השרשור המרכזי לשלג בהרי המרכז תשפ"ו
-
חזי החזאי 0 רק תגלה לנו איפה רואים זאת
-
צבי דורש ציון 0 אמר בהשרשור המרכזי לשלג בהרי המרכז תשפ"ו:
על איפה אתה מתכוון?
מה שכנגד ארץ ישראל מים המלח וצפונה, לא נראה לי יש שם פסגה פחותה מ750 מטר מעל לפני הים (אם אתה יודע על כזו אשמח שתציין לי מיקום)לפניך מפה שבה מצוין גובה הפסגות. המפה הראשונה היא של האיזור בהרי מואב מול דרום ים המלח, ובה ציינתי במיספרים את האיזורים השונים. במפות המצורפות עם מספר אפשר לראות את גובה הפסגות שבכל איזור, כאשר איזור 1 הוא האיזור היותר קרוב לים המלח, ואפשר לראות שהפסגות שם חלקן הן בגובה הנמוך מגובה פני הים (הפסגות היותר קרובות לים המלח), כאשר ככל שאנו מזריחים גובה הפסגות הולך ועולה, עד שבאזור 1 אנחנו מגיעים לפסגות בגובה 300- 400 מטר מעל פני הים, כשבפועל מדובר בהרים בגובה של 700- 850 ביחס לאיזור ים המלח. באיזור 2 אנחנו כבר מדברים על פסגות בגובה של למעלה מ- 400 מטר, ובאיזור 3 היותר מזרחי אנחנו מדברים כבר על פסגות בגובה מעל 1000 מטר ועד ל- 1300 מטר, ובאיזור 4 שהוא דרומי יותר כבר מדובר על פסגות בגובה של כ- 1500 מטר עד ליותר מ- 1600 מטר. עוד יותר דרומה (כ- 60 ק''מ דרומית לים המלח) כבר יש פסגה בגובה של יותר מ- 1700 מטר.
אגב- האיזור בהרי מואב מול צפון ים המלח הוא איזור נמוך יותר ביחס לאיזור הדרומי.

-
ז'ק זה מגוגל ארץ?
-
איש השלגים אמר בהשרשור המרכזי לשלג בהרי המרכז תשפ"ו:
ז'ק זה מגוגל ארץ?
לא, מדובר במפה של מכ''ם הגשם של אתר ''התחזית ישראל''.

-
חזי החזאי 0 ומה לגבי צפת /הרי הצפון
-
חזי החזאי 0 סליחה אבל לא ברור על פי אילו מודלים אתה מדבר כי כרגע אין שום מודל שנותן שלג בירושלים בזמן הנל
-
yehiel9523 ולא בכל הטווח
-
ז'ק אני מקווה שאני לא מידי חורג, אתה צודק שזה לא עליה מידי ישרה, אבל למעשה אין ירידת גובה בין הפסגות האלו, כך שבמידה מסויימת זה ממשיך 'לטפס', מרחוק זה ודאי נראה הרבה מזה
-
לא הייתי זמין מיום שלישי יש מאז איזהו הקצנה לשלג?
-
דודשלג לא!
אם אתה רוצה בכל זאת תיכנס לעדכון של מרשמלו -
-
רבותיי
אין שום הקצנות ונא לא לכתוב פה תחזיות סרק!
להבא נאלץ למחוק הודעות מעין אלו ושלא נגיע למצב של חסימת משתמש
שימו לב לכללי הפורום הנעוצים בצד שמאל ״אין לפרסם תחזיות ללא הסבר או מקור״. -
זה עדין מראה? -
דוד 4 איפה אני לא מוצא
-
אין שום דבר מעין זה במודלים בעדכונים האחרונים
זהו. תם הדיון עד הפעם הבאה -
-
שללללללג אמר בהשרשור המרכזי לשלג בהרי המרכז תשפ"ו:
3 דברים
הדברים נאמרו אתמול בבוקר שים לב לתאריך
דבר שני גם הוא לא מעיז לומר כזה דבר... תאזינו למה שהוא אומר
דבר שלישי עם כל הכבוד לצחי פלג הוא לא יכול להבטיח ולומר דבר שלא מופיע במודלים בשום קונסטלציה שהיא. -
שללללללג חבל שאנשים מטעים את העם אין שום תנאי שלג
לוח פרסום
📌 בואו והצטרפו לנבחרת המנצחת של עזר מציון!
לפרטים והצטרפות כתבו למייל ezermizionn@gmail.com