חידון הקיץ הגדול- חידה מס' 45
-
אוהב שלג לא ישבע יש לי כנראה הפרעת קשב וריכוז, כך שאני מדלג מנושא לנושא ללא סדר. (אפשר להבין אותי לגוכח ההפגזה שאני מקבל בשעה האחרונה בצורת מבול של תגובות. קשה לי לעקוב ולעמוד בקצב).
-
ז'ק אני דן אותך לכף זכות שהחום והזיעה עושים לך משהו....
-
-
ז'ק איך?
-
נתי
, (אבל לא כבד).
-
ז'ק הוספתי כבד כי זה נראה שחסרה שם מילה דומה לפני...
-
ז'ק גם על זה עניתי במייל...
רעיון חמוד.... -
-
ז'ק יש לי הערה שולית.
אתה מפרסם את החידונים בשעות הערב בד"כ,
אני עסוק אז.
בשעות הבוקר אני רק רואה את זה ופותר כמעט את כולם מיד.
אז את מי שענה לך מיד אחרי שפרסמת אתה מפנק אותו בבונוסים כי הוא ידע לענות מיד,
ואילו לאנשים כמוני שאף אנו פותרים מיד, אבל רק כשאנו רואים את זה כי אנו ב"ה לא מחוברים 24/7 לרשת, אנו מרגישים מקופחים.כבר מחאה שניה היום....
-
אדיב את הבונוס אני נותן לאו דוקא על הזריזות והכישרון, אלא בעיקר על תחושת ההקלה שאני מרגיש כשאני רואה שהחידה היא פתירה ואני לא סתם מתעלל בחסרי ישע. לכן לא תמצא בונוסים אלא רק בחידות המסובכות הקשות לפיתרון. ולכן מי שזכה ראשון ליצור אצלי את תחושת ההקלה יקבל לעיתים נקודות בונוס
-
ז'ק אתה עושה לי טוב עם החריפות ההומוריסטית שלך הגוברת והולכת כמו יין ישן שמשתבח עם הזמן.
-
ז'ק יש קשר?
-
גשם עד בלי די אתם כנראה לא עוקבים אחר מה שאני כותב בפוסטים. כתבתי כמה פעמים כי שתי החידות 44/45 הן על אותו נושא ממש. כמי שענה תשובה נכונה על חידה 44, נראה לך שיש קשר בין תשובתך (המאוד מקורית) על החידה הזאת לתשובה על חידה 44?! תנסה משהו אחר. בהצלחה.
-
ז'ק עכשיו שמתי לב שזה בסגנון החידה של ביתר ירושמיים ….
-
גשם עד בלי די בינגו.
-
איש השלגים רוצה פיצוי על הוצאת המיץ? בבקשה- סופ''ש בעיירת הנופש המפורסמת בני- ברק מתאים לך?
-
ז'ק אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 45:
איש השלגים רוצה פיצוי על הוצאת המיץ? בבקשה- סופ''ש בעיירת הנופש המפורסמת בני- ברק מתאים לך?
תגיד אתה קופץ להילולת האר"י הערב?
-
ז'ק אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 45:
עכשיו אין לך את התירוץ שלא ראית את ההודעות מרוב עומס. כי קראת אותה...
ובכל זאת קשה לך להגיד לי את המסר הכל כך פשוט אם עניתי נכונה.
תגידו לי אתם זה לא הצקה מכוונת?
איי סבאלה' מה יהיה איתך?
קצת כבוד לדור הצעיר. הם יחיו כאן גם אחרי ה 120 שלך.... -
מאור גליל העליון התפרצת לדלת פתוחה. לצערי אני לא אוכל להגיע כנראה השנה, אז אנא- כנציג הפורום בעיה''ק צפת תעתיר על כל חברי הפורום שיזכו לבריאות הגוף והנפש ולפרנסה טובה ולכלכלה, רוב נחת יהודי מכל יוצאי חלציהם, ובמיוחד שיפתח לב כולם בתורה ובסודותיה. והמתפלל על חבירו והוא צריך לאותו דבר- נענה תחילה.
-
איש השלגים או-הה אתה עקשן ולא מוותר ! אז חידות 41, 42, 44, 45- תשובות נכונות ומדויקות. חידה 43? כבר נתתי רמזים עבים כפיל בפוסטים שם מה לחפש בכדי למצוא את התשובה, ובמקום לעשות את הדבר הפשוט שכתבתי, אתה ועוד כמה חושבים כנראה שאתם עכשיו בסדר עיון וצריכים לענות על איזה צע''ג של הרעק''א ומחפשים כל מיני דברים מתוחכמים ועמוקים. אז אין בחידה שום תיחכום ועומק, אלא איזה משחק מילים שיוצר מושג ידוע במטאורולוגיה.