שרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה
-
ז'ק אתה מוזמן לתקן את הימורך,
כל זמן שאנחנו עדיין רחוקים בטווח רחוק (כל הימור ביחס שלו) אתה עדיין יכול לתקן את הימורך,
אדרבה,
תן הימור על שבוע מסויים שאז הכינרת תרד למתחת לקו האדום. -
אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
(אגב, ליבי אומר לי שזה עוד יתוקן בהמשך להפרש של חצי ס"מ בלבד, כי באתר מכ"ם גשם שנותן את גובה המפלס עדכני במהלך כל שעות היממה - כעת המפלס כבר עומד על 212.43- בדיוק כפי ההימור)
-
ז'ק אתה יודע שאני לא רואה את התמונה,
אבל אני חושב שאני יכול לנחש מה שמופיע בתמונה....
כי ראיתי באתר מכ"ם גשם שהכינרת כבר עומדת על 212.44-כך שסביר שהמפלס יתוקן או בחצי ס"מ או בס"מ שלם....
יחי המלך !!!!
יחי המלך !!!!
יחי המלך !!!! -
ז'ק אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
אוהב שלג לא ישבע מה יקרה בעוד חמישה שבועות מהיום? יגיע התאריך שבו הימרתי שהכנרת תגיע לקו האדום התחתון (דהיינו השבוע השני של אלול). בשביל שזה אכן יקרה, צריך שבשלושים וששה הימים הבאים הכנרת תרד לא עלינו בעוד 58 ס''מ, דבר שככל הנראה לא יקרה ובעז''ה גם לא יתחיל להתקרב לזה (ההימור שלי שההימור הקודם שלי יהיה רחוק בכ- 20 ס''מ מהמציאות), כך שלחבוש את כתר המלכות בשביל להוריד אותו בעוד כחמישה שבועות בבושת פנים ? מוחל על הכבוד המפוקפק.
רואה כעת שערכת את ההודעה והוספת כאן הימור באמצע,
למרות שאתה המלך - אני מקווה שאינני מורד במלכות אם אומר שלדעתי הקצנת לכיוון השני....
לא נראה לי שהכינרת תישאר על ס"מ ביום כל הזמן,
אני הייתי מהמר שבשבוע השני של אלול הכינרת תגיע לכ-15 ס"מ מעל הקו האדום,
(במהלך השבוע לפני ר"ה זה יגיע לקו האדום - המשגיחים יוכלו להמחיש טוב יותר איך הדגים רועדים), -
אגב,
אני לא יודע מה מעצבן אותך יותר,
שאתה מכריז שאתה המלך ואני מורד באי-מלכותך....
או שאתה מכריז שאינך המלך ואני מכבד אותך כמלך....