יום הולדת 4 שנים לפורום המוביל בישראל!! 🥳 🥳🥳
-

מזל טוב מזל טוב!!
עברו חלפו להם שנים ארבע
בתודעת חובבי מזג האויר נקבע

ובכל אתר ואתר נודע

שכל מי שרוצה לקבל מידע
את פורום אקלימוס לפתוח הוא ידע
ירד שלג?
️ גשם?
או חסימה... שלא נדע... 🥵
וגם הקיץ חלקו לא נגרע
️
משתפים תמונות
להיכן הוא נסע

אם נרטב
️ או שמא יזע🥵
אלפי משתמשים מעידים - זה הפינה
לדעת, להבין, להתייעץ ולשתף - מי מנה?
ועל דבר כל המלאכה
מנצח בעוצמה בתבונה ובחכמה
המנהל האהוב בכל שעה
המסור לילות כימים ללא הפסקה
הלא הוא אקלימוס - האיש והאגדה!
ברכותינו לעוד שנים רבות
גשומות מושלגות ופוריות
ימלא ה׳ כל המשאלות
ויתן לו הרבה כוחות!
מאחלים באהבה!
הנהלת הפורום
המשתמשים והצופים! -
נעוץ על ידי
דוד
-
מזל טוב

ו אקלימוס שאפו גדול!
כל הכבוד על מה שאתה עושה למען כולנו -
דוד 4 תודה רבה

לכבוד יום ההולדת האתר השני קושט בקונפטי

-
מזל טוב לאתר המיוחד אבל כרגע לא מצליחים להשתמש בו עד שיגמר כל הנצנצים .............
-
כן זה מאוד מפריע כל הנצנצים
לא נעים לי להפריע לחגיגה אבל זהמאוד מפריע -
נצנץ אין סוף

-
תודה רבה להנהלת האתר
ולכל הגולשים שמעשירים מידיעתם
ותורמים מזמנם למען כולם
כה לחי !! -
מזל טוב וברכות על 4 שנים!!!
פורום אקלימוס,
המקום בו נכנסים לחוויה משכרת של מזג אוויר להשתחרר קצת מעמל היום.הרבה הצלחה וברכה וכל טוב.
תמשיכו להצליח!!! -
ברכת מזל טוב מעומקא דליבא לידידנו רב הפעלים אקלימוס , לרגל שנת הארבע להקמת האכסניה המפוארת המאחדת תחת קורת גג אחת את חובבי דקויות המפה עם שוחרי המטר. שלוחה ברכה מיוחדת גם לאותם 'צופים מן הצד' המשחרים לפתחו של הפורום משלהי הסתיו, וליבם פועם בציפייה לבשורה המרנינה על בוא השלג לישראל.
כמובן שזה הזמן גם להודות לכל החברים שנמצאים איתנו ומוסיפים ידע וחומר לפורום.
בהזדמנות זו אני יכול לומר לכם שידידנו אקלימוס עושה לילות כימים כולל בזמנים לחוצים כדי להוסיף לפורום עוד ועוד תוספות חשובות.
-
תודה רבה ומזל טוב להנהלת האתר,
מאז שגיליתי את המקום הזה אני לא מתעדכן במזג אויר משום מקום אחר,
רק פה!!!!
אז תודה על זה! -
ואם כבר מדברים על יום הולדת,
זה הזמן לומר שהמקום הזה מעבר למקום מקצועי,
זה מקום שלא נראה לי שקיים היום בשום מקום, מבחינת זה שכל אחד מקבל פה את הבמה הראויה מתוך כבוד והערכה, אוירה טובה ראויה ומכבדת,
אז שאפו ענק למנהלי האתר,
וכן, גם שאפו ענק לכולנו!!! -
בפרשות השבוע שבהם אנו רואים את חובת הכרת הטוב (אהרן מכה את המים והעפר ולא משה וכו'), אני חושב שאם יש מישהו מחברי הפורום שיש לו הכי הרבה חובה להכיר טובה למנהלי האתר הנפלא הזה, הרי זה לעבדכם הנאמן. שנים של נדודים במקומות אחרים שבהם קיבלתי מחד הוקרה על הפעילות בהם, אך מאידך גם סטירות לחי מצלצלות בצורה של חסימות השכם והערב ברגע שהתבררו זהותי ודעותי, והתקיים בי מקרא שכתוב "ויקם... אשר לא ידע את יוסף", ופירש"י עשה עצמו כאילו לא ידע. כל הפעילות והתרומה באותם מקומות לא עמדו לי, עד כדי הרגשה בשלבים מסוימים שנהפכתי ל"פרסונה נון גרטה" (אישיות בלתי רצויה).
ואז ביום בהיר אחד בשלהי חודש אדר תשפ"ד גיליתי את המקום הנפלא הזה, שמאותו רגע הפך בשבילי לבית חם לכל דבר עם אנשים כלבבי, ובראש ובראשונה עם מנהלים ומפקחים נפלאים וזורמים בעלי גישה מכילה כלפי החברים, דבר שתורם לאווירה הנעימה והקלילה. וכך הפכו האתר והפורום לבית חם לכלל החברים, כאשר כל אחד יכול למצוא בו את הדבר שמעניין אותו, החל מניתוחים מעמיקים של המודלים והמפות הסינופטיות, עבור דרך הסברים על תופעות מזג האוויר, דיווח על האירועים, וכלה בשיח קליל על מזג האוויר וגם שלא על מזג האוויר כשכאמור מנהלי ומפקחי האתר מכילים את הדבר ומאפשרים לשוחח גם "שיחות חולין בבית המדרש למטאורולוגיה" בעניינים שאינם קשורים דוקא למזג האוויר. ועל כל זה מגיע למנהל האתר היקר אקלימוס ברכת יישר כח גדולה גדולה, וכן לשאר המסייעים בניהול האתר הנפלא הזה. עלו והצליחו הלאה.
-
ז'ק תודה רבה🫶
אגב, אתה מוזמן לראות את המייל
-
אקלימוס
כיהודה ועוד לקרא...
בפרשת הבכורים עה''פ "הגדתי היום" ביאר רש''י - שאינני כפוי טובה.
כתוב כאן שבשביל לא להיות כפוי טובה צריך לבוא ולומר תודה. (לא מספיק לא להשליך בוץ...)
אז זו עוד הזדמנות לומר את המילה הפשוטה הזו - תודה!
וכפי שפירט ז'ק אני חותם על כל מילה.
תמשיך לעשות טוב ולהוביל את המקום הזה הלאה ביד רמה על הצד הטוב ביותר. שרק אתה יודע.
וכמובן תודה גם לסגנים והמפקחים וכו' אין כמוכם!
המכירה הסינית של עזר מציון נפתחה!
דרימי מתנה רוצים? לחצו כאן:
https://sale.ami.org.il/?vt=7000099&affid=202928
להצטרפות לנאמני עזר מציון — במייל:
ezermizionn@gmail.com