ברכת הגומל
-
הודו לה' כי טוב! לרגל הצלתו של המנהל המסור אקלימוס מפגיעה של טיל מספר מטרים בודדים ממנו אנו מברכים אותך בברכת הגומל ובהודיה גדולה על הצלתך. שהקב"ה ימשיך לשמור עליך ועל כולנו מכל פגע רע.
-
גשם עד בלי די ואוו "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
השאלה היא האם היתה אן חשיפה היכן מתגורר המנהל המסור??? -
ללא ספק- האיראנים מתחילים לנסות לממש את איומיהם לפגוע באתרים איסטרטגיים.
-
ז'ק הגזמת.. מפעל טקסטיל זה אתר אסטרטגי? הגזמת..
-
שלג כבד אמר בברכת הגומל:
ז'ק הגזמת.. מפעל טקסטיל זה אתר אסטרטגי? הגזמת..
התכוונתי לאתר האיסטרטגי הנקרא ''אקלימוס''.
-
ז'ק רגע, אם כך הכל מובן. ראיתי שכתבת שאתה עמוס לאחרונה. אז הכל מסתדר.. אתה עסוק מאוד שם בדימונה.. עלינו עליך.
-
דיווח ראשוני: זירה קשה בערד. שה' יעזור
-
שלג כבד אמר בברכת הגומל:
עלינו עליך.
עליתם עלי?! ירדתם עלי. מקודם אחד מהמנהלים, ועכשיו אתה שלחת אותי לדימונה.

אז אני אגלה כאן בהזדמנות זאת מדוע לא דיווחתי במוצ''ש על שפע הברכה שירדה עלינו אחה''צ. כשחזרתי הביתה ממעריב, ציפתה לי הפתעה לא נעימה בסלון בצורת שלולית. מסתבר ששיפוצים ששכני לקומה עשה גרמו לנזק לקיר המשותף החיצוני, כך שהגשם חילחל לקיר ומשם לסלון. (אני גר בקומה האחרונה בדירת דופלקס). כמובן שזה מה שהעסיק אותי במוצ''ש, כך שחגיגת הגשם הפכה פתאום לסוג של מיפגע. (אני כבר רואה בעיני רוחי את מי שאומר ''מגיע לו. מכל דבר טוב הוא עושה רע, אז בסוף זה באמת מה שקרה לו''). אבל כמו שאומרים ''לא נעים- לא נורא'', וב''ה שלא ניזוקנו לאורך כל התקופה. אז עם הנזק הקטן הזה נסתדר. -
ז'ק אמר בברכת הגומל:
שלג כבד אמר בברכת הגומל:
עלינו עליך.
עליתם עלי?! ירדתם עלי. מקודם אחד מהמנהלים, ועכשיו אתה שלחת אותי לדימונה.

אז אני אגלה כאן בהזדמנות זאת מדוע לא דיווחתי במוצ''ש על שפע הברכה שירדה עלינו אחה''צ. כשחזרתי הביתה ממעריב, ציפתה לי הפתעה לא נעימה בסלון בצורת שלולית. מסתבר ששיפוצים ששכני לקומה עשה גרמו לנזק לקיר המשותף החיצוני, כך שהגשם חילחל לקיר ומשם לסלון. (אני גר בקומה האחרונה בדירת דופלקס). כמובן שזה מה שהעסיק אותי במוצ''ש, כך שחגיגת הגשם הפכה פתאום לסוג של מיפגע. (אני כבר רואה בעיני רוחי את מי שאומר ''מגיע לו. מכל דבר טוב הוא עושה רע, אז בסוף זה באמת מה שקרה לו''). אבל כמו שאומרים ''לא נעים- לא נורא'', וב''ה שלא ניזוקנו לאורך כל התקופה. אז עם הנזק הקטן הזה נסתדר.תגיד תודה חסכו לך את היציאה לירקון.
בכל אופן אנחנו מחכים לתיעודים מהשלולית והמפלים (אם יש...)