סִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי
-
ז'ק אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
איש השלגים תן לי להנות מהגשם שהתחיל לרדת עכשיו.
אשמח רק אם תוכל למצוא לי את הפוסט עם הויכוח שלנו על הקיץ. לא הצלחתי למצוא
-
-
מטאורולוגיה אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
אגב, אנוכי הקטן ג"כ מתגורר בשכונת רמות ג, ואשמח להסבר על האפיון המטאורולוגי המוזר שלך. (בארץ שבה צריך חורף שלם בשביל להתגעגע לקיץ אך מספיק יום אחד בקיץ בשביל להתגעגע לחורף
)תלחץ על הקישור ש ז'ק הביא בפוסט הקודם ותבין.
אם בכל זאת אתה צריך עוד הסברים נוכל להיפגש. אתה רוצה אצלי כוס קפה, או שנפגש בחצר בית הכנסת?.... -
תכלעס, מחכים לסיפור...
-
כן, יאללה, מה קורה? השתייה הקרה מוכנה, מחכים לסיפור...
-
מטאורולוגיה אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
ז'ק ואגב אשמח אחת ןלתמיד שתסביר לי את הסתירה המוזרה בתגיות שלך

פתאום קם אדם בבוקר ומגלה שמישהו הצמיד לו תגית של ''זקן השבט''. זה לא מוצא חן בעיניו שהחליטו ללא ידיעתו להקפיץ עליו זקנה בטרם עת, והוא דואג להסיר את התגית. החבר'ה בפורום לא מרוצים מזה שהוא הסיר את התווית, כי זה כר נרחב לבדיחות על חשבונו, ואז הוא מגיב להם שכאשר יצמידו להם תג של ''ינוקא'' אז הוא יחזיר את התג של ''זקן השבט''. הרעיון דוקא מוצא חן בעיני המנהלים שפותחים את קבוצת ''ינוקא'', אך הם מחליטים לצרף לקבוצה גם אותו, כך שהוא מוצא את עצמו עם תואר כפול, גם זקן השבט וגם ינוקא.
-
האמת ז'ק כשהעלית את הסקר אם להעלות תוכן פורימי הייתי רגוע לגמרי, ידעתי שאין סיכוי שהחומר לא יעלה, ידעתי שתתגבר על כל הקשיים... אז יאללה, מחכים... [אפשר להעלות שוב את התמונה מהבינה על ההפגנה של 700 ליטר קולה בעניין...]
-
ז'ק אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
ז'ק ואגב אשמח אחת ןלתמיד שתסביר לי את הסתירה המוזרה בתגיות שלך

פתאום קם אדם בבוקר ומגלה שמישהו הצמיד לו תגית של ''זקן השבט''. זה לא מוצא חן בעיניו שהחליטו ללא ידיעתו להקפיץ עליו זקנה בטרם עת, והוא דואג להסיר את התגית. החבר'ה בפורום לא מרוצים מזה שהוא הסיר את התווית, כי זה כר נרחב לבדיחות על חשבונו, ואז הוא מגיב להם שכאשר יצמידו להם תג של ''ינוקא'' אז הוא יחזיר את התג של ''זקן השבט''. הרעיון דוקא מוצא חן בעיני המנהלים שפותחים את קבוצת ''ינוקא'', אך הם מחליטים לצרף לקבוצה גם אותו, כך שהוא מוצא את עצמו עם תואר כפול, גם זקן השבט וגם ינוקא.
וכמה שזה נראה מוזר זה פשוט תואם בול את אישיותו של ז'ק
יש לו חכמה של זקנים ורוח של צעירים...
(וגם מידי פעם הוא יורד לנישות של ינוקות כדי לנקום במי שמעיז פניו נגדו... מנסיון.) -
ז'ק אז זהו?
ככה השארת אותנו?
נותן טעימה ויושב מהצד?תביא ת'סיפור! פליז!
-
כנראה שהגשם ממשיך לרדת ברציפות עד עכשיו...
-
אדיב אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
ז'ק אז זהו?
ככה השארת אותנו?
נותן טעימה ויושב מהצד?תביא ת'סיפור! פליז!
למה, רק לטראמפ מותר למתוח אתכם כ''כ הרבה זמן?
-
אוהב שלג לא ישבע אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
כנראה שהגשם ממשיך לרדת ברציפות עד עכשיו...
תצחק, אבל ירדו כאן הלילה 1.6 מ''מ. נראה לי שהשמים כאן עושים מאמץ מיוחד לסייע לתחזית החודשית של מרשמלו.
-
למה, רק לטראמפ מותר למתוח אתכם כ''כ הרבה זמן?
לפחות תעדכן ש'העזרה בדרך'...
-
ז'ק אני גם מצטרף לבקשה להעלות את הפרקים באשכול חדש ללא פטפטת, כדי לאפשר קריאה רציפה על כוס קפה מהביל במקלט....,
ולגבי טראמפ, השבוע אמר פרשן אחד (כמדומני שהוא אמין, ולפחות בזה) שאין מה להסתכל על מדד הפיצה אלא על מדד ההאקבי...
והיות שהמדד הזה הדליק בשעה האחרונה נורה אדומה, צריך למצוא איזשהו פתרון לגבי שבת....אגב, לכל אלו שקישרו בין השלג לתקיפה באיראן שיורידו מעילים ויקנו גזרים יחד עם השישיות מים....
-
לגבי התקיפה באיראן, גם אני חושב שבשעות האחרונות שה כבר נראה רציני, אבל חשוב לזכור שכבר חודשיים בכל יומיים יש איזה אמירה דרמטית וצופנת סוד שהנה זה מגיע והנה על פי צילומי הלווין.. ועוד נושאת מטוסים וכו'.. אז צריך לקחת הכל בעירבון מוגבל. אבל אחרי הכל, הימור שלי: עד פורים תהיה התקיפה המיוחלת באיראן.
-
אוהב שלג לא ישבע על פי צילומי הלווין מהשעות האחרונות רואים שמטוסי הקרב של ארצות הברית עלו ל מסלולי ההמראה.. אז יש גם את מדד מטוסי הקרב..