דיווחי שטח מערכת ראש חודש ניסן
-
הצפון מקבל יפה מאוד בשעות האחרונות בפרט הגליל התחתון ודרום הכנרת

-
ז'ק מחילה חשבתי שאתה צוחק עלינו שיניתי תנגד לבעד
-
ז'ק לפי איסי המעודכן לא היה צפוי היום יותר ממילימטר בתל אביב כך שעל היום אין לך מה להתלונן אם בשבת לא תקבל את ה18 מ"מ שהוא צופה לשבת נשמח לשמוע ממך תלונות במוצ"ש ב12 בלילה.
-
שבוע טוב
אם אני רוצה השבוע לראות שלג יורד מתי ללכת לחרמון ואם האתר יהיה סגור יש עוד אופציה -
ליל שבת סביב 20.00 היה סופות רעמים וגשם חזק מאוד (וקצר) במערב ירושלים
במהלך השבת טפטופים וגשמים בעצמות שונות, בעיקר משעות אחה''צ -
שבוע טוב ומבורך שקט ורגוע לכולם (לא מבחינת מזג האויר) השבת בצפת לא תשכח הרבה זמן גשם כמעט ללא הפסקה עם מטחים כבדים{מלבד פעמיים מטחים מהחיזבלה}בליל שבת ירדו גולות והגגות נצבעו לכמה דקות בכל התפילות יצאנו יבשים והגענו לתפילה נוטפים הבעל קורא במנחה שם קניטש למעלה כדי שהס"ת לא יתרטב. ללא גוזמא מתחילת המערכת 80 מ"מ ועוד היד נטויה.. השיאנית חרשים 140 מ"מ
-
כיף לכם
-
הצבי המושלג
חוץ מהאזעקות והפיצוצים
-
חובב שלגים שבוע טוב וברוכים השבים
אצלינו, הגשם ירד עם הפוגות משמעותיות או אפילו הייתי אומר שלאורך החצי הראשון של הלילה, כל שעה-שעתיים ירד אלים ולעיתים ברד למשך רבע שעה, בחצי השני של הלילה לא ירד ובבוקר כמו החצי הראשון של הלילה אך מלקראת השקיעה של מוצ"ש באמת לא הפסיק כלל, עד עכשיו -
שבוע טוב
בני ברק גשם רציף החל מ14:45 ועד 19:00
עכשין הפוגה קלה
עוצמות הגשם משתנות מפעם לפעם רוב הזמן גשם חלש חוץ משתי מטחים רצינים מאוד לקראת צאת שבת ובצאת השבת שהינבו כ10+מ"מ בכמה דקותצ -
מאור גליל העליון
ברוכים הנמצאים
בחצי השני של הלילה ישנתי {לא מובן מאיליו) בצהרים ירד הרבה מאוד חיכיתי לצאת למנחה (שעה לפני השקיעה) ולא הצלחתי והגשם ירד כבר שעות קודם בכל מקרה טוב לראותך כאן אולי גם במירון נזכה...........
-
שבוא טוב כאן במודיעין עילית בליל שבת בסביבות 8 בערב כמו בי-ם היה מופע אור קולי מרהיב עם גשם חזק וברד כ3.5 מ"מ, ומשעות הצהריים (14.00) החל לרדת גשם די רציף בעוצמות משתנות שבתחילת הגל היה ברד משמעותי למשך כ10 דק', סה"כ כ18 מ"מ מ8 בערב שבת עד 8 עכשיו, ש5 מ"מ מתוכם בשעה האחרונה בגשם נאה
-
נתי נרדמת?????
נראה לי היה לך את היום הגשום ביותר העונה.....
איפה אתה.... -
חיים 2 אמר בדיווחי שטח מערכת ראש חודש ניסן:
נתי נרדמת?????
איפה אתה....חיים 2 אמר בדיווחי שטח מערכת ראש חודש ניסן:
נתי נרדמת?????
איפה אתה....אתה אולי לא מודע, אבל היה להם היום את אחד הימים ביותר קשים מבחינת המלחמה עם כמה פגיעות ישירות, כך שנקווה שהכל בסדר איתו, ובכל מקרה זה די מובן שהראש שלו לא כ''כ נתון לדווח כאן על מזג האוויר.
-
פוסט זה נמחק! -
כאפיקים בנגב

-
פוסט זה נמחק! -
ז'ק אם כך אני ממש מתנצל, ודאי לא זו היתה כוונתי.
פשוט מכזה אדם שמח ומשמח כאן את כולם ציפיתי קצת ליותר אופטימיות.
לי אישית מאד מאד מפריע שהשיח הוא פסימי בסוף זה מזג אויר, אז לפעמים זה נכון וקשה לקבל את זה, אבל לפעמים זה כבר ענין של מחנה האופטימיים ומחנה הפסימיים וזה קורה לא רק כאן בפורום, וזה גורם למצב שמי שבמחנה האופטימי גם אם צפו 200 מ"מ וירד 10 מ"מ יהיה להם הסברים כמה המודלים צדקו.
ומי שבמחנה הפסימיים גם אם יפתחו את סכר דגניה יהיה להם הסברים למה החורף היה דפוק וכו' וכו'.
אדרבה אני בטוח שיש לך הסבר איך נוצר כל פעם הויכוחים האלו.
לי יש מטרה אחת שהפורום יהיה במגמה אופטימית כי בסוף זה מה שהציבור אוהב לשמוע.אבל אני ממש מתנצל אם דברי פגעו בך ומקוה שאתה מוחל.
[וכמובן הפוסט נמחק] -
חיים 2 וואלה כל אחד כותב דעתו למה צריםך כל הזמן לדון דיונים של "אופטימי פסימי"... ברור שיש גם פסימים אני בירושלים התאכזבתי שלא היה הרבה גשם אז אסור לי לכתוב את זה?
מעצבן כל הזמן הדיונים האלה ובאמת המצב קשה וגם לאנשים קשה ולא הכול פאן גם כשיורד קצת גשם
תשים לב שכל הדיונים אופטימי פסימי זה ה"אופטימים".. ז'ק כתב את דעץו למה צריך כל הזמן להעיר -
טוב באמת היה לי מה להגיב[אני חושב שדברי לא הובנו]
פשוט לא מתאים בשעה קשה זו [ערד] לדבר על זה
שיהיה לכולנו רק בשורות טובות!!!!
ותפילות על שלום הפצועים והנעדרים.