סִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי
-
דוד 4 לצערי אם נחכה להודעה לא נצא מהמקלט גם בעוד שבועיים. היא מגיעה תמיד חצי שעה אחרי.
-
דוד אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
איש השלגים אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
דוד אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
דוד-4 אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
דוד ואוו איזה בקיעות
מה היית גר ברמות פעם?איש השלגים אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
דוד-4 אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
ז'ק לא קהילות יעקב זה תלמוד תורה ברמות ג'
אתרי לשעבר
כיום בהנהלת בנימין איזנטלהופה,
הבני ברקי שהפך לבית שמשי
חזק בעניינים פנים ירושלמיים....אני גדלתי ברמות ג׳
וואו, מכונן.
באיתרי?
נו פעם הבאה שאתה כאן בשבת תעדכן אותנו.... (אנחנו ממש דבר והיפוכו, אני מבית שמש עברתי לרמות ואתה הפוך...)אני לא למדתי באיתרי אבל הכרתי אותו היטב
הרבה חברים מהשכונה למדו שם
תגיד איפה אתה מתפלל..בכל המקומות
בעיקר בזכרון אברהם (למטה, קרוב לבית שלי)
אני לא יודע אם זה היה בזמנך... -
איש השלגים מסתבר שלא היה בזמנו
זה יחסית חדש -
מאור גליל העליון אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
כך שדי נותר לי לבחור בין המרפסת לחדר שינה
ואני מבין שמביניהם אתה בוחר במרפסת. כי אם אין איך להתגונן לפחות נהנה מהנוף....
-
איש השלגים אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
דוד ואוו איזה בקיעות
מה היית גר ברמות פעם?איש השלגים אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
ז'ק לא קהילות יעקב זה תלמוד תורה ברמות ג'
אתרי לשעבר
כיום בהנהלת בנימין איזנטלהופה,
הבני ברקי שהפך לבית שמשי
חזק בעניינים פנים ירושלמיים....אני גדלתי ברמות ג׳
וואו, מכונן.
באיתרי?
נו פעם הבאה שאתה כאן בשבת תעדכן אותנו.... (אנחנו ממש דבר והיפוכו, אני מבית שמש עברתי לרמות ואתה הפוך...)אני לא למדתי באיתרי אבל הכרתי אותו היטב
הרבה חברים מהשכונה למדו שם
תגיד איפה אתה מתפלל..בכל המקומות
בעיקר בזכרון אברהם (למטה, קרוב לבית שלי)
אני לא יודע אם זה היה בזמנך...בוודאי שהיה בזמני
זכרון אברהם קיים כבר למעלה מ30 שנה או יותר
אני הייתי יותר למעלה -
אוהב שלג לא ישבע אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
יחד עם גזירת מעטפות הכסף למלמדים....
ז'ק אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
(ואם אתה חושב שזה יבטל מעליך את הגזירה אז תמשיך לחלום. הרבה דרכים ל''מקום'' לדאוג להביא למלמד את ה''מגיע לו''...) 🥳🥳🥳
אוהב שלג אתה חי בסרט.
מתברר שחכם עדיף מנביא ואין חכם כבעל הנסיון זקנינו ז'ק שעבר משהו או שתיים בחיים...
המנהל של הבן שלי כבר השאיר הודעה שעקב כך שהילדים מאוד מאוד רוצים להתחפש, וכמובן גם רותים להביא משלוחי מנות למלמדים... אז מחר כל כיתה מגיעה לחצי שעה למקלט של החיידר יחד עם הרבה'...
אני רק מדמיין לעצמי את הטלפונים הבהולים שהוא קיבל מהמלמדים על המוצאי, מה יהיה עם המעטפות?....גם אצלנו הגיע הודעה זו,
התקשרתי למנהל ואמרתי לו בקול מונוטוני מתנצל שאנחנו מאוד מקפידים על הנחיות פיקוד העורף ולכן אין באפשרותנו לשלוח את הילד שלנו גם לא לחצי שעה,
השתדלתי מאוד לעשות את זה באותו קול ובאותו סגנון שהוא הודיע לי את זה בשלהי עם כלביא, כשהתקשרתי אליו להתחנן שיציל את שפיותי לחצי שעה בלבד....(הכל בהומור בלבד, ו-2 חלקי הסיפור לא היו ולא נבראו)
-
ז'ק אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
אז בסוף זה הגיע, אבל זה מתיש. 22 אזעקות עד עכשיו כאן מהבוקר, ולפעמים בקצב של כל 10 דקות, לא מספיקים להיכנס לבית ושוב אזעקה וצריך לרדת למקלט. להזכיר- אני גר בקומה אחרונה, ולרוץ 22 פעמים 5 קומות זה לא תענוג גדול. פיזית זה לא כ''כ קשה לי ב''ה, אבל בשלב מסוים התחלתי להרגיש שמבחינה נפשית זה ממש מטרלל. 3 פעמים ניסינו להתחיל הבדלה, ושוב אזעקה. כעת ההפוגות בין האזעקות נהיו ב''ה ארוכות יותר, כך שניתן היה להוציא שבת ואפילו לתת הצצה למה שנכתב כאן.
לגבי הסיפור? נראה לך מתאים עכשיו?! אנשים יחשבו ששתיתי לפני הזמן. בוא נמתין עוד קצת. הכי הרבה תקבל אותו במייל.
באמת באמת קשה לקרוא את התיאור הזה,
ועוד יותר קשה לקרוא את זה כשאני מרגיש מנותק לגמרי עם החדר-שינה בתוך הממ"ד, כשכל הקושי מתבטא בהכנסת ילדיי לחדר שינה והצטופפות כולנו, וכן בסגירת הדלת באזעקה, (הסיכון בהשארת הדלת סגורה לכל הלילה גבוה יותר....),
באמת באמת קשה לחשוב על אלו שצריכים לרוץ באמצע הלילה עם עולליהם וטפם ולרדת כמה קומות כדי להספיק להגיע לממ"ד לפני הבומים,ואסיים בנימה קלילה יותר:
ז'ק אם אחד מהקשיים שלך עם המקלט זה שהשכנים פוגשים אותך עם הפיג'מה שכבר ראתה ימים טובים יותר, אני יכול לתווך לך פיג'מה חדשה מהניילונים שנקנתה לפני כחודשיים ע"י מישהו שצפה בסרטון מלכידת חברו הוותיק מדורו....
היום בבוקר התברר שלפיג'מה שלו לא יהיה צורך... -
דוד 4 אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
איש השלגים אגב בהקשר למה שכתבת ראיתי פרסום בתקשורת שנשקל להציג את תמונת גופתו לציבור, אך הוחלט כרגע לא לאפשר דבר זה, בכל מקרה אולי בעתיד זה יפורסם
התמונה פורסמה
ואגב הוא נראה שלם... -
אוהב שלג לא ישבע אמר
ז'ק אם אחד מהקשיים שלך עם המקלט זה שהשכנים פוגשים אותך עם הפיג'מה שכבר ראתה ימים טובים יותר, אני יכול לתווך לך פיג'מה חדשה מהניילונים שנקנתה לפני כחודשיים ע"י מישהו שצפה בסרטון מלכידת חברו הוותיק מדורו....
היום בבוקר התברר שלפיג'מה שלו לא יהיה צורך...אגלה את אזנך שפיג'מה לא עולה עלי, ככה זה אצל אחד שסובל מנידודי שינה, כך שהלילה הייתי כמעט היחידי שירד בלי פיג'מה. באמת קצת מביך לראות את השכנים במתכונת ביתית עם פיג'מות מעניינות, אצל כמה מהם כמעט פורים.
-
דוד 4 התמונה שעמית סגל פרסם היא בינה מלאכותית
-
אוהב שלג על הים למיטב ידיעתי התמונה אמיתית ואינה מבינה מלאכותית
-
דוד 4 עמית סגל העלה ומחק אחרי כמה דקות,
נתנו את התמונה לג'מיני (לא המלך) והוא קבע בוודאות שזה תמונה לא אמיתית,
חוץ מזה, הגופה נראית מדי שלימה בהשוואה לכמות החימושים שהוטלה... -
ז'ק אני כותב שוב את דעתי, ואתה תעשה כרצונך,
אני בודק גם בפורומים אחרים, והדבר שהציבור הכי אוהב אחרי העדכונים זה כל מקטעי ההומור והבדיחות וכדומה,אם אתה לא מסוגל לכך, אינני מבקש כלום,
אם זה רק בגלל שאתה לא רוצה להציק לאחרים, הייתי מציע לך לערוך סקר על זה, לדעתי תופתע מהתוצאות -
מאור גליל העליון אמר בסִיפּוּר לְפוּרִים (וְגַם לִשְׁאָר הַשָּׁנָה)- תֹּכֶן הוּמוֹרִיסְטִי אַךְ רְצִינִי לְגַמְרֵי:
כך שדי נותר לי לבחור בין המרפסת לחדר שינה
תרשה לי להאריך שבחרת במרפסת...