ניסן תשפ"ו תחזית מזג אויר מהחזאים השונים [לתת קרדיט]
-
יום חמישי 09.04.26
בצפון הארץ יהיה מעונן חלקית עד מעונן, ירד גשם מקומי בהפוגות, וינשבו רוחות ערות. במרכז ובדרום יהיה מ"ח עד בהיר, עם עליה בטמפרטורות וירידה בלחות, ינשבו רוחות מתונות עד ערות.
יום חמישי 09.04.26:
מעונן חלקית, עם עליה קלה בטמפרטורות, בצפון הארץ ירד גשם מקומי.הרוחות יתחזקו.
יום שישי 10.04.26:
מעונן חלקית, בצפון הארץ ייתכן גשם מקומי. הטמפרטורות ללא שינוי ניכר
יום שבת 11.04.26:
מעונן חלקית, יתכן גשם מקומי בצפון הארץ ומרכזה.
יום ראשון 12.04.26:
מעונן חלקית בהיר עם עליה קלה בטמפרטורותליאור סודרי
-
תכלס' מה יהיה בל"ג בעומר? יהיה שרב או שבמירון יהיה מזג אויר נעים?
-
שלג-כבד אמר בניסן תשפ"ו תחזית מזג אויר מהחזאים השונים [לתת קרדיט]:
תכלס' מה יהיה בל"ג בעומר? יהיה שרב או שבמירון יהיה מזג אויר נעים?
ברור שמוקדם מדי לדעת
אבל שלג כבד , סודאי לא יהיה -
אפיק ים סוף מה שכנראה יהיה, זה שוטרים שנותנים מכות ללא אבחנה, עקב המצב הבטחוני.
וכמו ב4 מתוך ה6 שנים האחרונות שהאתר היה סגור בל"ג בעומר -
אוהב גשם ולא בוץ אני מבין שאתה מעדיף טילים שהורגים אנשים?
פשוט במקום ללכת ראש בקיר למקום סכנה תתחילו קצת להגדיל ראש ולהבין שטילים זה מסוכן ולא משחק! -
מה נסגר עם ז'ק ?
פרש לשנת קיץ?? -
ג׳מיני המלך אמר בניסן תשפ"ו תחזית מזג אויר מהחזאים השונים [לתת קרדיט]:
אוהב גשם ולא בוץ אני מבין שאתה מעדיף טילים שהורגים אנשים?
פשוט במקום ללכת ראש בקיר למקום סכנה תתחילו קצת להגדיל ראש ולהבין שטילים זה מסוכן ולא משחק!אני מקווה שאני לא חורג מכללי הפורום,
אבל הבעיה היא לא בזה שאנשים כן נזהרים או לא נזהרים,
אלא אותם אנשים שרוצים לראות כמה שיותר ארונות בבני ברק ובערים החרדיות, פתאום מאוד חשוב להם השמירה על חיי אותם אנשים...
ואכמ"ל
(ושוב סליחה זה פשוט בוער בי) -
יקי הלבן אמר בניסן תשפ"ו תחזית מזג אויר מהחזאים השונים [לתת קרדיט]:
אלא אותם אנשים שרוצים לראות כמה שיותר ארונות בבני ברק ובערים החרדיות, פתאום מאוד חשוב להם השמירה על חיי אותם אנשים...
תגיד אתה לא מתבייש?? ארונות בבני ברק? מי רוצה שיהיה ארונות בבני ברק? שמעת על מישהו בבני ברק שנהרג בגלל הפעילות של המדינה?
אני דווקא שמעתי על מיעוט הרוגים בבני ברק בשנתיים וחצי האחרונות עקב.... ואני לא רוצה לדבר על הנושא הזה בפורום כזה -
ג׳מיני המלך נראה לי שהוא מתכוין בדיוק למה שאתה רומז.
כן, כל אלו שמאוד כואב להם שהאמהות החרדיות הולכות לישון רגועות בעוד יש אמהות שלא נרדמות בלילה. מה אתה למד? שהם רוצים ארונות גם בבני ברק.
ולעצם העניין (חייב להגיב לפני שהפוסט ינעל) אין ספק שאתה צודק שאין הצדקה לסיכון חיים בשום מצב.
השאלה היא איך כן להתנהג עם אותם משוגעים לדבר שעולים למירון למרות ועל אף הסכנה (כי זה משהו שעומד בנשמת אפם, לא פחות מכל דבר אחר שממשיך להתנהל כאן במדינה)
וזה אכן מקומם שבכל שנה מחדש בשנים האחרונות, הדרך להתמודד עם זה לא הייתה לתקן לקויות, להכשיר, להסביר, וכו' וכו' אלא לשלוח אנשי ביטחון עם אש של שנאה בעינים שיפוצצו מכות כל נער וזקן. זה המציאות ואין עליה ויכוח. (היו שנתיים יפות שבהם הפיקוד היה בשליטה חרדית וכן אנשי הבטחון שם היו חרדים וזה התנהל נהדר.) וזה בדיוק מה שהתכוין יקי הלבן לומר. זה לא חכמה להגיד שדואגים לנו, וחסים על חיינו, ולעשות את זה בצורה שלא מביישת את כוחות הבסיג' שפיזרו את ההפגנות באיראן.... (סורי על ההקצנה בסוף) -
איש השלגים יש"כ הגבת וביארת את דברי יותר טוב מהמקור......