🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
דיווחי מערכת קורל
-
ירושלמית מי אמר שלא רואים במכ"ם???
-
אלחנן כהן מאיזה אתר? אפשר קישור?
-
-
"קורל" כבר כאן | הטמפ' באתר החרמון צנחה ל-(-1) וגובה השלג במפלס התחתון עומד על כ-5 ס"מ.
-
נראה לפי המכם שיש גשם חזק ליד בית שמש
-
מודיעין עילית היו לנו עד 04:00 2.4 מ"מ, עד הבוקר נוספו 1.2 ובפרק גשם נחמד בסביבות 10:00 נוספו לנו עוד קצת, סה"כ 4.8 מ"מ
-
דיכאון!
הכל עובר מעלינו ומתחתינו -
טפטופים בבני ברק
-
שימי אמר בדיווחי מערכת קורל:
טפטופים בבני ברק
רק יצאתי מבני- ברק התחיל הגשם? הגעתי לירושלים השמש זורחת. כנראה שאני מבריח את הסופה.
-
אלחנן כהן אמר בדיווחי מערכת קורל:
"קורל" כבר כאן | הטמפ' באתר החרמון צנחה ל-(-1) וגובה השלג במפלס התחתון עומד על כ-5 ס"מ.
5 ס''מ !!! משהו היסטרי ללא ספק.
-
ז'ק אמר בדיווחי מערכת קורל:
שימי אמר בדיווחי מערכת קורל:
טפטופים בבני ברק
רק יצאתי מבני- ברק התחיל הגשם? הגעתי לירושלים השמש זורחת. כנראה שאני מבריח את הסופה.
זה לא החורף זה אתה!
-
עד כה אצלי כ18 מ"מ למערכת, שבת עם גשם זרזיפי כמעט כל השבת הביאה לכ4 מ"מ, מכמה גלים חזקים יותר של גשם.
כעת הטמפ' 3.3 מעלות -
מודיעין עילית 1.8 מ"מ היום - כולל כמה מטחי ברד אחר הצהריים, יום שישי 4.8 מ"מ, חמישי 3.6 מ"מ סה"כ 10.2 מ"מ למערכת. טמפרטורה אצלנו 7.5 מ"צ
-
תל אביב השבת טפטופים בלבד.
פספוס העשור בעיצומו -
שבוע טוב ומבורך!
סיכום דיווחי השבת באזור הגבוה בשכונת הבוכרים בירושלים (כ 780 מ'): במהלך כל השבת היה קר ממש, ובמהלך יום השבת- אף הגשם הצטרף לתמונה. לשעה קלה (אחה"צ) היה ברד קל, אבל המפנה לדעתי- אירע לאחריו, כשקור שלג קלאסי התפשט בכל עצמותיהם של העוברים ושבים ברחוב. בשעה 8 בערב לערך הבחנתי (או שדמיינתי?) בפירורי שלג זעירים ביותר (כמו אלו שראיתי באוקראינה בחנוכה הנוכחי...) משתלבים בטיפות גשם זעירות אף הן. לדעתי אם היה מעט יותר קר או תיאום נכון בין הקור למשקעים- כל היום הזה היה יכול להניב 10 ס"מ שלג בקלות! ע"פ חלק מהתחזיות לפחות, יש סיכוי טוב לראות שלג באוויר במהלך הלילה- בדגש על חצות והלאה, וסיכוי חלש עד בלתי אפשרי כמעט (ע"פ המדע המוכר לשכל האנושי המוגבל, אצל ה' יתברך הכל אפשר!) להצטברות של ממש לס"מ או שניים עד אור הבוקר. בכל מקרה, אם תשאלו אותי, בעניינים האלה- אני תמיד בעד!
החל מחצות ירדו כאן כ 6 מ"מ למרות שהתחושה הייתה הרבה יותר מכך!
אני חושב שאפשר לראות בכך את הנקודות הטובות (הלבנות...) בתוך כל דכדוך-החורף של 'פספוס סערת העשור', ה'מאה', או ה'אלף'... -
במיצד התחיל לרדת פתיתי שלג קל מאד
-
מעניין לדעת, באיזה טמפרטורה מדובר?
-
Mashav אכן גם בבית וגן למעט ב3 אחה"צ 7 דק' של עוצמה שכנראה הביאו את כל ה3.5 מ"מ הנותרים
-
שלג בשפע כתוב בגוגל שיש שם 5 מעלות
-
אחוות השלג מעניין ששלג מצליח לרדת בטמפרטורה כזאת. או שהנתונים שגויים.