🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
תובנות לחיים
-
תובנות שלי
א. לא לגור בירושלים וצפת. - לא שווה השלג של פעם בארבע שנים בשביל האכזבה כל שנה מחדש....
ב. לא להיות מחובר לפורום ניתוח מודלים. או לכהפ''ח לא להכנס לאשכול ניתוח מודלים - (לא לבעלי לב חלש.)
ג. הבדיחות שהראש היהודי ממציא על כל דבר שקורה - זה פשוט משהו אגדי!
ד. כלל הברזל שצריך להנחות אותנו הוא - כשיש קור אין משקעים, כשיש משקעים אין קור. (פעם בכמה שנים הכלל הזה מתפקשש ואנחנו מקבלים משהו בקטנה...)
ה. קור כזה (באיכות ובמשך הזמן שלו) עם כל נדירותו, מלמד לא לתלות בקור יהבינו. ובעתיד כשנחפש את השלג בד''כ הוא יגיע דווקא כשיש חלון הזדמנות קטן לכמה שעות בלילה אחד בלבד עם קור גבולי שספק אם יספק שלג נקי, כשלפניו ולאחריו יורד גשם (כך היו רוב השלגים שאני זוכר בירושלים)
ו. עם הכל, ואחרי הכל - אין כמו פורום אקלימוס בכל היקום! - ומי שחושב אחרת שיקום. -
כל התובנות הן בתוקף עד ההודעה הדרמטית באשכול עדכוני המודלים שלפי גפס עדכון לילה צפוי *** בעוד 384 שעות....
-
אוהב שלג לא ישבע בול
-
תובנה שלי
מי שאצלו זה תחביב לבדוק/להעמיק/לשקול/לדון וכו' האם יכול להיות משהו, (גם באחוזים נמוכים) מוזמן להישאר כאן.
ומי שלא יכול לעמוד בזה רגשית, שלא יעקוב כלל אחרי תחזיות ומודלים.
קיצור הכל רק תחביב, ולא יותר מזה. -
תובנה שלי בעניין הוא להפסיק לקחת דברים בצורה קשה,
ראו ראיתי אנשים שממש נהיו מתוסכלים מכל העניין הזה.
כשחושבים על זה זה נראה מוגזם,
כלומר, מה קרה? מה באמת קרה פה שיתסכל אותך ככה?
יש לשמוח על מה שיש,
ולא להאמין לתחושות בטן, אלא למציאות. -
שהכל נפיץ ויכול להשתנות וגם שמדברים איתנו על סערת העשור זה יכול להיות דרדלה
וישנם חזאים שרק רוצים לייקים ולא יותר מזה
-
א.תובנה שלי היא לסמוך על כל מודל בין אם זה איסי וכדומה כולל המודלים של הארץ קוסמוס ודומיו במידה מועטה ולא כתורה למשה מסני
ב. וכן לא להקשיב לאף הצהרה עד 2-3 ליפני מועדה
ג .אם יש אי הסכמה בין המודלים גם בתוך הזמן של 2-3 ימים לא לצפות לכלום
ד. תמיד לזכור שהכל אפשרי בין לטוב בין לרע להערך בהתאם אבל בצורה מוגבלת
ה. לא להתערב או לתת לאחרים לצפות אלא לארוע מינורי בלבד ואם יהיה הינה מטוב ואם לא לפחות לא גרמת להכזבות -
התובנה שלי:
אי אפשר להגיד אף פעם ״בטוח יהיה״ או ״אין סיכוי שיהיה״ עד שזה באמת קורה/לא קורה.
דבר נוסף זה שלהגיד ״פספוס העשור״ זה לא כל כך דבר נכון מכיוון שרק מהכיוון שלנו והכלים הפיזיים שברשותנו זה היה נראה כפספוס אבל בפועל התוכניות של הקב״ה היו למה שהיה ולא למה שעם ההסתכלות הקטנה שלנו נראה כפספוס…
לא באמת פספסנו משהו כי הוא לא באמת היה אמור לקרות כנראה. -
את התובנות שלי תקבלו בעז''ה בסיפור על מוטי ושרה באסה קופרשטיין ובנם שמחה ושל ג'וג'ו ופורטונה אלמקייס ובתם ז'קלין שיתפרסם בעז''ה ובל''נ בקרוב לכבוד החודש שמרבים בו שמחה. חלק מהתובנות שלכם כלולות בסיפור.
-
ז'ק יש על מה לחכות? באיזה מדור זה יכנס? (בדיחות/תובנות/חיזוי...)
-
ירושלמית אמר בתובנות לחיים:
ז'ק יש על מה לחכות? באיזה מדור זה יכנס? (בדיחות/תובנות/חיזוי...)
נראה לי שהכי מתאים ב''עדכון מודלים'' כי על זה בדיוק זה הולך...
-
אני רוצה לפתוח אשכול ניחושים מה הולך להיות הסיפור שלך....
מי שיהיה הכי קרוב יקבל את התג מלך הניחושים...
-
אוהב שלג לא ישבע אני מקווה שזה יעבור את המחסום של נטפרי, כי נטפרי כבר עשה לי צנזורה על חלק מהדברים תוך כדי עריכה...
-
ז'ק רק תדאג לך לתג מייבין במודלים
-
פינקי אמר בתובנות לחיים:
ז'ק רק תדאג לך לתג מייבין במודלים
יש לי, אבל הדבר היחיד שאני מבין במודלים זה שהם משגעים אותי.
-
התובנה שלי: שהכל בידי שמיים וצריך להתפלל על הגשם דבר ראשון, ואחרי זה על השלג
-
ז'ק ראיתי שאתה יכול להגיב באשכולות המודלים המדוללים,
אבל מדוע אין לך תג של מייבין ??
בגלל חוסר מקום ?(נס שאוהב שלג לא ישבע הוא רק ינוקא וזק הוא המאושר והמשקיען וזקן השבט ולא זוכר מה עוד ובנוסף גם ינוקא.... ולא הפוך....)