חידון הקיץ הגדול- חידה מס' 18
-
צופה איש השלגים, התשובות נכונות, אבל כפי שציינתי אני מחפש שלושה מושגים, ואתם הבאתם שניים מתוכם. כדאי לבדוק היטב כל פרט בתמונה, כגון סגנון של בתים, סוג של צמחיה האופייני לאיזורי אקלים מסויימים, סוג של משקע שנמצא בתמונה ומאוד אהוב על החברים כאן בפורום ואשר מאוד אופייני לחבל ארץ מסויים במדינה מסויימת, ודי לחכימא ברמיזא דעביא כפילא.
-
זהו זה- זמנכם תם, הפיתרון: שלושת הרמות- רמה טורקית, רמה סובטרופית (אזורית), רמה סיבירית
מה היה לנו בתמונה? בתים ונופים השייכים לשלושה איזורים בעולם. בתים בסגנון עותמני (טורקי), בתים האופיניים לאיזורים הטרופיים ובתים האופייניים לאיזורים המושלגים דוגמת סיביר. וכן נופים של צמחיה טרופית ונופי שלג. והתשובה לעניינינו: שכונת "רמות"- טורקית, סובטרופי, סיבירית.
העונים תשובה נכונה ומלאה (4 נקודות):
פינקי
גשם עד בלי די
צופה
אפל
איש השלגים
נתיהעונים תשובה חלקית (ניקוד חלקי בהתאם):
מאור גליל העליון - נקודה אחת.
אדיב - נקודה אחת. -
ז'ק איפה אני? שלחתי 3 פעמים. באחרונה אפילו דיי דייקתי
תבדוק אם התפספס לך, כתבתי שם
-
ז'ק נראה לי שעניתי גם כן הכל. לא?
מה פספסתי? -
ז'ק אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 18:
זהו זה- זמנכם תם, הפיתרון: שלושת הרמות- רמה טורקית, רמה סובטרופית (אזורית), רמה סיבירית
מה היה לנו בתמונה? בתים ונופים השייכים לשלושה איזורים בעולם. בתים בסגנון עותמני (טורקי), בתים האופיניים לאיזורים הטרופיים ובתים האופייניים לאיזורים המושלגים דוגמת סיביר. וכן נופים של צמחיה טרופית ונופי שלג. והתשובה לעניינינו: שכונת "רמות"- טורקית, סובטרופי, סיבירית.
העונים תשובה נכונה ומלאה (4 נקודות):
העונים תשובה חלקית (ניקוד חלקי בהתאם):
איש השלגים - 2 נקודות.
מאור גליל העליון - נקודה אחת.שלחתי לך עכשיו את התכתבות המייל בה כתבתי לך את שלושת הרמות הנ''ל (ואת שלושתם כתבתי גם דרך הקישור לתשובה)
הנה הצילום מסך של המייל
-
נתי אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 18:
יש מישהו ששלח תשובה נכונה מבלי להיזדהות, אולי אתה? אני לא יכול לנחש. השם שלך לא הופיע בין הפותרים. אני אצטרך לסמוך על המילה שלך. מה אתה אומר ? יש באמת עוד תשובה שגם היא ללא שם משתמש, אולי גם היא שלך ?
-
איש השלגים כעת אני רואה את המייל, שם באמת הוספת את הרמה השלישית- הטורקית. אבל כפי שכתבתי כמה פעמים במהלך החידון, יש לכם תיקונים- הוספות וכדו'? תעשו את זה במסגרת התשובות שאתם שולחים דרך הקישור המצורף. שליחה למייל לא תמיד מבטיחה שאני אשים לב לכך ששלחתם את התשובה במייל.
-
נתי אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 18:
יש מישהו ששלח תשובה נכונה מבלי להיזדהות, אולי אתה? אני לא יכול לנחש. השם שלך לא הופיע בין הפותרים. אני אצטרך לסמוך על המילה שלך. מה אתה אומר ? יש באמת עוד תשובה שגם היא ללא שם משתמש, אולי גם היא שלך ?
אני עם התגובה הראשונה. מוזר שאין שם
-
איש השלגים כעת אני רואה את המייל, שם באמת הוספת את הרמה השלישית- הטורקית. אבל כפי שכתבתי כמה פעמים במהלך החידון, יש לכם תיקונים- הוספות וכדו'? תעשו את זה במסגרת התשובות שאתם שולחים דרך הקישור המצורף. שליחה למייל לא תמיד מבטיחה שאני אשים לב לכך ששלחתם את התשובה במייל.
צודק. לא שמתי לב שלא כתבתי זאת בקישור. אם הייתי יודע הייתי מוסיף בקישור.
בכל אופן לא התחדש לי כלום בין התשובה ששלחתי בקישור לשליחת המייל אליך, כך שמוזר לי למה זה לא נכתב בהתחלה.
מה למעיישה זה עובר או לא? -
איש השלגים תבדוק למעלה בשמות הפותרים נכונה.