קיץ תשפ"ו
-
ברור לנו שאחרי מרץ שהיה קפוא ואפריל שהצטרף כקריר, אין סיבה לחשוב על קיץ רותח מהרגיל.
תוסיפו לחגיגה את התחזית שצפויה למחר, תחזית שחריגה לדצמבר, שלא לדבר על מאי...
אז מה לכם ולתחזיות קודרות, תהיו אופטימיים.
עד כאן לתחזית.
עוד משהו...
בגדול, החומר האנושי כאן בפורום קרוץ מהמפרגנים ומהחומר הטוב, אנשים מביני עניין, שיוכלו לקבל את התחזית, תחזית של של הימור, שכמובן הינו כמטחווי קשת מן הנבואה.
בכל זאת, לפעמים תמצאו לי כאן גם כאלו בורים, חסרי השכלה והבנה, הנה לכם בשבילם-
הבהרה:
אין כאן נבואה.
לא נביא אני ולא בן נביא.
טיפ לסיום שהיה צריך להופיע בראש הפוסט: אם זה לא עושה לכם טוב על הלב אתם פשוט לא חייבים לקרוא... -
אין שום קשר בין מה שהיה למה שיהיה
שנים 2020 ו-2023 התחילו קרירות ונגמרו לוהטות
אביב 2019 ו-2021 היו רותחים והקיץ היה נעים יותר -
ביתר ירושמיים
עם זאת ועל אף הנסיון שלך לכבות את השריפות לפני שהם נולדו (בתקווה שאין בדבריך נסיון סמוי להלהיט את האוירה....)
אנחנו כאן כדי לדרוש דין וחשבון מכל מי שמתיימר לתת תחזית.
לא חשבנו שכבודך נביא או בן של נביא... (כפי שכבר הוכח בעבר....)
אבל אם ציפית שלא יהיה כאן מישהו שיבדוק בסוף הקיץ אם צדקו דבריך
לא יקרה! -
למרות רעשי הרקע וההפחדות מתרחיש קיץ 'סופר אל ניניו' לוהט, אני כשלעצמי התקשתי להתייחס אל הדברים ברצינות של ממש.
אמת, ה'אל ניניו' היא תופעה אקלימית ברורה, אך מעולם לא הוכחה לו כל השפעה באגן הים התיכון וכל הניסיונות בעבר למתוח קו מקביל בינו לאזורנו עלו בתוהו.
משכך, יש סיכוי לא רע שהתוצאות תהיינה דומות גם הפעם.
סופר אל ניניו אולי לא,
אך לוהט? בהחלט.
הפוליטיקה הישראלית נכנסה לסחרור והתוצאות עלולות להיות בעלות סיכון השפעה גיאופוליטי רחב.
ככה זה הולך...
נתניהו הבין סופסוף שהחרדים לא כלואים אצלו בכספת, מה שעלול "להוביל"(...) את טראמפ להבנה שחידוש המלחמה המתבקשת מול איראן זהו הדבר הנדרש בדיוק ברגע המדויק הזה, מכאן הדרך לבחירות מתרחקת ונתניהו הרוויח חודשיים 'תמימים', שרק לאחריהם תקום ממשלת נתניהו אייזנקוט...
ובסוף יום הבחירות הרוויחו החרדים שיח בחירות שלא התמקד בגיוס המשתמטים, כל זאת בעקבות העובדה שכל צד חשש מלהפסיד את לשון המאזניים בממשלה הבאה... -
אביב 2020 היה מהנוחים ביותר שידענו (ככו הנוכחי ממש) חוץ משבוע וחצי לוהט מאוד באמצע מאי. הכל היה קריר. ובאותה שנה אוגוסט - אוקטובר היו חמים ברמה הזויה שוברת שיאים.
אביב 2023, גם היה יחסית נוח, אבל הקיץ באותה שנה היה גהינם עלי אדמות, ממש כמו קיץ 2010 הנורא.
גם מאי 2024 היה ברובו נעים, ושאר הקיץ היה רותח
ושכחתי את אביב 2015, חודש יוני היה ג''כ נוח מאוד וקריר, ודוקא מסוף יולי עד סוף ספמטבר נפתחו שערי הגהינם.
כך, שאני סבור להיפך. ע''פ הסטטיסטיקה בלבד (ולא ראיה מדעית) יש סיכוי טוב לקיץ רותח השנה, וגם האל ניניו תומך בזה. -
נתניהו הבין סופסוף שהחרדים לא כלואים אצלו בכספת, מה שעלול "להוביל"(...) את טראמפ להבנה שחידוש המלחמה המתבקשת מול איראן זהו הדבר הנדרש בדיוק ברגע המדויק הזה, מכאן הדרך לבחירות מתרחקת ונתניהו הרוויח חודשיים 'תמימים', שרק לאחריהם תקום ממשלת נתניהו אייזנקוט...
ובסוף יום הבחירות הרוויחו החרדים שיח בחירות שלא התמקד בגיוס המשתמטים, כל זאת בעקבות העובדה שכל צד חשש מלהפסיד את לשון המאזניים בממשלה הבאה...אני סובר שחוק הגיוס יעבור לפני השלג הבא בירושלים. נחיה ונראה.
-
ביתר ירושמיים הבנתי שהכל קשור אלינו אבל לא הסברת איך המחבלים והשונאים קשורים

בענין המכתב וכו' להערכתי נתניהו הבין שסיפור הגיוס הולך לגנוב לו קולות של ימנים מילואימניקים שכועסים על חוק 'הפטור' [עפ"ל] ולכן סיכם בשקט עם גפני שהחרדים יוציאו עליו קיטור מה שיוכיח שהוא לא נתן לחרדים פטור, הבחירות ממילא בחשון כך שאין שום משמעות להקדמתם כעת יהדות התורה תרויח קצת קולות, נתניהו ירויח הרבה קולות,
ואחרי הבחירות חוזרים להתחבק ולמרוח את הזמן, עד שהכלב או הפריץ או מיארה ימותו.