מודלים יום חמישי כ״ט כסלו
-
נכון גפס בעדכון רע מאוד
-
בטווח ההזוי הוא מאד טוב אבל זה רחוק מידי
-
בקצרה הקנדי עם מערכת נחמדה מאוד בעוד 9 יום.
הגרמני גם יפה בסוף הטווח
הבריטי לא כ"כ טוב לדעתי -
גפס אכן פחות מעדכון בוקר, אבל הוא גם נותן מערכת רצינית. ושוב, מדובר על טווח רחוק, אז בערבון מוגבל
-
נכון והקנדי והגרמני גם מקדימים את המערכת
-
דוד 4 השאלה איזה סוג מערכת שלג או גשם
-
אין מערכת שלג בהרים לפי אף אחד. חבל על ההתעסקות הזו (בשלב זה)
-
הקנדי בעדכון מאוד מעניין הלוואי שאיסי יצטרף אליו (למרות שהסיכוי נמוך)
הקטע הוא שהפער בין המודלים הוא מתחיל בערך ב140 שעות
הסינופטיקה מאוד מסובכת וכל מודל נותן תרחיש קצת שונה שיוצר הבדלים ענקיים ב200+ שעות -
איסי AI ממש דומה לקנדי {באיחור של כמה שעות בלבד}
עריכה: הוא פחות טוב אבל הרבה יותר טוב מגפס -
ישיר אז למה אנשים פה וערוצי טלגרם עושים מזה עניין כאילו זה מערכת חריגה?
-
דודשלג אז מה אתה רוצה, שנגיד שיש שלג במפות? אנשים מחפשים סקופים ואקשן אבל בינתיים לא ראינו כמעט שום מפה של מערכת שלג בשום עדכון ואצל שום מודל ולשום טווח.
אפשרות תיאורטית יש, זה לא רחוק מכך, אבל עדיין לא שם בכלל. -
יש לשים לב שבשנים האחרונות עושים הרבה יותר עסק ממערכות גשם ומערכות שלג בתקשורת וברשתות (אני לא מחובר לרשתות ב"ה, אבל כך ידוע לי)
זכור לי ב'קורל' כבר 8-9 יום לפני ויותר פתחו עם זה מהדורות ...
בעבר זה לא היה עד כדי כך (באמת תופעה מעניינת, בפרט שלא חסר במה להתעסק ב'חדשות' בישראל)
לא היו עושים עסק מכל מערכת גשם
אולי אנשים מחפשים אקשן (כאילו בישראל אין מספיק אקשן בחדשות ...)
אולי זה גם תופעה מבורכת שאנשים מתעסקים יותר בענין מז"א, ולאט לאט מתחילים להבין ענין לברר את הנושאים וכו', ואולי פחות, אין נפקא מינה לדינא ...נ.ב. מה עם איסי בעידכון הערב ? (אין לי אפשרות לבדוק)
-
אפיק ים סוף איסי ערב באמצע עדכון, נראה חיובי בינתים
-
פוסט זה נמחק! -
אני חושב שכל זמן שגפס לא מוחק לגמרי את האירוע זה לא משנה אם הוא התמתן המגמנ נשמרת שזה הכי חשוב בשלב הנוכחי
-
אפיק ים סוף אמר במודלים יום חמישי כ״ט כסלו:
יש לשים לב שבשנים האחרונות עושים הרבה יותר עסק ממערכות גשם ומערכות שלג בתקשורת וברשתות (אני לא מחובר לרשתות ב"ה, אבל כך ידוע לי)
זכור לי ב'קורל' כבר 8-9 יום לפני ויותר פתחו עם זה מהדורות ...
בעבר זה לא היה עד כדי כך (באמת תופעה מעניינת, בפרט שלא חסר במה להתעסק ב'חדשות' בישראל)
לא היו עושים עסק מכל מערכת גשם
אולי אנשים מחפשים אקשן (כאילו בישראל אין מספיק אקשן בחדשות ...)
אולי זה גם תופעה מבורכת שאנשים מתעסקים יותר בענין מז"א, ולאט לאט מתחילים להבין ענין לברר את הנושאים וכו', ואולי פחות, אין נפקא מינה לדינא ...נ.ב. מה עם איסי בעידכון הערב ? (אין לי אפשרות לבדוק)
ואולי בגלל שמערכות שלג או מערכות סוערות נעשו נדירות יותר, וממילא מחכים להם יותר, ומגלים בהם יותר עניין...
-
איסי נראה מדהים לא יודע עדיין מה בדיוק יוצא מזה אבל האפיק שנבנה נראה חזק ונראה שהרמה דוחפת אותו בדיוק אלינו
-
וסוף כל סוף גם הוא וגם הקנדי (למרות התרחישים השונים) מדברים על טווח ''נורמלי'' (יחסית) של ''רק'' 240 שעות
-
ירושלמי 22 נכון. אבל הוא שונה מהבוקר (וגם קצת דוחה את העסק). ובכללי התזזיתיות נמשכת. אז "במקרה" העדכון הזה נראה טוב...
-
איסי מדהים מבחינה סינופטית ובכללי עדכון ממש רטוב