שרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה
-
ז'ק אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
ניתן להמר על גובה המפלס הצפוי ל-1 באוגוסט למניינם רק עד סוף שבוע זה,
כדרכם של מלכים שמערכת הזמנים שלהם שונה משאר דלת העם, כן אני נוהג בגינוני מלכות ונוהג לעשות סוף שבוע ארוך, כך שסוף השבוע יסתיים בעז''ה ששה ימים קודם ה- 1 באוגוסט.
ז'ק היקר,
היות ש-6 ימים לפני ה-1 באוגוסט יוצא בשבת,
אשמח מאוד אם תתן תחזית מדוייקת מה יהיה גובה המפלס בתאריך הזה,
ואני מודיע חגיגית, לאור התהפוכות בקצב ירידת המפלס, אם התחזית שלך תהיה מדוייקת (ולא בצורה ערפילית כמו איזה באבא.... תתן מספר מדוייק) - גדול המערערים והמהרהרים אחר מלכותך יהפוך לאחד מהתומכים הנלהבים שלך (למרות שנראה לי שאתה תוותר על זה.....). -
אוהב שלג לא ישבע
משל אומרים לצרעה - "לא מדובשך ולא מעוקצך"... -
איש השלגים אולי ז'ק יכין תג חדש "צרעה" ויוסיפו את זה כאן לרשימת התגים,
אדרבה ככה אוכל להסיר את הכפפות שלפעמים אני מלביש.... -
אוהב שלג לא ישבע אני לא מנסה כלום, כי יש לי תחושה שמישהו שם במינהל הכנרת החליט לשתף פעולה בשיבוש ההימורים שלי, כי איך יתכן שבשלושה ימים עם טמפרטורה מעל 40 מעלות בטבריה ועם יובש, הכנרת יורדת בס''מ בודד בשלושה ימים?! אז נראה לי שמישהו שם מסתיר את המדידות האמיתיות, וב- 2 באוגוסט הכנרת תרד פתאום באורח פלא ב- 5 ס''מ במכה אחת, וזאת לאחר שכתר המלכות יוסר מעל ראשי יום לפני כן. אז החלטתי לעשות צעד נועז מבחינתי- אני מסיר את כתר המלכות כבר עתה מעל ראשי, ובאם שיקרה משהו לא צפוי והכנרת אכן תעמוד ב- 1 באוגוסט על 212.43- כפי שהימרתי לפני יותר משבוע, אז אני אטען שוב לכתר.
''בימים ההם אין מלך בישראל, איש הישר בעיניו יעשה'' (פסוק שכיח מאוד בספר שופטים).
-
ז'ק אתה יכול לחבוש שוב את כתרך,
התקלה תוקנה,
וכעת מופיע ירידה של 1 ס"מ על כל יום מהימים האחרונים,
(זה עדיין לא מתרץ את תמיהתי שכתבתי באמצע השבוע ואח"כ מחקתי - על כך שלפני כחודש שהכינרת הייתה יותר קרה, ירידת המפלס הייתה מהירה יותר....) -
אוהב שלג לא ישבע ז'ק תעשה לי טובה ואל תכין את התג הזה,
ראיתי שיש כאן תגים שמשמשים כעונש ואי אפשר להוריד את זה,
(ניסיתי להסיר מעצמי את התגים, "מאושר" הצלחתי להסיר, ו"ינוקא" לא הצלחתי.... אולי אביא פתק עם חתימת הורים שנגמלתי מהיניקה...) -
ז'ק אגב,
אם יש תקלה ברשות המים (וגם אם אין...),
אתנ יכול לעקוב אחר גובה המפלס הנוכחי (מתעדכן כל 10 דקות) בקישור הבא:
https://www.weather2day.co.il/rain-radar-google#floods -
אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
ז'ק אגב,
אם יש תקלה ברשות המים (וגם אם אין...),
אתנ יכול לעקוב אחר גובה המפלס הנוכחי (מתעדכן כל 10 דקות) בקישור הבא:
https://www.weather2day.co.il/rain-radar-google#floodsתגיד לי- אתה עושה ממני צחוק? רק הורדתי את הכתר וכבר מתחילים פה עם בדיחות? הנתונים שמופיעים שם משתנים רק אחד לכמה ימים כאשר הכנרת משנה קידומת. (דהיינו שנשלמת ירידה/ עליה של 10 ס''מ).
-
ז'ק אף אחד לא עושה ממך צחוק,
(אתה לא צריך להתחיל עם פאראנויה של מלכים לשעבר....),
תלחץ/תקיש/תגע על העיגול שמופיע בו 212.4- וייפתח לך חלונית עם העדכון מלפני 10 דקות. -
דברו כאן על האי
הנה הגיעו התיעודים
https://www.kore.co.il/viewArticle/190058 -
אוהב שלג לא ישבע לידיעת העוקב היקר ז'ק שחזרתי את הפוסט שכתבתי לפני שבוע ומיד מחקתי אותו,
הבנתי שאתה באמצע הכנת כתב אישום חריף נגד האחראים על פרסום גובה המפלס,
אז במקום שתשקיע אנרגיות להאשים אותם בתקלות החוזרות ונשנות באתר שלהם, עדיף שתשקיע בהאשמה הזו:
איך יכול להיות שלפני כחודש שמזג האוויר היה די-נוח (ממוצע של כ-5 מעלות פחות מהממוצע בשבוע האחרון) ירד המפלס ממוצע של 8.5 ס"מ בשבוע, וכעת בשבוע הכי-חם השנה הכינרת ירדה ב-7 ס"מ בדיוק !!!
כל יום בס"מ 1 בודד (וזה גם לא תוקן רטרואקטיבית) ????? -
ז'ק אגב,
בתיאוריית קונספירציה יש לי די-סימוכין להאשים אותך שאתה האחראי למחדל/פשע הזה,
לפני 14 יום הימרת שב-1 באוגוסט יהיה גובה המפלס 212.43-
(אני חלקתי עליך והורדתי בעוד 2 ס"מ לפחות....),
אם במהלך היומיים הקרובים המפלס יירד (או יתוקן רטרואקטיבית לירידה של:) 3 ס"מ נסיק בכך מסקנות אישיות..... -
ז'ק אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
אוהב שלג לא ישבע ההימור המעודכן שלי למיפלס ב- 1 באוגוסט: 212.43-.
ובכן, יש לנו היום מלך חדש/ישן, ולשם שינוי - היום אני מקבל את מלכותו ברצון !!!! (עד הפעם הבא שהוא ינהג זילות במלכותו),
למרות השבוע החם ביותר שעברנו, ולמרות שגובה המפלס המתפרסם חווה שינויים ללא קשר למזג האוויר.... -
בכל זאת הצליח להמר לפני 16 ימים כמעט במדוייק מה יהיה גובה המפלס היום,
היום התפרסם גובה המפלס - 212.42- - ס"מ בודד על ההימור שהוא נתן,
(אגב, ליבי אומר לי שזה עוד יתוקן בהמשך להפרש של חצי ס"מ בלבד, כי באתר מכ"ם גשם שנותן את גובה המפלס עדכני במהלך כל שעות היממה - כעת המפלס כבר עומד על 212.43- בדיוק כפי ההימור) -
וכאן אני מבקש מהמנהלים החשובים של האתר,
אני שמח שאתם תמיד מעלימים עין ולא מתערבים ב"מריבות" הילדותיות שיש כאן,
היות שהמלך ז'ק הוא עניו ולא יבקש מעצמו את התג הנחשק @מלך-ההימורים
אנא תכבדו אותו בתג זה - ובלי אפשרות הסרה..... -
וכאן אני מבקש מהמנהלים החשובים של האתר,
אני שמח שאתם תמיד מעלימים עין ולא מתערבים ב"מריבות" הילדותיות שיש כאן,
היות שהמלך ז'ק הוא עניו ולא יבקש מעצמו את התג הנחשק @מלך-ההימורים
אנא תכבדו אותו בתג זה - ובלי אפשרות הסרה.....לא יאומן איזה שינוי קיצוני....
לפני חודש ערער ומרד במלכות
כעת מבקש למנותו מלך לעולם..... -
איש השלגים נדמה לי שלאחר הסולחה שעשית עם ז'ק והוא התחיל לקרוא לך חמוד במקום חמור - החלטת לריב אתי.....
אז אני מוכן....
- לפני חודש וחודשיים ירדתי עליו על כך שהוא נותן הימור ל-5 ימים קדימה - ורק לזה הוא מוכן, ואת זה הגדרתי למלך אביון,
כעת הוא נתן הימור ל-16 ימים קדימה ובתקופת שינוי קיצוני במזג אוויר, ועל זה מגיע לו ביושר המלכות, - לא נתתי לו את הכתר שנה קדימה, נתתי לו את הכתר עד הפאשלה הבאה שלו,
אני מברך אותו ברכת הדיוט וחמור שיזכה שיאריך ימים ושנים על ממלכתו ובתנאי שההימורים שלו יהיו אופטימיים,
במידה וייכשל בהימוריו- יש לי כמה הגדרות יותר חמורות (גם בניקוד חולם וגם בניקוד שורוק....) כלפיו שטרם השתמשתי בהם....
(דוגמא קלה, מה אתה אומר על התואר המלך @ז"כ.... מקווה שאף אחד לא הבין....)
- לפני חודש וחודשיים ירדתי עליו על כך שהוא נותן הימור ל-5 ימים קדימה - ורק לזה הוא מוכן, ואת זה הגדרתי למלך אביון,
-
איש השלגים אם התכוונת על התג בלי אפשרות הסרה,
התכוונתי לרמז על מורת רוחי מכך שאי-אפשר להסיר את התג "ינוקא",
(למרות שאני ביקשתי להצטרף לזה - וזה לא מפריע לי - אבל ברגע שא"א להסיר את זה - זה הפך אצלי לסוג של עונש....) -
אוהב שלג לא ישבע מה יקרה בעוד חמישה שבועות מהיום? יגיע התאריך שבו הימרתי שהכנרת תגיע לקו האדום התחתון (דהיינו השבוע השני של אלול). בשביל שזה אכן יקרה, צריך שבשלושים וששה הימים הבאים הכנרת תרד לא עלינו בעוד 58 ס''מ, דבר שככל הנראה לא יקרה ובעז''ה גם לא יתחיל להתקרב לזה (ההימור שלי שההימור הקודם שלי יהיה רחוק בכ- 20 ס''מ מהמציאות), כך שלחבוש את כתר המלכות בשביל להוריד אותו בעוד כחמישה שבועות בבושת פנים ? מוחל על הכבוד המפוקפק.
-
ז'ק אתה מוזמן לתקן את הימורך,
כל זמן שאנחנו עדיין רחוקים בטווח רחוק (כל הימור ביחס שלו) אתה עדיין יכול לתקן את הימורך,
אדרבה,
תן הימור על שבוע מסויים שאז הכינרת תרד למתחת לקו האדום. -
(אגב, ליבי אומר לי שזה עוד יתוקן בהמשך להפרש של חצי ס"מ בלבד, כי באתר מכ"ם גשם שנותן את גובה המפלס עדכני במהלך כל שעות היממה - כעת המפלס כבר עומד על 212.43- בדיוק כפי ההימור)