עדכון ממרשמלו
-
מערכת בעלת פוטנציאל גבוהה לכמויות גשם גבוהות תגיעה החל מיום שישי(גם בחמישי ערב קל ומקומי יחל לרדת)אל תוך סוף שבוע ואף יום א.
יש לציין מס נקודות.
מערכת אמצע החודש עפ התחזית-תהיה.
אופיה,עשרות מילימטרים ולא נציין כעת היכן במדוייק אלא בהמשך.שיאניות יתקרבו גם ל70ממ אולי מקומית ונקודתית יותר.
עננות מאוד פעילה בעיקר בקירבת חוף,חוף ושפלה עם מטחי גשם בעלי עוצמה גבוהה מאוד,ובנוסף גלישה בחלק מהמערכת גם לפנים הארץ ולאזורים דרומיים ומזרחיים יותר.גם בפנים הארץ יהיו מקומות שיקבלו מנת משקעים שתקרב אותם לממוצע נובמבר.
שימו לב!מיקומו המדוייק של השקע איננו ברור באופן וודאי לנותני התחזייות ועל כן יתכן ובמקומות מסויימים יראו הרבה פחות ממה שצופים.לנו ברור יותר וכבר אני טוען כאן ששיאניות יהיו באזורים הללו!
חיפה,שרון,מודיעין בית שמש(אזור זה יקבל מנה יפה יחסית).אזור כרמיאל וצפון שומרון ושוב,בחלק ובזמן קטן יותר השקע יהיה דרום מערבית לנו ועל כן גם האזורים בנגב המערבי הצפוני ומישור החוף הדרומי בתוך העניין.
כמויות מסודרות? תמתינו,לא רוצה להכנס כעת לנקודה.זיכרו.תגלו אמינות לכאן,תקבלו מידע ראשוני לפני כולם,והרבהה לפני כולם.ראו הסטורית הודעות מהחודשית ןתבינו שאני מאוד מתאפק לא לתת לכם את המערכת השניה כי לא תעמדו בזה.15 לחודש? קבלו ותהנו. -
זה לא שמרשמלו חזר לכאן באמת...
-
מרשמלו אמר בעדכון ממרשמלו:
זיכרו.תגלו אמינות לכאן,תקבלו מידע ראשוני לפני כולם,והרבהה לפני כולם.ראו הסטורית הודעות מהחודשית ןתבינו שאני מאוד מתאפק לא לתת לכם את המערכת השניה כי לא תעמדו בזה.
טוב- התיישבתי. עכשיו אפשר לקבל?
-
גשם עד בלי די מעניין,
ב"התחבר לאחרונה" הוא עדיין מופיע על 2022...
אתה הכנסת את ההודעה על שמו ??? -
אוהב שלג לא ישבע בהחלט אני הכנסתי
-
גשם עד בלי די אמר בעדכון ממרשמלו:
אוהב שלג לא ישבע בהחלט אני הכנסתי
מצויין. למה אתה לא עושה כך כל פעם?
שלא יטעו "חלילה" בינך לבינו. -
מרשמלו אמר בעדכון ממרשמלו:
תבינו שאני מאוד מתאפק לא לתת לכם את המערכת השניה כי לא תעמדו בזה.15 לחודש? קבלו ותהנו.
מילא לא לתת לנו תחזית על המערכת השניה,
ניחא.
אני יכול גם להבין למה..... אחרי מה שאמרו עליך.
אבל לא לתת לנו את המערכת עצמה?
לא יפה!
אנא, יהי רצון מלפניך מרשמלו שתתן לנו טל ומטר לברכה -
איש השלגים חשבתי על זה רק לאחרונה
-
גשם עד בלי די יש עוד מערכת?