שרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה
-
איש השלגים לחובבי הז'אנר כמוני
-
לא מבינה מה קרה אבל מה אתכם חברים איך אתם
-
מי אמר שה''בינה המלאכותית'' אינה חסרת בינה?
-
חמישה ימים (משוער) להחלפת קידומת: 212-, ולמטר מעל לקו האדום התחתון. בעוד שישה ימים (משוער) כנראה אנחנו יורדים מתחת למטר מעל לקו האדום התחתון.
-
ז'ק אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
חמישה ימים (משוער) להחלפת קידומת: 212-, ולמטר מעל לקו האדום התחתון. בעוד שישה ימים (משוער) כנראה אנחנו יורדים מתחת למטר מעל לקו האדום התחתון.
מי היה מאמין שאלו יהיו הטרדות שלנו תוך כדי מלחמה מול איראן
"פּוֹעֵל גְּבוּרוֹת. עוֹשֶׂה חֲדָשׁות. בַּעַל מִלְחָמות. זוֹרֵעַ צְדָקוֹת. מַצְמִיחַ יְשׁוּעוֹת. בּוֹרֵא רְפוּאוֹת. נוֹרָא תְהִלּוֹת. אֲדוֹן הַנִּפְלָאוֹת"
-
מאור גליל העליון אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
מי היה מאמין שאלו יהיו הטרדות שלנו תוך כדי מלחמה מול איראן
"פּוֹעֵל גְּבוּרוֹת. עוֹשֶׂה חֲדָשׁות. בַּעַל מִלְחָמות. זוֹרֵעַ צְדָקוֹת. מַצְמִיחַ יְשׁוּעוֹת. בּוֹרֵא רְפוּאוֹת. נוֹרָא תְהִלּוֹת. אֲדוֹן הַנִּפְלָאוֹת"
אלו לא הטירדות שלנו, אלא הניסיון הנואש להשתחרר קצת מהמצב שניכפה עלינו- בעיקר לנו תושבי גוש דן ובני- ברק שהטילים נופלים סביבנו (ור''ל גם עלינו), והיירוטים מתבצעים מעל ראשינו עם כל המשמעויות הנלוות (פיצוצים בעוצמה אדירה, רסיסים אחרי כל שיגור וכו'. זה הפך כאן לתחביב של הילדים למצוא בשכונה שברי יירוט). אז באופן טבעי הראש מחפש להיות עסוק בדברים אחרים ולהסיח קצת את הדעת מהמצב. לכן אני שוקל גם להחזיר את החידון.
''דאגה בלב איש- ישיחנה'', ודרשו חז''ל: ישיחנה מדעתו (מלשון הסחת דעת).
-
בינגו- ההימור קלע בול. לפני ששה ימים כתבתי שבעוד שישה ימים נרד למתחת למטר מעל הקו האדום התחתון ונחליף קידומת מ- 211- ל- 212-. וזה בדיוק מה שקרה. (''מלך ההימורים'' או לא?...).
-
ז'ק מאחל לך שתמיד תצדק בתחזיותיך, אבל שתמיד הן יהיו אופטימיות ולא...
-
יקי הלבן אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
ואני מאחל שתמיד לא תצדק. כי תמיד הם לא אופטימיות....
-
איש השלגים אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
במקרה שלנו לא מדובר במשהו ששייך לגביו אופטימיות/ פסימיות אלא בניתוח פשוט וריאלי של הנתונים.
-
איש השלגים אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
במקרה שלנו לא מדובר במשהו ששייך לגביו אופטימיות/ פסימיות אלא בניתוח פשוט וריאלי של הנתונים.
צודק.
-
ז'ק סליחה על החוצפה, אבל במה יתגאה מלך אביון....
אני גם מנחש שבשבוע הקרוב ב- 5 עד 6 ימים זה יירד בס"מ, וב- 1 עד 2 ימים זה יירד בס"מ וחצי.....ידיעת העבר איננה ניחוש לעתיד....
גאוות המלוכה תחזור כשהוד מלכותו ההימוריסטית וההומוריסטית יתן ניחוש לגובה מפלס הכינרת בתאריך ה-1 בנובמבר (לפחות)
-
אוהב שלג לא ישבע מלך אביון מלך אביון, אבל גם לתת הימור מתי בדיוק תהיה החלפת קידומת זה הימור לא קטן. להמר שבמעבר מהיום החמישי ליום השישי מזמן ההימור יתרחש גם השינוי בקידומת- תודה שזה בהחלט הימור, כי מספיק שאם היה חצי ס''מ יותר או פחות באחד הימים כדי שההימור לא יצליח. (להזכירך שוב- ההימור היה על זמן החלפת הקידומת). ומכיון שמלך שמחל על כבודו אין כבודו מחול
, אין טעם לבקש סליחה.
-
אוהב שלג לא ישבע מלך אביון מלך אביון, אבל גם לתת הימור מתי בדיוק תהיה החלפת קידומת זה הימור לא קטן. להמר שבמעבר מהיום החמישי ליום השישי מזמן ההימור יתרחש גם השינוי בקידומת- תודה שזה בהחלט הימור, כי מספיק שאם היה חצי ס''מ יותר או פחות באחד הימים כדי שההימור לא יצליח. (להזכירך שוב- ההימור היה על זמן החלפת הקידומת). ומכיון שמלך שמחל על כבודו אין כבודו מחול
, אין טעם לבקש סליחה.
אני מזהה כאן התחממות...
אני משתוקק לראות אותך רב גם עם אחרים חוץ ממני. -
אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
ולכן אני מהמר:
1 ביולי - 212.05-אשמח להימורים שונים עם הסבר
אני מהמר שאתה לא צודק (זה בטוח), וככל הנראה ב- 1 ביולי המפלס יהיה 212.065-.
-
ז'ק היקר,
אחר בקשת סליחה ומחילה וכפרה מהוד זקנות השבט - זקן זה שקנה חכמה ובינה אנושית ומלאכותית,
אני בא בהכרזת מרד רשמית כלפי התואר @מלך ההימורים שהפכת את זה לכלי ריק שאפילו המולך כל מקלו גדול הימנו,ולגופו של עניין:
ניחוש גם אם הוא מוצלח ב-100 % על גובה המפלס בעוד 6 ימים בתקופה שהכינרת יורדת מדי יום בסמ אחד איננה הימור אלא חישוב נכון במחשבון של אחד כפול שש....
(ההימור היחיד הוא הוא שפעם בשבוע בערך הכינרת יורדת בסמ וחצי, אבל גם ככה זה היה תואם את תחזיתך....),וכהוכחה לכך שינו סדרי בראשית והוציאו חמה מנרתיקה והכינרת ירדה אתמול ב-2 ס"מ....
ולכן ההימור שהעלית למחרתיים נכשל.... אפילו בתוך ימים ספורים.... -
אני מתנצל על הפוסט הקודם שהוא ציני מדי ואשמח אם ההנהלה תמחוק אותו (משום מה אינני מצליח למחוק),
התכוונתי להדגיש 2 נקודות (תוך בקשת מחילה מזק),
- קשה להגדיר כהימור נתינת צפי למפלס הכינרת לעוד 6 ימים - בזמן שבמהלך השבועות האחרונים המפלס ירד בעקביות 7.5 ס"מ בשבוע,
- גם הימור/לא הימור זה לפעמים עלולה להתברר כטעות עם התגברות האידוי במפלס בשונה ממה שהיה במהלך החודש האחרון,
(הכינרת ירדה אתמול ב-2 ס"מ לראשונה הקיץ),
ולגבי ההימור שאני נתתי בתחילת האשכול,
אכן טעיתי ורציתי לשנות את זה, אך עדיין אינני יכול לקחת סיכון ולהצהיר איך זה ייראה בעוד כמה חודשים.... -
אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
ז'ק היקר,
אחר בקשת סליחה ומחילה וכפרה מהוד זקנות השבט - זקן זה שקנה חכמה ובינה אנושית ומלאכותית,
אני בא בהכרזת מרד רשמית כלפי התואר @מלך ההימורים שהפכת את זה לכלי ריק שאפילו המולך כל מקלו גדול הימנו,ולגופו של עניין:
ניחוש גם אם הוא מוצלח ב-100 % על גובה המפלס בעוד 6 ימים בתקופה שהכינרת יורדת מדי יום בסמ אחד איננה הימור אלא חישוב נכון במחשבון של אחד כפול שש....
(ההימור היחיד הוא הוא שפעם בשבוע בערך הכינרת יורדת בסמ וחצי, אבל גם ככה זה היה תואם את תחזיתך....),וכהוכחה לכך שינו סדרי בראשית והוציאו חמה מנרתיקה והכינרת ירדה אתמול ב-2 ס"מ....
ולכן ההימור שהעלית למחרתיים נכשל.... אפילו בתוך ימים ספורים....אה- אה! יש כאן עסק עם "מורד במלכות" אמיתי ! לא למדת מפרשות השבוע האחרונות? למה נסמכה פרשת מרגלים לפרשת מרים? לפי שראו ולא לקחו מוסר. גם אתה לא לקחת מוסר מהפרשה האחרונה שבה דתן ואבירם יצאו ניצבים לחרף ולגדף, ומה היה סופם? אתה בא להקניטני עם שני ס"מ ירידה ביום אחד? אז אדרבה- הפועל היוצא מזה שההימורים שלך יהיו רק רחוקים יותר מהמציאות, עד שיש לחוש שתבקש שהאדמה תפתח פיה ותבלע אותך מרוב בושה...
ועכשיו יותר ברצינות- אני ממש לא מתפעל מפירסומים שבאים לאחר סוף שבוע שבהם מתברר שהכנרת ירדה בשני ס"מ ביום אחד, כי במקרה שלנו יום קודם לכן התפרסם שהכנרת ירדה בס"מ אחד משלשום (ראה צילום מצורף), דהיינו ירידה של ס"מ ליומיים. מה שקורה לא פעם בסופי שבוע הוא שהמדידות אינן סדירות, ואז במדידה אחת יש תיקון למדידה קודמת. ואה"נ שיתכן שההימור שלי אינו נכון, אך בכל מקרה ההימור שלי היה שאתה אינך צודק, ובנקודה הזאת שני הס"מ רק מגדילים את נכונות ההימור שלי...
-
אני מתנצל על הפוסט הקודם שהוא ציני מדי ואשמח אם ההנהלה תמחוק אותו (משום מה אינני מצליח למחוק),
לא למחוק !!! אף אחד לא באמת חושב שיש כאן איזה מריבה או קרב אמיתי או נסיון הדחה מכס המלכות, כי הרי כל עוד שלא נמצא מלך אחר אני במלכותי קאי... ואדרבה- קצת ''אקשן'' ואפילו למראית עין יכול להפיג את השיעמום הקייצי כאן, ואתה יודע לעשות את זה היטב להנאת הסובבים (וגם שלי)...