ערב טוב ופורים שמח. מצטערים על הדחייה אך עיקר הדברים פורסמו.חודש ממוצע 3 ארועים וקריר יחסית.פרטים בתגובות.
-
מערכת ראשונה עם כ15ממ אצל השאניות.נחמד לא מי יודע מה,מחר מחרתיים.
8-10 לחודש מערכת חזקה יותר צפון עד צפון נגב עם כ- 40ממ אצל השאניות ותפרוסת נירחבת.
מערכת נוספת שיכולה להיות דומה בין סוף שליש ב לסוף שליש אחרון של החודש,יש לשים לב,היא יכולה לאתגר! -
ולפינת העובדות:
שיאנית הגשם בכל מהלך 3 הימים האחרונים, היא תחנת המדידה כישורית (סמוכה לכרמיאל) עם 7.5 מ"מ,
כשהממוצע הוא פחות מ-2 מ"מ...מערכת ראשונה עם כ15 מ"מ אצל השיאניות...
וזה בטווח תחזית של 3 ימים... לא 30 יום... -
מרשמלו אמר בערב טוב ופורים שמח. מצטערים על הדחייה אך עיקר הדברים פורסמו.חודש ממוצע 3 ארועים וקריר יחסית.פרטים בתגובות.:
8-10 לחודש מערכת חזקה יותר צפון עד צפון נגב עם כ- 40ממ אצל השאניות ותפרוסת נירחבת.
???????
????
????
באמת אני שואל, מה היה דחוף לו לכתוב את זה?
ראיתי עכשיו את מפות המשקעים לימים הקרובים והם ממממ כמעט יבשות -
דוד 4 זה קוסומו

קרדיט
-
הרגע קלטתי מה שקורה כאן, ואני מתבייש בעצמי,
התחזית הזאת לא ניתנה ביום חמישי, אלא ביום שני או שלישי,
בימים רביעי וחמישי שיא הגשם היה פחות מ-2 מ"מ כמדומני, שזה עשירית מהכמות שהוא ניבא יומיים קודם...
וה-8 עד ה-10 זה כבר כעת.... לאחר שנכנסנו כבר ל-8 לחודש, וכמדומני כמו ש דוד 4 כתב, זה לא מתאים אפילו לבדיחה פורימית,קשה לי להאמין שאין למרשמלו כעת מה לעשות רק לשים את עצמו ללעג וקלס...
-
אוהב שלג לא ישבע
לפחות נזכיר אותו לטובה.
הוא לא סיכם את החודש הקודם כפי ראות עינו על פי התחזית שלו.
והכי חשוב שהוא לא אמר את צמד המשפטים - כפי שהבטחנו. ו אתם הייתם הראשונים לדעת.
כך שאולי החודש הזה הצליח ללמד אותו צניעות מהי. וזה יפה.
איך פספסת את זה? -
אוהב שלג לא ישבע אמר בערב טוב ופורים שמח. מצטערים על הדחייה אך עיקר הדברים פורסמו.חודש ממוצע 3 ארועים וקריר יחסית.פרטים בתגובות.:
וה-8 עד ה-10 זה כבר כעת.... לאחר שנכנסנו כבר ל-8 לחודש, וכמדומני כמו ש דוד 4 כתב, זה לא מתאים אפילו לבדיחה פורימית,
הוא כתב את זה בפורים הווה אומר או בשלישי או ברבעי, כלומר פחות משבוע ל8 לחודש, וזה רק מגביר את התמיהה הרי כבר יש תחזית ברורה כמה ימים לפני
מה שצריך לומר שכנראה בגלל שזה נכתב בפורים הוא היה תחת השפעת האלכוהול... ותאמין לי זה לימוד זכות