אשכול הימורים על גובה המפלס בסיום החורף
-
הימור שלי המפלס יעמוד על כ-210.00 עליה של 3.25 יש לקחת בחשבון שעיקר העליה של הכנרת הוא בסוף החורף שהקרקע רוויה ועיקר הגשם הוא בפנים הארץ.
-
חובב שלגים רציתי בכל מקרה לעשות ב-1 באפריל לפי תאריך לועזי,
הסתפקתי אם יחשבו שזה מתיחה לאור התאריך....
בדקתי בלוח וראיתי שזה בערב חג הפסח ולכן החלטתי לדחות את זה ביום אחד...
בכל מקרה, אין חובת צפיה אז, אפשר לחזור אחרי חודש ולראות אם הוכתרת למלך או לא.... -
חובב שלגים אני מבין שאתה בונה רבות ''על דא קא בכינא' שיהיה בכוחו למלא את הכנרת.
-
אוהב שלג לא ישבע מה המלך לא ידע

-
חובב שלגים לקחת את מה שכתבתי רציני מדי....
אגב, לידיעתך, היה מישהו שהימר שהחורף ייגמר 60 ס"מ מתחת לקו האדום העליון,
אתה הכפלת את הפער ל-120,
אני לא רוצה ללעוג עליו, אבל אני לא רוצה שאנשים יתאכזבו כשהוא מבטיח להם שלגים (כמו שהיה שלשום...), ולכן אני קורא מכאן לכל חברי הפורום: "אל תאמינו לשום תחזית משום חזאי שהו שניתנת לטווח רחוק, לעולם, לעולם, לעולם, לא היה חזאי שהצליח בכך, וגם אם לפעמים ההימור שלו קלע בול, זה בדיוק כמו הימור על מפלס הכינרת בסוף החורף...."
אני לא מדבר על תחזית חודשית, שם בד"כ יש כן הרבה הצלחות ובפרט לחצי הראשון של החודש....,
אני מדבר על תחזית עונתית מכל חזאי שהו, בין אם הוא כותב תחזיות כאן, בין אם תחזיותיו מובאות כאן, ובין אם תחזיותיו מובאות באתרים או בקבוצות וואצאפ וטלגרם כלשהן,הניסיון שלי לימד אותי, שגם אם פעם אחת זה הצליח, בפעם הבא זה ייכשל.
עריכה: למען הסר לזות שפתיים, אני לא מתכוון בפוסט זה נגד 2 חזאים/מהמרים ספציפיים שיצאתי נגדם בעבר, אני מתכוון נגד כל מי שמפרסם תחזית לטווח ארוך, וזה אכן כולל אותם, אבל זה כולל עוד לפחות 5 שמות ששמורות במערכת, וגם החשבוניות עם ההבטחות והדמיונות שלהם שמורים....
-
ז'ק לא רק, אני בונה גם על ובכו תרוויהיו
-
חובב שלגים אמר באשכול הימורים על גובה המפלס בסיום החורף:
את הדמעות שלי אני שומר בכדי למלא את החסרון של גוש דן. אתה אחראי על מחוז הצפון ואני על מחוז המרכז.
-
הימור שלי עליה של 69 ס''מ מהיום. (ס''מ לא פחות, אולי יותר...)
והימור לשנה הבאה 3 מטר... -
השנה 4 מטר
שנה הבאה סכר דגניה יפתח ולא יועיל מאומה -
עקביא בן מהללאל אומר הסתכל בשלשה דברים וכו'. קדיש.
מי הולך להספיד עכשיו? -
הימור שלי שהשנה יפתחו את סכר דגניה!!!!!!!!!!!!!!
-
אור אין סוף אמר באשכול הימורים על גובה המפלס בסיום החורף:
אור אין סוף אמר באשכול הימורים על גובה המפלס בסיום החורף:
זה גם ההימור שלי. יפתחו את סכר דגניה כדי להזרים מים מהירדן הדרומי לכנרת.
-
המפלס לדעתי ירד בעוד כעשר ס''מ עד סוף החורף
-
בקשר לקו השחור בכינרת נראה לי שכבר קרה כמה פעמים בעשרות השנים האחרונות שהורידו אותו נמוך יותר כל פעם שהיה חשש שהמפלס מתקרב לשם. זה נכון?
-
-
ז'ק אמר באשכול הימורים על גובה המפלס בסיום החורף:
חובב שלגים אמר באשכול הימורים על גובה המפלס בסיום החורף:
את הדמעות שלי אני שומר בכדי למלא את החסרון של גוש דן. אתה אחראי על מחוז הצפון ואני על מחוז המרכז.
חבל מה תרוויח בגוש דן שיהיה כתוב באיזה מקום בשמ"ט או לא יודע איפה, שירד כך וכך מ"מ הרי הכל הולך לים ושדות אין באיזור ולא נראה לי שאת העציץ פרחים קשה לך להשקות (עד כדי דמעות)
לעומת זה כאן בצפון המים הולכים לשתיה, השדות מלאים בכל טוב, והנחלים זקוקים לחיות שלא יזדעמו, ומעל הכל כשבפסח הנחלים לא זורמים טוב מגיעים לכאן פחות בחורים ואח"כ השטייגען בישיבות יורד.
אני מקווה שכעת נרוויח כמה דמעות של הרב שליט"א אצלינו בצפון.
(ובסוף אני גם יזכה בהימור
) -
מטאורולוגיה אכן, הוא עבר כמה עידכונים כלפי מטה, ונקבע לבסוף על -214.87. (הגיע פעם אחת לזה ב- 2001).
-
שלג 2013 אמר באשכול הימורים על גובה המפלס בסיום החורף:
המפלס לדעתי ירד בעוד כעשר ס''מ עד סוף החורף

אם אתה אוהב להיות פסימי אתה צריך להיות שמח מכאלה הימורים

-
מטאורולוגיה אכן, הוא עבר כמה עידכונים כלפי מטה, ונקבע לבסוף על -214.87. (הגיע פעם אחת לזה ב- 2001).
אז מה הפואנטה בקביעת קו אם משחקים איתו?
אולי חששו מדיכאון לאומי
-
מטאורולוגיה באותן שנים הכינרת היתה מקור הספקת המים העיקרי במדינה, כאשר איזור הצפון היה תלוי כמעט לגמרי במי הכנרת, וגם שאר איזורי הארץ קיבלו מים מהכנרת דרך המוביל הארצי. "הקו השחור" פירושו הפסקת שאיבת המים מהכנרת. כאשר ראו שהכנרת מתקרבת לקו הזה, ולהפסיק את השאיבה א"א היה כי כמו שנאמר בפרשה "וילונו העם לאמר מה נשתה", לכן בכל פעם עדכנו את הקו כלפי מטה בכדי שאפשר יהיה להמשיך את השאיבה. היום כמובן כבר אין כ"כ תלות במי הכנרת, כי יש את מתקני ההתפלה.
המכירה הסינית של עזר מציון נפתחה!
דרימי מתנה רוצים? לחצו כאן:
https://sale.ami.org.il/?vt=7000099&affid=202928
להצטרפות לנאמני עזר מציון — במייל:
ezermizionn@gmail.com