ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • מכ"ם
    • הכנרת
    • פופולרי
    • קישורים
      • מדריך לניתוח מפות המודלים
      • אנסמבל EC , GFS , ICON
      • השוואת מודלים
      • אנומליה 850 מיליבר EC
      • מערכת
      • UKMO- טמפ, עננות ,משקעים, לחות
      • איסי 8 ק"מ
      • איסי מפורט
      • GFS FV16
      • טמפ במפלסים שונים -GFS ירושלים
      • טמפ' במפלסים שונים gfs חיפה
      • gfs אתר צרפתי
      • מפות מפורטות: איסי, אייקון, קוסמו
      • תחזית גובה שלג באירופה רוסיה וישראל
      • תחזית עומק השלג בישראל
      • גובה שלג בכל העולם
      • תחזית עונתית לירושלים
      • תחזיות אל ניניו

כמויות למערכת יט-כב אדר

פורום מזג האוויר אקלימוס
    14
    46
    1912
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Y
      Yael נערך לאחרונה על ידי

מודיעין עילית - סיכום:
      11.7 מ"מ יום רביעי
      18 מ"מ יום חמישי
      8.1 מ"מ שישי
      0.3 שבת לפנות בוקר
      סה"כ למערכת 38.1 מ"מ - מערכת משמחת מאוד ששיפרה קצת את המצב העגום מאוד כאן

ומשהו קטן אם יורשה לי - קצת צורם שמכניסים לדיון נושאים מתחומים אחרים. זה פורום מזג אוויר. לי אישית מפריע לקרוא כאן על השקפות בנושאים פוליטיים. לא נכנסת לתוכן, פחות רלוונטי. בעיני זה פשוט לא המקום, וזה משפיע על האטרקטיביות של הפורום. דעתי הצנועה.

ז'ק א א yakov123 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
      • ז'ק
        ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @Yael נערך לאחרונה על ידי ז'ק

פוסט זה נמחק!
        נ תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
        • נ
          נתנאל דוד 🌩️מבין במודלים🌩️ @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • נ
            נתנאל דוד 🌩️מבין במודלים🌩️ נערך לאחרונה על ידי

פוסט זה נמחק!
            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • א
              איש השלגים ❄️ משקיען 💖 תומך בפורום 🥉מקום 3 - תחרות📷❄️ @Yael נערך לאחרונה על ידי

Yael אמר בכמויות למערכת יט-כב אדר:

ומשהו קטן אם יורשה לי - קצת צורם שמכניסים לדיון נושאים מתחומים אחרים. זה פורום מזג אוויר. לי אישית מפריע לקרוא כאן על השקפות בנושאים פוליטיים. לא נכנסת לתוכן, פחות רלוונטי. בעיני זה פשוט לא המקום, וזה משפיע על האטרקטיביות של הפורום. דעתי הצנועה.

מבין ומכבד את דעתך
              אם יורשה לי - לרוב, הנושאים הכביכול משניים המדוברים כאן, קשורים למזג אויר. בדרך כלל ישירות, ולעיתים בעקיפין. אמנם לפעמים נושאים מסויימים מסתעפים לדיבורים שאינם קשורים למזג אויר אך כל נושא שנפתח קשור למזג אויר (את יכולה לבדוק את זה. לא תמצאי הרבה נושאים שלא קשורים איכשהו למזג אויר או לטכני באתר)
              מה שלא יהיה ברור שהאתר נועד לנושאי מזג אויר אך מכיון שברוב הזמן המצב לא מספק לנו הרבה על מה לדבר בעניין מזג אויר, (כמו ניתוח מודלים, כמויות, מצב הכנרת וכו' וכו') מתבקש מאוד וגם חיובי להעשיר את הנושאים לנושאים משניים ובלבד שקשורים למזג אויר. - פוליטיקה - ודאי לא קשורה לכאן!

גשם עד בלי די תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
              • גשם עד בלי די
                גשם עד בלי די ❄️ משקיען מפקח הודעות @איש השלגים נערך לאחרונה על ידי

איש השלגים אמר בכמויות למערכת יט-כב אדר:

מבין ומכבד את דעתך
                אם יורשה לי - לרוב, הנושאים הכביכול משניים המדוברים כאן, קשורים למזג אויר. בדרך כלל ישירות, ולעיתים בעקיפין. אמנם לפעמים נושאים מסויימים מסתעפים לדיבורים שאינם קשורים למזג אויר אך כל נושא שנפתח קשור למזג אויר (את יכולה לבדוק את זה. לא תמצאי הרבה נושאים שלא קשורים איכשהו למזג אויר או לטכני באתר)
                מה שלא יהיה ברור שהאתר נועד לנושאי מזג אויר אך מכיון שברוב הזמן המצב לא מספק לנו הרבה על מה לדבר בעניין מזג אויר, (כמו ניתוח מודלים, כמויות, מצב הכנרת וכו' וכו') מתבקש מאוד וגם חיובי להעשיר את הנושאים לנושאים משניים ובלבד שקשורים למזג אויר. - פוליטיקה - ודאי לא קשורה לכאן!

ולפעמים זה עובר את גבול הטעם הטוב ואפילו את גבול הטעם הרע. והמבין יבין.

אני זה לא מרשמלו

מודלים אני רואה בmeteologix

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                • ז'ק
                  ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @גשם עד בלי די נערך לאחרונה על ידי ז'ק

גשם עד בלי די ''ברוך שמסר את עולמו לשומרים'', בשביל זה יש מפקחים. (והמבין הבין ומחק את ''גבול הטעם הרע''. מה לעשות- כש''מסביב יהום הסער'', אז זה גולש גם לכאן פה ושם).

גשם עד בלי די תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                  • גשם עד בלי די
                    גשם עד בלי די ❄️ משקיען מפקח הודעות @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק נראה לי שהמפקחים מוחקים הודעות כשצריך

אני זה לא מרשמלו

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                    • ז'ק
                      ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @גשם עד בלי די נערך לאחרונה על ידי ז'ק

גשם עד בלי די שלא יובן לא נכון, קיבלתי את הדברים באהבה ובמלוא ההבנה, והאמת שדי התפלאתי שהפוסט ההוא לא נמחק, כי גם אני הרגשתי שהוא קצת מוגזם. אז בסוף אני מחקתי אותו מיוזמתי.

גשם עד בלי די תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                      • גשם עד בלי די
                        גשם עד בלי די ❄️ משקיען מפקח הודעות @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק איזה פוסט?

אני זה לא מרשמלו

ז'ק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • ז'ק
                          ז'ק ינוקא🍼🍼 זקן השבט🧙‍♂️ ✅מאושר 👑 מלך ההימורים ❄️ משקיען @גשם עד בלי די נערך לאחרונה על ידי

גשם עד בלי די הפוסט ה- 15 בשרשור שהתייחס לגב' שנמצאית כעת בעין הסערה. הפוסט כאמור גרר את תגובתה של יעל ואת תגובות ההמשך (שחלקן נמחקו), ולכן נמחק על ידי.

ירושלמית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                          • ירושלמית
                            ירושלמית 🌩️מבין במודלים🌩️ ✅מאושר 💖 תומך בפורום @ז'ק נערך לאחרונה על ידי

ז'ק מעניין מה היה כתוב שם...😜

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • א
                              אוהב לדעת הכל נערך לאחרונה על ידי

כאורח מדי פעם - אני כן מבין את הצורך ברענון ובקצת פלפל.
                              אבל לתחושתי, לפחות ! לשמור על אשכולות של מזג אויר ניטראליים. ללא תוספות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                              • א
                                אוהב לדעת הכל @Yael נערך לאחרונה על ידי

מודיעין עילית - סיכום:
                                11.7 מ"מ יום רביעי
                                18 מ"מ יום חמישי
                                8.1 מ"מ שישי
                                0.3 שבת לפנות בוקר
                                סה"כ למערכת 38.1 מ"מ - מערכת משמחת מאוד ששיפרה קצת את המצב העגום מאוד כאן

רציתי להודות על הבאת הנתונים של הכמויות - מצד שני רציתי להישאר ניטראלי ולא ללחוץ על כלום...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
                                • yakov123
                                  yakov123 מפקח הודעות @Yael נערך לאחרונה על ידי

Yael צודקת ב100%
                                  האתר נועד למזג אויר בלבד ולא להעלאת נושאים פוליטיים
                                  גם אם הם מרגיזים את כולנו....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט -2
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון

לשיתופי פעולה: aklimus.org.il@gmail.com