מודלים יום שני ט׳ טבת 29/12
-
ג׳מיני המלך ההסבר שלי התייחס לשלג בלבד וברמה הכללית של הצורך בסנכרון שכבות. ב99% מהמקרים לא תהיה כאן מערכת שלג בלי שה"ירוק" (לצורך העניין) יהיה עלינו גם ב500 וגם ב850 במידה מספקת. זה לא אומר שלא יכולות להיות בעיות משקעים ואינוורסיות או מיקום השקע הקרקעי או אפיק מזרחי ועוד בעיות שאנחנו פוגשים כמעט בכל פעם.
-
דוד 4 בטופקארטן אצלי הוא בסדר
בכל זאת לסיכום עדכון אכן טוב שמצביע על ירידת אפיק טוב בסופ''ש הבא ולאחריו אופציה לגל נוסף
(חייב לציין שאני לא ממאמיניו של איסי AI בשל היותו מדי צעיר בעיניי אם כי בינתיים יש לו עונה לא רעה) -
סיכום לילה
המגמה טובה לסופ"ש הבא -
אמנם לא בטווח ריאלי אבל GFS לילה בעידכון חלומי לאזור ה300 פלוס עם סנכרון יפה של ה-850 הטוח רחוק אבל מקביל לעידכונים אחרים רק יותר מאוחר(כל העסק התאחר). אמור כמובן להשתנות ויכול להיות לטובה עם סנכרון מוקדם יותר שזה כבר אירוע קיצון. אבל עדין מוקדם...
-
ארין ש מסכים איתך, אבל בסוף 552 זה בסך הכול עומק השקע וזה הדבר הפחות חשוב מאשר כל הדברים האחרים. בא נגיד ככה הרבה יותר מצוי כאן 552 מאשר מערכת שלג
-
לילה טוב אנשים
איזה שרשור לילי ארוך, חשבתי מערכת שלג עוד כמה ימים ואז אני רואה
ניתוחי מודלים לטווח של עוד 300 שעות
תגידו אתם בסדר?
-
נתי צודק אבל לידיעה בעלמא למיטב הבנתי יש להסתכל גם על סמיכות הקור ל552 עם ה500 מספיק להביא משקעים טובים אז העיקר קור קרקע (850 פלוס מינוס) לקבל מהזהב הלבן...
-
נתי אתה צודק מאוד
אבל בשבילי ואני מאמין שבשביל עוד חברים זה היה גם שיעור לימוד מיוחד -
כל אשכול כזה יש כמה סוגי הודעות
סוג אחד כאלה שמתענינים ומתייחסים לכל פיסת מידע
ועוד סוג של כאלה שדואגים להזכיר כל הזמן שזה טווח לא ריאלי וכו'
ועוד סוג של הודעות בסגנון ההודעה הנוכחית

-
ג׳מיני המלך בקיצור עוד פעם הצפון הולך ליתקע עם קור ללא משקעים תתקנו אותי עם אני טועה מצב על הפנים
-
נתי אמר במודלים יום שני ט׳ טבת 29/12:
לילה טוב אנשים
איזה שרשור לילי ארוך, חשבתי מערכת שלג עוד כמה ימים ואז אני רואה
ניתוחי מודלים לטווח של עוד 300 שעות
תגידו אתם בסדר?
הדיון כלל לא היה על ניתוח לעוד 300 שעות
דיברו כאן באופן כללי על צורת חיזוי השלג הנכונה יותר.
אולי לא באשכול המתאים, אבל לא להוציא לעז...