האם מגיע ח''ו למצב הזה בהמשך הקיץ ?
-
לפניכם תזכורת מהעבר. האם בהמשך הקיץ אנו עלולים להגיע למצב כזה? ביקשתי בפוסט קודם לנסות להעלות רעיונות על תחומי עיסוק לקראת הקיץ הקרוב, (לצורך המשימה אני כאמור מוכן להכניס את עצמי מתחת לאלונקה), אך חוץ מלייקים לא קיבלתי משוב. אני כמעט מתחיל להרהר לעצמי, אולי כדאי לעשות סקר שיבדוק מי בכלל מתכוין לבקר כאן בקיץ הקרוב. אני לא יודע אם מבחינת מנהלי האתר שווה להחזיק את הפורום בשביל ארבעה חמישה חברים שהפכו את הפורום למין קבוצת וואטסאפ סגורה (ואני ביניהם, וזה דוקא נחמד לי, אך בודאי שזה לא הייעוד של הפורום).
-
ז'ק מודה ומתודה, לא הבנתי את שאלתך.
ואינני יודע אם מעומק המושג או מקוצר המשיג... -
איש השלגים תלחץ על המילים ''תזכורת מהעבר'' ותבין. אף אחד לא מבטיח שתמיד יהיה מה לשתף כאן, ויתכנו בהחלט תקופות יובש ארוכות, ואז ?
-
ז'ק
הבנתי אותך
אין לי הרבה מה להגיד חוץ מלומר שאני סומך עליך בעיניים עצומות שלא נגיע למצב כזה...
ובאשר לנושאים יותר מתאים שמנהל האתר היקר יענה לך על זה. לא כך? -
איש השלגים בנתיים בשביל שלא ישעמם אני דואג לחמם את הגיזרה בצורת ויכוחים עם גשם עד בלי די לדוגמא וכן הערת הערות שזה מבטיח כאן קצת אקשן. מה לעשות- הפאנלים למיניהם נהנים מהכי הרבה רייטינג בגלל האקשן...
-
ז'ק
תכלס' החום נשבר יש אויר קריר בחוץ חבל על הזמן! לא צריך מזגן
מה אצלכם בעיר הזייברט והרובינשטיין? (התורה והחסידות) -
איש השלגים היה יום ממש נעים עם 24 מעלות במקסימום במשך היום. כעת 21 מעלות, אבל קצת מרגישים את הלחות.
-
ז'ק אתה מכיר את הסיפור
שבני ברקי אחד אמר לחבר שלו ביום קיץ לוהט - דיי, אני לא יכול לסבול את המזג אויר הזה!
אמר לו החבר חכה, בגיהנום זה פי אלף חם...
ענה האיש - כן אבל הלחות הלחות... -
איש השלגים מכיר גם מכיר, אצלכם זאת בדיחה, אצלנו זאת מציאות עגומה שאנו נאלצים לחיות בתוכה.
-
ז'ק לא מדוייק.
אל תחשוב שהקיץ הירושלמי הוא תענוג גדול, אמנם הלחות נחסכת מאיתנו אבל מקרני השמש הלוהטות, מהרוחות החמות ומהאויר הרותח אי אפשר לחמוק (במיוחד ללוזר כמוני שכבר כמה שנים סובל מבית בלי מזגן בקיץ, ונזילות בחורף, ומשכיר קמצן שלא מוכן להכניס את היד לכיס. תאמין לי טעות שלא עשיתי בעצמי...) -
איש השלגים יש מחיר לנוף מהמרפסת, א''א כנראה להנות מכל העולמות.
-
ז'ק וגם למחיר הנמוך מאוד שאני משלם....
צודק, צריך להתמקד בטוב שכן יש. (ירושלים נקנית ביסורים)