מערכת 24- 25 בנובמבר, וצפי למערכת תחילת דצמבר
-
ז'ק אני נכנס לאתר הנל ושעה שלמה הוא טוען מפות...
אני גם מנסה לבחור למטה את המפות הרלוונטית אבל נאדה...
-
ז'ק אמר בצפי למערכת תחילת דצמבר:
סורוצקין תהנה כרגע עם מה שיש, וכנראה שיהיה הרבה בעז''ה.
בבחינת מלאך ... עונה אמן בעל כורחו.
-
איש השלגים כאן אני מוחה,
שמחתי לראות את ההודעה של ז'ק היקר שבעז"ה עוד יהיה הרבה לשמוח (והסתפקתי אפילו אם להגיב, והחלטתי שלא, כפי שאני משתדל בתקופות שהפורום פעיל למטרתו העיקרית), אבל על ההודעה שלך אינני יכול לא להגיב,
עת לעקוץ ועת לפטם (פיטם ועוקץ....) -
הים האדום עבר לצפון.

-
אוהב שלג לא ישבע אמר בצפי למערכת תחילת דצמבר:
איש השלגים כאן אני מוחה,
שמחתי לראות את ההודעה של ז'ק היקר שבעז"ה עוד יהיה הרבה לשמוח (והסתפקתי אפילו אם להגיב, והחלטתי שלא, כפי שאני משתדל בתקופות שהפורום פעיל למטרתו העיקרית), אבל על ההודעה שלך אינני יכול לא להגיב,
עת לעקוץ ועת לפטם (פיטם ועוקץ....)למה?
זה מאוד מאוד משמח לשמוע מפסימי שהוא מאמין הולך להיות הרבה גשם בעז''ה.
מה רע בזה שאמרתי שהוא "מלאך" ?
אני מחכה בכליון עיניים לראות את נובמבר נסגר עם הממוצע, או יותר מהממוצע. (או אז נפתח מבערים, נביא ציטוטים, ונבוא חשבון עם מי שצריך, ונפרגן למי שמגיע. כן, גם למרשמלו....) -
איסי הקצין משמעותית הבוקר, במיוחד למשך המערכת
קוסמו כנראה יפנק -
איש השלגים אני רוצה לעצור כאן את הנושא כי זה אשכול פעיל לגבי מערכת תחילת דצמבר, אבל אני מסיים עם 2 הערות:
- כפי שהספקתי להכיר את ז'ק בשבוע האחרון - הוא באמת לא מעוניין שידונו עליו ועל סגנונו, זה מה שאני יודע עכ"פ, וסליחה שכעת אני ממרה את רצונו,
- ההיתממות על המלאך העליבה אותי אישית, וכעין הצהרה על עליבות ודלות שכלי, (ולמי שלא אוחז ברצף ההודעות על מה אני מדבר, אין שום בעיה להיקרא מלאך, יש כן בעיה להיקרא "מלאך ... בעל כורחו יענה אמן"...
ובזה פרשתי מנושא זה, וסליחה אם זה פגע בך.
-
אוהב שלג לא ישבע
פרשת בשיא.
סליחה אם נעלבת לקחת את זה מידי כבד
דיברתי בצחוק גמור מהתחלה ועד הסוף.
יום טוב. -
הטרללת במודלים ממשיכה גם הבוקר: הבוקר המודלים מראים את כמויות הגשם הכבדות באזור גב ההר כמעט לאורך כל הארץ. וכל זה תוך 6 שעות בערך.
נקווה שלא יהיה מזה נזקיםבמפות: המודלים המקומיים לשעות השיא.
מפה: שמ"ט
ערוץ - שלמה
️ מזג אוויר -
שללללללג אם אתה מצטט את שלמה,
תביא גם את המפות שהוא מעלה. -
אדיב אני אם טלפון אני לא על המחשב ואני לא מצליח לעלות תמונות
-
שללללללג הוא כנראה מתכוון לזה:

-
אדיב כן הוא העלה את 2 המפות אם הצבעים האדומים
-
היי חברים. היום עדיין חם וייתכן אובך - אבל בלילה מהפך עם גשם. החל מרביעי שוב מתחמם:
️ היום (שני) הטמפרטורות יירדו מעט - אבל עדיין יהיו גבוהות מהממוצע לעונה. העננים יתרבו בהדרגה וייתכן אובך. בערב-לילה יחלו לרדת גשמים מקומיים חזקים (עם ברקים ורעמים) ברוב הארץ. יש חשש לשיטפונות בנחלי הדרום והמזרח.
עדיין לבוש קצר בכל הארץ, אלא אם אתם יוצאים או חוזרים בלילה - ואז קחו איתכם משהו ארוך ומטרייה.
️ בשלישי ירידה ניכרת בטמפרטורות (יום שמצריך מעיל מחמם בהרים ומעיל קל / קפוצ׳ון בחוף ובשפלה). עד אחה״צ יירדו גשמים מקומיים חזקים באזורים שונים. יש חשש חמור לשיטפונות בנחלי הדרום והמזרח. ייתכנו הצפות מקומיות בחוף.
️ ברביעי יום שמש מדהים עם עלייה בטמפרטורות.
️ בחמישי עוד התחממות עם ענני נוצה שיסתירו מדי פעם את השמש. חם מהממוצע.
️ בסוף השבוע חם מהממוצע ויבש (לא שרב, בסה״כ נוח). הרבה ענני נוצה בשמיים - אז לא תמיד יש שמש.
️ בתחילת השבוע הבא התקררות ניכרת ואפשרות לחזרת הגשם.יום טוב
️
טל שמאי -
זה מפה של 6 שעות בלבד!
מהלילה ב12 עד מחר ב6 בבוקר.
אייקון וקוסמו מפנקים את יושבי ההרים בגדול. -
שללללללג טל שמאי כבר נותן אפשרות לגשם גם בשבוע הבא ראשון שני
-
אדיב הלוואי שגם בשיא החורף בשלג יתנו לפחות כאלו מפות להרים
-
ראית התפרצות הר געש באינןדנזיה הכי עוצמתית אבר ?אמצע החורף יהיה יד לפה חמסהה
-
תראו איזה פינוקים המודל של השמ"ט מפנק אותנו למשך 12 שעות ובמיוחד תוך 6 שעות הלילה ומחר. תכינו את המצלמות לאירוע המדהים הזה.
מפה: שמ"ט
ערוץ - שלמה
️ מזג אוויר -
אדיב אם אתה יכול לעלות את המפה של השמט