לקראת קאמבק?
-
זה נראה שאחרי חורף שיצא לפרישה מוקדם מדי, מתחילה להסתמן מגמה כי הישיש הולך לבצע קאמבק.
איסי זהיר עדיין, אך יתר המודלים מתחילים לרמוז על תקופת פעילות שתתכן גם קרה.
כל מודל והטיימינג שלו, אך ישנו קונצנזוס על רמה סינופטית שעולה במערב היבשת, רמה שסופסוף תגרור את הפעילות מזרחה.

-
ביתר ירושמיים אמר בלקראת קאמבק?:
מתחילה להסתמן מגמה כי הישיש הולך לבצע קאמבק.
ישנו קונצנזוס על רמה סינופטית שעולה
זאת באמת בשורה. לאחר טענות קשות כאן בפורום על הרמה שיורדת סוף סוף דיבורים על הרמה שעולה.
ואני עוד לשאול שאלה קצת פילוסופית: מכיון שדיברת על ישיש שעושה קאמבק, האם ישיש שיש לו לפעמים פה ושם יום יותר טוב, האם זה נחשב שהוא באמת צעיר רק שסובל לפעמים מתשישות? ולעניינינו- האם מזג אויר בעל מוטיבים אביביים מתמשכים שאחת לכמה שבועות מתחלף ליום- יומיים למזג אויר בעל מוטיביים חורפיים, האם זה חורף עם ימים אביביים, או שמא אביב עם ימים חורפיים.
-
מכיון שרשום לי ש דוד נתן לייק, אני אנצל את ההזדמנות לשאול אותו שאלה. האם אתה יודע מתי הסופה "דוד'' (David) אמורה להגיע? אנחנו נשארנו תקועים באות C בשמות של הסופות של השמ''ט. כ''כ רציתי לפרגן לך סופה מכובדת (ומושלגת) על שמך.
-
ז'ק בע״ה יהיה!
-
חבריה אם אתם לא מסדרים כאן איזה סופה בזריזות אין לי מה להשאר כאן בפורום עד היום חשבתי שכאן מביאים את הסופות הכי הכי ... אבל כבר תקופה אתם מאכזבים, ציבור חשוב וגדול. ונראה לי שגם השם דוד הוא רק לעונה הזאת כך ששנה הבאה יחליפו שמות ותחלס כל ה"דוודים" כאן יפסידו ולא יכלו יותר להיות במרכז הסופות, מלבד שאני יפרוש והפרום יקרוס, הזדמנות אחרונה לסופה משמעותית תוך שבוע.

(נ.ב. הפוסט נכתב באווירת חודש אדר ואין לקחת ברצינות יתר) -
אני רואה שיש איזה משהו מתחת ל-5 אבל זה רק בגפס
נקווה שזה יזרום לאנשהוא