🎭👹🤓 לחברי הפורום- פורים-פורום שמח !! 👹🎭🤓
-
ז'ק זה לא אני...
אני ירושלמי -
700 ליטר קולה אמר ב
לחברי הפורום- פורים-פורום שמח !!
:
ז'ק זה לא אני...
אני ירושלמינו אולי אתה חזונישניק...
לפי החזו״א נותנים משלוח מנות היום גם בירושלים -
ז'ק
-
חידה
ז'ק= יצר הרע. היתכן ?
העונה נכונה יזכה בל''נ בלייקים
במשך חצי שנה על כל פוסט שיפרסם גם אם הוא יהיה מעצבן במיוחד ואפילו אם הוא יעסוק במודלים ההזויים, וכן בתמונה בהפקת ידידתנו מרת ''בינה המלכה'' המכונה גם AI.
והמלצה- אל תנסו להשתמש בשירותיה של ה''בינה'' כי במקרה הזה זה כנראה לא יעבוד.
-
ז'ק זהו מלך זקן וכסיל שעליו דיברו חז"ל
-
נתנאל דוד אמר ב
:
וואי ! כזה מהר לא ציפיתי. לפחות את הלייקים יקבל מישהו שבדר''כ מקבל את הלייקים בין כך כי אני מתחבר למה שהוא כותב. לגבי הבינה צריך לראות מה אנחנו עושים עבורך.
ולמי שלא הבין את הפתרון של רבי נתנאל, היצר הרע מכונה בדברי חז''ל כ''מלך זקן וכסיל''. ומה זה קשור לז'ק ? הרי התשובה לפניכם.
-
ז'ק האמת שלקח לי מס' שניות גם בגלל שז'ק זה מזכיר זקן
אח"כ כבר חיברתי הלאה...אבל אני לא מחפש קרדיט ע"כ מה שנקרא "בלעדי ,הכל מלמעלה"
בכל מקרה תודה על הפרגונים שלך ,מה שכן הייתי שמח זה להרחיב את הפורום
כמו שאתה כבר עושה לעוד ועוד נושאים מעניינים ומרתקים שיכולים להנות את כולנו
כל אחד כפי טבעו ועניינו וב"ה לא חסר על לדבר...
דוגמא :אם כבר עסקינן כאן במטאורולוגיה [חובבנית]שזה כמובן כולל את הטופוגרפיה[גבהים על פני הים וכדו']
אפשר גם לדבר על נושא שמאוד קשור לזה בעניין גבולות הארץ ,נחלות שבטי ישראל,
מקומות ואתרים מעניינים ומגוונים בארץ ובעולם בפרט מקומות בעלי משמעות ערכית -היסטורית וכהנה רבות...
אני סומך עליך שתבין נכון את כוונותי!אין עליך ז'ק "אפריילך פורים"שיהיה גוט שאבעס !!!
-
נתנאל דוד במקרה שבחצי השנה הקרובה תראה שלא בכוונה שכחתי לתת לך לייק, אז תדאג להזכיר לי, ואז תרוויח בכיפליים- גם לייק על הפוסט הקודם וגם לייק על התזכורת.
-
נתנאל דוד אמר ב
:
אפשר גם לדבר על נושא שמאוד קשור לזה בעניין גבולות הארץ ,נחלות שבטי ישראל,
מקומות ואתרים מעניינים ומגוונים בארץ ובעולם בפרט מקומות בעלי משמעות ערכית -היסטורית וכהנה רבות...
אני סומך עליך שתבין נכון את כוונותי!אין עליך ז'ק "אפריילך פורים"שיהיה גוט שאבעס !!!
על זה רימז הכתוב: נע ונד תהיה בארץ'', נד ר''ת נתנאל דוד, שתהיה נע בארץ ע''י נתנאל דוד. זה יכול להיות פרוייקט מעניין לקראת ימי הקיץ המשמימים שמתקרבים (אא''כ החורף יחליט לעשות השלמות במהלך הקיץ). צריך באמת לראות איך מחזיקים את הפורום בחיים גם במהלך הקיץ, והרעיון שלך הוא דוקא רעיון לא רע, עיסוק בגאוגרפיה וטבע.
-
ז'ק אמר ב
:
נתנאל דוד אמר ב
:
הבהרה: התואר ''כסיל'' בכל הנוגע להבנה במודלים שייך רק ביחס אלי. ביחס לאחרים הרי זה בהחלט טייטל המעיד על ידענות והבנה, כך שאני מקווה שחלילה איש לא יפגע.
-
נתנאל דוד אמר ב
:
הבטחתי תמונה של ה''בינה'' ? אז זה מה שהיא נתנה
ובשבילך הפקתי טייטל חדש