"גיאופוליטיקה שפגשה אקלים"
-
איש השלגים הוא לא אמר איזה מוצ"ש...
-
ליל ששי
-
-
אדיב אמר ב"גיאופוליטיקה שפגשה אקלים":
איש השלגים הוא לא אמר איזה מוצ"ש...
מוצ"ש ר"ת מוצאי שני / שלישי /שישי,(רק תזכרו את התחזית שלי אם ישראל תותקף משמעותית חלילה הגשם החורף וכו' יחזור אח"כ בעוצמות שלא היו.)
-
חובב שלגים אמר ב"גיאופוליטיקה שפגשה אקלים":
רק תזכרו את התחזית שלי אם ישראל תותקף משמעותית חלילה הגשם החורף וכו' יחזור אח"כ בעוצמות שלא היו.)
ומה יקרה אם איראן תותקף ע"י ישראל? הגשם באיראן יחזור?
-
אם יגמרו עוונותיהם או לפחות ירד משמעותית, מה שלא נראה שיקראה בקרוב, סתם..
אבל זה פשוט שהנהגה זו בעיקר עם עם ישראל שהקב"ה מחכה שנשוב ולא עם מי שסופו כליה ונשאר כאן לאכול את מעט זכויותיו והדברים עתיקים. ואכ"מ. -
דוד 4 כן
-
חובב שלגים אמר ב"גיאופוליטיקה שפגשה אקלים":
אם יגמרו עוונותיהם או לפחות ירד משמעותית, מה שלא נראה שיקראה בקרוב, סתם..
אבל זה פשוט שהנהגה זו בעיקר עם עם ישראל שהקב"ה מחכה שנשוב ולא עם מי שסופו כליה ונשאר כאן לאכול את מעט זכויותיו והדברים עתיקים. ואכ"מ.ואם זה נכון שהעם שם צדיקים ורק ההנהגה רשעים. אז מה אכפת לנו, אדרבה שירדו הרבה גשמים שם אחרי שיפול המשטר. אבל רק אחרי.
-
לכאורה נראה שבאמצע השבוע יהיה מז''א קצת בעייתי,
מז''א של סופ''ש והלאה לפי רוב המודלים, נראה דוקא יציב ללא אירועים חריגים, לכאורה זה טוב ל''מלחמה'' -
כאחד מני רבים, נפלתי גם אני אל צידו האפל של ההימור.
התאריך נראה היה הגיוני, הטיימינג מושלם, אך הקפריזות של הנשיא האדמוני (-במקור. כיום הוא צובע את שערו שהלבין בגווני בלונד צהבהב.) הביסו כל הערכה מוקדמת על מהלכיו הבלתי צפויים בעליל.
ואם להערכה מוקדמת,
אז...
אם גם לכם נרא היה מוזר, לשמוע בכל יום שוב ושוב את אותו הדיווח, כי "בתוך 24 שעות, תכנס נושאת המטוסים Abraham Lincoln לתחום שיפוט Cent Com, ותתמקם בעמדת תקיפה במפרץ.
ואם גם לכם נשמע מפתיע, כי נשיא שהתבכיין על דלק 37 שעות טיסה של מטוסי B 2 Spirit, משקיע מיליוני דולרים במאות שעות הפלגה של עשרות ספינות, קבוצות התקיפה של נושאות המטוסים. (הן בעצמן מונעות באנרגיה גרעינית.)
אולי כדאי לשנות את כיוון החשיבה?
אולי כדאי להבין כי המטרה כבר הושלמה? והמטרה היא לא זו שאנו חושבים. (ספוילר: גרירת איראן לשולחן המו"מ, הפגנת כוח מול סין\אירופה\רוסיה...)
הנה תכף ישובו החיילים הביתה והתקיפה תסתיים עוד בטרם החלה.
קחו גם כיוון חשיבה שכזה.
המכירה הסינית של עזר מציון נפתחה!
דרימי מתנה רוצים? לחצו כאן:
https://sale.ami.org.il/?vt=7000099&affid=202928
להצטרפות לנאמני עזר מציון — במייל:
ezermizionn@gmail.com