות סוף שבוע ארוך, כך שסוף השבוע יסתיים בעז''ה ששה ימים קודם ה- 1 באוגוסט.
ז'ק היקר,
היות ש-6 ימים לפני ה-1 באוגוסט יוצא בשבת,
אשמח מאוד אם תתן תחזית מדוייקת מה יהיה גובה המפלס בתאריך הזה,
ואני מודיע חגיגית, לאור התהפוכות בקצב ירידת המפלס, אם התחזית שלך תהיה מדוייקת (ולא בצורה ערפילית כמו איזה באבא.... תתן מספר מדוייק) - גדול המערערים והמהרהרים אחר מלכותך יהפוך לאחד מהתומכים הנלהבים שלך (למרות שנראה לי שאתה תוותר על זה.....). -
אוהב שלג לא ישבע
משל אומרים לצרעה - "לא מדובשך ולא מעוקצך"... -
איש השלגים אולי ז'ק יכין תג חדש "צרעה" ויוסיפו את זה כאן לרשימת התגים,
אדרבה ככה אוכל להסיר את הכפפות שלפעמים אני מלביש.... -
אוהב שלג לא ישבע אני לא מנסה כלום, כי יש לי תחושה שמישהו שם במינהל הכנרת החליט לשתף פעולה בשיבוש ההימורים שלי, כי איך יתכן שבשלושה ימים עם טמפרטורה מעל 40 מעלות בטבריה ועם יובש, הכנרת יורדת בס''מ בודד בשלושה ימים?! אז נראה לי שמישהו שם מסתיר את המדידות האמיתיות, וב- 2 באוגוסט הכנרת תרד פתאום באורח פלא ב- 5 ס''מ במכה אחת, וזאת לאחר שכתר המלכות יוסר מעל ראשי יום לפני כן. אז החלטתי לעשות צעד נועז מבחינתי- אני מסיר את כתר המלכות כבר עתה מעל ראשי, ובאם שיקרה משהו לא צפוי והכנרת אכן תעמוד ב- 1 באוגוסט על 212.43- כפי שהימרתי לפני יותר משבוע, אז אני אטען שוב לכתר.
''בימים ההם אין מלך בישראל, איש הישר בעיניו יעשה'' (פסוק שכיח מאוד בספר שופטים).
-
ז'ק אתה יכול לחבוש שוב את כתרך,
התקלה תוקנה,
וכעת מופיע ירידה של 1 ס"מ על כל יום מהימים האחרונים,
(זה עדיין לא מתרץ את תמיהתי שכתבתי באמצע השבוע ואח"כ מחקתי - על כך שלפני כחודש שהכינרת הייתה יותר קרה, ירידת המפלס הייתה מהירה יותר....) -
אוהב שלג לא ישבע ז'ק תעשה לי טובה ואל תכין את התג הזה,
ראיתי שיש כאן תגים שמשמשים כעונש ואי אפשר להוריד את זה,
(ניסיתי להסיר מעצמי את התגים, "מאושר" הצלחתי להסיר, ו"ינוקא" לא הצלחתי.... אולי אביא פתק עם חתימת הורים שנגמלתי מהיניקה...) -
ז'ק אגב,
אם יש תקלה ברשות המים (וגם אם אין...),
אתנ יכול לעקוב אחר גובה המפלס הנוכחי (מתעדכן כל 10 דקות) בקישור הבא:
https://www.weather2day.co.il/rain-radar-google#floods -
אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
ז'ק אגב,
אם יש תקלה ברשות המים (וגם אם אין...),
אתנ יכול לעקוב אחר גובה המפלס הנוכחי (מתעדכן כל 10 דקות) בקישור הבא:
https://www.weather2day.co.il/rain-radar-google#floodsתגיד לי- אתה עושה ממני צחוק? רק הורדתי את הכתר וכבר מתחילים פה עם בדיחות? הנתונים שמופיעים שם משתנים רק אחד לכמה ימים כאשר הכנרת משנה קידומת. (דהיינו שנשלמת ירידה/ עליה של 10 ס''מ).
-
ז'ק אף אחד לא עושה ממך צחוק,
(אתה לא צריך להתחיל עם פאראנויה של מלכים לשעבר....),
תלחץ/תקיש/תגע על העיגול שמופיע בו 212.4- וייפתח לך חלונית עם העדכון מלפני 10 דקות.