מודלים יום שישי כ״ט כסלו
-
אפיק ים סוף אמר במודלים יום שישי כ״ט כסלו:
נראה לי שאיסי דוחה מעט, לא ?
אם אתה מתכוון לאיסי בוקר אז כן, ועין מה שנכתב על זה כאן הבוקר ע"י כמה מהמומחים כאן
-
בכללי אם ניקח את אוסף העדכונים של השבוע האחרון, הרושם הוא שאנחנו יותר לקראת מערכת גשם ממושכת, אולי בגלים, מאשר "אפיק חורפי קלאסי" שעובר ממערב למזרח. זה מצויין לכמויות גשמים. פחות לדמיונות על שלג, אם כי לפעמים אחרי רצף גלי גשם מצליחה להגיע התעמקות קרה במיוחד.
-
ישיר נכון מאוד, רק שכן נראה קור רציני אולי לא שלג אבל יהיה גשום וקר
-
המון גשם ברצף כמעט מ240 עד סוף הטווח
ודאי שזה לא אומר כלום אבל נחמד לשזוף את העין -
ישיר לדעתך יש סיכוי אנחנו הולכים לקראת מודל דמוי חורף 92 (שנה אחרי כמה שנות בצורת עם כמויות מטורפות של גשמים) או שגם מה שנראה כעת זה לא כמויות מיוחדות?
-
ישיר לא הבנתי מה זה מערכת חורפית אם לא גשם בגלים?
אלא אם כן אתה מחפש מערכת שלג וזה לא קשור ואת זה גם לא מחפשים בכזה טווח -

סליחה חברים על תגובה שאינה מענין הפוסט, אבל שני דיסלייקים על הניתוח המעמיק והיסודי של אקווריום ?! למה לכל הרוחות?! האם משהו בניתוח שלו הוא שגוי מיסודו?! האם התחזית העולה מדבריו לא מוצאת חן בעיני מישהו?! האם למישהו כאן יש איזו הנאה וסיפוק לתת דיסלייקים ללא שום סיבה נראית לעין?! במחילה- אבל אני לא מצליח להבין!
-
האם נראה כאן שהולכים לחורף מודל 92 עם כמויות אדירות של גשמים אחרי שנות בצורת או שבנתיים לא רואים כמות חריגה של גשמים?
-
איסי AI בעדכון צהרים כעת מקרב את המערכת {בייחס לעדכונים קודמים של עצמו} ומביא אותה כבר בעוד 250 שעות
כמו כן הוא השתפר מאוד בייחס לעצמו וכעת נראה טוב ומרשים מאוד לטווח זה -
ג׳מיני המלך משהו בעייתי במה שכתבתי? מישהו אמר שזה לא חורף? הכול בסדר תירגע.
וכן, המון אנשים מפטפטים על שלג וזה אני חוזר ומדגיש שלא רואים באופק, ותצורת האפיק אינה כשל אפיק שלג קלאסי לפי רוב ככל מה שראינו. -
סתם מישהו לא ניתן לתת תחזית מעבר לימים ספורים. כרגע אין גשם ממשי באופק לפחות ב10 ימים הקרובים. את אופי החורף נוכל לדעת רק אחרי שזה יקרה.
אגב היו בשנים האחרונות הרבה שנים מצויינות. שנה שעברה היתה באמת בצורת קשה אבל בשנים שקדמו היה דווקא רצף של כמה שנים מבורכות. -
ישיר כי בהודעתך היה כתוב שזה מערכת עם המון גשם
-
סתם מישהו מדובר על רושם מאוד כללי לגבי מה שנראה בטווח הרחוק. וגם מזה לא ניתן להסיק על כלל החורף.
-
ישיר ככה היה נשמע מדברך "זה לא אפיק חורפי קלאסי אלא מערכת בגלים"
-
הסברתי בדבריי למה התכוונתי בדיוק. תנועת אפיק חורפי קלאסי ממערב למזרח. לא שזה לא חורפי (אלא מה זה?)
-
ז'ק אמר במודלים יום שישי כ״ט כסלו:

סליחה חברים על תגובה שאינה מענין הפוסט, אבל שני דיסלייקים על הניתוח המעמיק והיסודי של אקווריום ?! למה לכל הרוחות?! האם משהו בניתוח שלו הוא שגוי מיסודו?! האם התחזית העולה מדבריו לא מוצאת חן בעיני מישהו?! האם למישהו כאן יש איזו הנאה וסיפוק לתת דיסלייקים ללא שום סיבה נראית לעין?! במחילה- אבל אני לא מצליח להבין!
ב''ה אני רואה שהעוול תוקן- ובגדול. אשריכם.

-
ז'ק התשובה לזה היא שאנשים נותנים לייק למה שהם אוהבים לשמוע… אבל לפעמים האמת כואבת וצריכה להיאמר.
בהקשר הזה בהחלט יש הרבה בעיות בתצורה שאנחנו רואים וכמו שהמשתמש אקווריום הנל כתב.
אגב לכן אני מתפלא על מה שמרשמלו כתב ״אל תסתכלו על האפיק אלא על הרמה״. מבנה הרמה כאן הוא אחת הבעיות הגדולות. אין רמה תומכת ויציבה במיקום טוב ברוב העדכונים. -
ז'ק תודה לך על המחווה

-
ישיר מסכים לגמרי
-
יש יותר חסרונות בעיות במערכת מאשר יתרנות
כרגע כלום לא מסתדר והשיח סתם לבטלה