סִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי
-
שלג כבד אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
ברוך ה' שהחיינו וקיימנו לזמן הזה. אושר באופן רשמי - הצורר חמינאי נמצא מת ונחסוך כאן את תיאור גופתו.. כן יאבדו כל אויביך ה'.
למה נחסוך?
אנחנו שנים מחכים לזה בכליון עיניים. אז עכשיו לא נהנה מזה?
תמיהני. -
איש השלגים אגב בהקשר למה שכתבת ראיתי פרסום בתקשורת שנשקל להציג את תמונת גופתו לציבור, אך הוחלט כרגע לא לאפשר דבר זה, בכל מקרה אולי בעתיד זה יפורסם
-
איש השלגים האמת שגם אני לא בדיוק יודע איך זה היה נראה, פשוט ככה גם אני שמעתי אז העברתי הלאה.. ובכל אופן הרי מדובר כאן על פורום של אברכים ובני ישיבות אז נכתוב כאלה תיאורים?
תמיהני. -
אוהב שלג לא ישבע אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
יחד עם גזירת מעטפות הכסף למלמדים....
ז'ק אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
(ואם אתה חושב שזה יבטל מעליך את הגזירה אז תמשיך לחלום. הרבה דרכים ל''מקום'' לדאוג להביא למלמד את ה''מגיע לו''...) 🥳🥳🥳
אוהב שלג אתה חי בסרט.
מתברר שחכם עדיף מנביא ואין חכם כבעל הנסיון זקנינו ז'ק שעבר משהו או שתיים בחיים...
המנהל של הבן שלי כבר השאיר הודעה שעקב כך שהילדים מאוד מאוד רוצים להתחפש, וכמובן גם רותים להביא משלוחי מנות למלמדים... אז מחר כל כיתה מגיעה לחצי שעה למקלט של החיידר יחד עם הרבה'...
אני רק מדמיין לעצמי את הטלפונים הבהולים שהוא קיבל מהמלמדים על המוצאי, מה יהיה עם המעטפות?.... -
איש השלגים הם לומדים בקהילות יעקב?
כי לא נראה לי שיש שם מקלט נורמלי -
מתוך קולדצקי:
הורים יקרים, בעקבות החלטת הנהלת החיידר לאסור על המלמדים לקבל משלוחי מנות מהילדים, אבקש מאוד שלא לצרף למעטפה של הכסף שום מאכל ומשקה. בברכה- המלמד. -
ז'ק טוווווווווב
-
דוד 4 אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
איש השלגים הם לומדים בקהילות יעקב?
כי לא נראה לי שיש שם מקלט נורמליששש...
אסור לגלות.
קודם כל בקהילות יעקב יש מקלט נורמלי, בבית כנסת למטה.
והמפגש יהיה באולם של בית כנסת באיזור כדי לא להסתכן מהשלטונות.... -
איש השלגים קהילות יעקב זה לא במקרה ברמת שלמה? אתה כמדומני מרמות ג'.
-
ז'ק לא קהילות יעקב זה תלמוד תורה ברמות ג'
-
דוד 4 אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
אתרי לשעבר
כיום בהנהלת בנימין איזנטל -
דוד ואוו איזה בקיעות
מה היית גר ברמות פעם? -
דוד אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
אתרי לשעבר
כיום בהנהלת בנימין איזנטלהופה,
הבני ברקי שהפך לבית שמשי
חזק בעניינים פנים ירושלמיים.... -
דוד-4 אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
דוד ואוו איזה בקיעות
מה היית גר ברמות פעם?איש השלגים אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
דוד אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
דוד-4 אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
אתרי לשעבר
הבני ברקי שהפך לבית שמשי
חזק בעניינים פנים ירושלמיים....אני גדלתי ברמות ג׳
-
דוד עכשיו לראשונה אני מבין מה מעניין אותך שלג
-
דוד ואוו איזה בקיעות
מה היית גר ברמות פעם?איש השלגים אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
אתרי לשעבר
הבני ברקי שהפך לבית שמשי
וואו, מכונן.
באיתרי?
נו פעם הבאה שאתה כאן בשבת תעדכן אותנו.... (אנחנו ממש דבר והיפוכו, אני מבית שמש עברתי לרמות ואתה הפוך...) -
אני גדלתי ברמות ג׳
אוהה חתיכת נפילה- איך התדרדרת עד לקרית הרצוג?
-
ז'ק אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
אז בסוף זה הגיע, אבל זה מתיש. 22 אזעקות עד עכשיו כאן מהבוקר, ולפעמים בקצב של כל 10 דקות, לא מספיקים להיכנס לבית ושוב אזעקה וצריך לרדת למקלט. להזכיר- אני גר בקומה אחרונה, ולרוץ 22 פעמים 5 קומות זה לא תענוג גדול. פיזית זה לא כ''כ קשה לי ב''ה, אבל בשלב מסוים התחלתי להרגיש שמבחינה נפשית זה ממש מטרלל. 3 פעמים ניסינו להתחיל הבדלה, ושוב אזעקה. כעת ההפוגות בין האזעקות נהיו ב''ה ארוכות יותר, כך שניתן היה להוציא שבת ואפילו לתת הצצה למה שנכתב כאן.
לא יפה מצידם, באמת,
תגיד מה הכוונה 'ניסינו להתחיל הבדלה'? ל'ליהודים' כבר הגעת? כי בשלב מסוים אתה כבר ב'אל חזור', וסתם כך, לא מקובל לעשות הבדלה במקלט?
אגב, היום נוכחתי כי אני רואה מביתי בבירור את הטילים והירוטים שמעליכם ואולי אפילו טוב ממכם כי ממרחק אין בניינים שמסתירים (עד סמוך לקו האופק)
אולם אצלינו גם אם ארוץ 22קומות 22 פעמים לא אגיע למקלט נורמלי (בכל העיר העתיקה יש ס"ה 4 מקלטים שהקטן שבהם קטן ממטבח ביתך ככה"נ) וגם הם רחוקים מרחק גדול מספיק בשביל לא לצאת לשם באזעקות כך שדי נותר לי לבחור בין המרפסת לחדר שינה -
איש השלגים אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
דוד ואוו איזה בקיעות
אתרי לשעבר
הבני ברקי שהפך לבית שמשי
וואו, מכונן.
באיתרי?
נו פעם הבאה שאתה כאן בשבת תעדכן אותנו.... (אנחנו ממש דבר והיפוכו, אני מבית שמש עברתי לרמות ואתה הפוך...)אני לא למדתי באיתרי אבל הכרתי אותו היטב
הרבה חברים מהשכונה למדו שם
תגיד איפה אתה מתפלל.. -
אני גדלתי ברמות ג׳
אוהה חתיכת נפילה- איך התדרדרת עד לקרית הרצוג?
חחח שמעתי עליך רציתי להתקרב...