דיווחי מזג האוויר יום רביעי כ' בכסלו תשפ''ו (10/10/25)
-
אוהב שלג לא ישבע כבר עומד אצלי על 19 מ"מ
-
אוהב שלג לא ישבע אמר בדיווחי מזג האוויר יום רביעי כ' בכסלו תשפ''ו (10/10/25):
אוהב שלג לא ישבע כבר עומד אצלי על 19 מ"מ
במקרה שלך אני לא יכול לאחל ''עד מאה ועשרים'', אז אני אאחל לך ''עד 35", רק שלא תשכח לרוקן אותו כשהוא יגיע ל-35 כדי לאפשר מדידה מחודשת.
-
הלם כאן בקריה- ביהמ''ד שבו מצוי הכולל שלי ספג (בתרתי משמע) נזקים קשים עקב חדירת מי גשמים. ארונות הספרים ספוגים במים, וחלקים מהתקרה האקוסטית התפוררו וקרסו.
-
ז'ק תבוא ללמוד אצלינו, אולי תמסור שיעור לכל נכדיך ונינך כאן...
-
הגשם חזר כעת אלינו
-
מודיעין עילית הגשם נמשך ב"ה, 22.2 מ"מ מחצות שמצטרפים 0.3 מ"מ מאתמול בערב
-
מאור גליל העליון והנה תיעוד
היום לעומת סתם יום אחר

-
מודיעין עילית בכיוון להתבהר, 24.6 מ"מ אצלי עד כה, נקווה שיתחדש הגשם במהרה
-
Yael זה לא רק מודיעין עילית,
זה כמעט כל המרכז והדרום,
יקח זמן מה עד שהגל הבא יתחיל. -
אדיב מתי הגשם יחזור למרכז
-
לטעמי יקח עוד בערך שעה עד שהגשם יגיע לחוף
וכשעתיים עד שיכנס לפנים הארץ -
אפשר שוב את הקישור שבו אפשר לראות את המדידות?
-
לכל השואלים מה עם הגשם
רוב הארץ למעט אזורים מסוימים בצפון כעת שמשי ונראה כאילו המערכת נעלמה או שלא באה...
אבל לא.. זה היה צפוי להפוגה מסוימת באזורים מסוימים החל משעות הבוקר המאוחרות היום ועד לשעות הלילה המאוחרות שאז הגשם יחזור בע״ה בעוצמה גדולה לרוב האזורים והרבה מאד לאזורים הפנימיים בשפלה והרי המרכז
אז עכשיו זה בהחלט השקט שלפני הסערה כי הסערה לא באמת התחילה השיא עוד לפנינו... -
בצפון הגשם מתגבר ומזג האוויר גשום וסוער. חשש להצפות בערי החוף הצפוני בשעות הקרובות.
במרכז ובחוף הדרומי נכנסים להפוגה זמנית - שווה לנצל לסידורים / קניות לפני שהגשם חוזר.
בדרום מתענן ומתחיל לרדת גשם בחלק מהאזורים - מעכשיו יש סכנת שיטפונות, כולל באילת ובערבה.(טל שמאי)
-
ז'ק אמר בדיווחי מזג האוויר יום רביעי כ' בכסלו תשפ''ו (10/10/25):
הלם כאן בקריה- ביהמ''ד שבו מצוי הכולל שלי ספג (בתרתי משמע) נזקים קשים עקב חדירת מי גשמים. ארונות הספרים ספוגים במים, וחלקים מהתקרה האקוסטית התפוררו וקרסו.
ביקשת גשם - קיבלת!
משום מה יש לי תחושה שאתה נהנה מהאקשן הזה למרות הנזקים... -
מחדרה וצפונה להתכונן!

-
איש השלגים אמר בדיווחי מזג האוויר יום רביעי כ' בכסלו תשפ''ו (10/10/25):
ז'ק אמר בדיווחי מזג האוויר יום רביעי כ' בכסלו תשפ''ו (10/10/25):
ביקשת גשם - קיבלת!
משום מה יש לי תחושה שאתה נהנה מהאקשן הזה למרות הנזקים...בודאי נהנה, רק שחבל על החצי שעה הראשונה של סדר א' שהתבזבזה על ריקון הארונות של הספרים והזזתם וכן על גריפת המים.

-
Yael אצלי קצת יותר מ-24 מ"מ,
רוקנתי את זה כעת לקראת השלב הבא -
אוהב שלג לא ישבע יש אשכול מיוחד לכמויות
-
דוד 4 בד"כ מקובל לפרסם שם פרסומים רשמיים על כמויות, לא מדידות פרטיות, שזה שייך יותר לדיווחי מזג האוויר