סקר על פעילות בפורום בחודש אדר
-
ז'ק אמר בסקר על פעילות בפורום בחודש אדר:

אז כמובן שאתם צודקים. מדובר ב שלג 2013 . מדובר בתמונה המפורסמת מהשלג הגדול בירושלים ב-2013, אז נאלצו להשתמש בנגמשי''ם לשם חילוץ ושיענוע, וזאת התמונה המפורסמת של הנגמ''ש בכניסה לירושלים. ברוח התמונה הזאת באה המודעה הבאה לקראת ''סופת'' קורל.
אה, זה אמיתי?
הייתי בטוח בינה... -
איש השלגים אצל ז'ק הכול בחזקת "בינה" עד שיוכח אחרת
-
דוד 4 לא זה בטוח לא בינה אני זוכר את זה הצבא חילק גם שקיות חימום.
-
דוד 4 אמר בסקר על פעילות בפורום בחודש אדר:
איש השלגים אצל ז'ק הכול בחזקת "בינה" עד שיוכח אחרת
במקרה הזה לא צריך להוכיח כלום, כי הכל ''מוכח מתוכו''. אני מביא תמונה שהעומד מאחוריה הוא כאמור שלג 2013 . אם הייתי מבקש מהבינה ליצור תמונה של נגמ''ש הנוסע בתוך שלג עמוק, כיצד זה היה אמור לרמוז על שלג בחורף 2013 דוקא? אולי מדובר בשלג בשנת 2022 או בשלג בשנת 1992? מה מייחד את בתמונה דוקא לשנת 2013? אז זה פשוט ומובן שהתמונה אמורה להיות דבר שמי שרואה אותה יזכר בשלג ההוא של שנת 2013, כי התמונה הנ''ל היתה אחד מהתמונות שהיו ייחודיות לאותו אירוע ושהפכה להיות תמונה יחודית ומפורסמת לאותו אירוע.
-
ז'ק זה היה עקיצה עליך לא על התמונה
-
ז'ק שניה אחת ברצינות, מה זה הסופה "קורל"? זה אמיתי?
-
שלג כבד אמר בסקר על פעילות בפורום בחודש אדר:
ז'ק שניה אחת ברצינות, מה זה הסופה "קורל"? זה אמיתי?
זה שייך לשנה שעברה, כאשר ''סופת המאה'' שקיבלה את השם ''קורל'' הפכה להיות ''אכזבת האלף'', כשלבסוף ''ההר הוליד מיקרוב''.
-
תגיד, ז'ק, אתה כ"זקן השבט" כ"ינוקא" וכאיש הכי פופולארי בפורום.. מה הצפי שלך: נראה שלג השנה בירושלים?
-
תגיד, ז'ק, אתה כ"זקן השבט" כ"ינוקא" וכאיש הכי פופולארי בפורום.. מה הצפי שלך: נראה שלג השנה בירושלים?
כזקן השבט האחריות מחייבת אותי לענות תשובה שאני יכול לעמוד מאחוריה בלב שקט ובדעה צלולה. שאלת האם נראה השנה שלג בירושלים? תשובתי- במידה ואתה תושב ירושלים, אז במידה רבה זה תלוי בך. אם תקנה תמונה של שלג ותתלה אותה בסלון ותסתכל עליה, אז אני אוכל להכריז ש שלג כבד ראה השנה שלג בירושלים. במידה ואינך תושב ירושלים, אז תשיג תמונה של שלג ותיסע לירושלים, וכשתגיע לירושלים תוציא את התמונה ותסתכל עליה, וכך תראה השנה שלג בירושלים (אפשרי גם בקיץ). בדוק ומנוסה.
-
''האיש הכי פופולרי בפורום"? נו נו, אתה אמרת. אבל מה שבטוח שאם אני אגיד לך מה אני חושב על השלג השנה ירושלים יש סיכוי טוב שאני אהפך לאיש הכי שנאוי בפורום.
-
כזקן השבט האחריות מחייבת אותי לענות תשובה שאני יכול לעמוד מאחוריה בלב שקט ובדעה צלולה. שאלת האם נראה השנה שלג בירושלים? תשובתי- במידה ואתה תושב ירושלים, אז במידה רבה זה תלוי בך. אם תקנה תמונה של שלג ותתלה אותה בסלון ותסתכל עליה, אז אני אוכל להכריז ש שלג כבד ראה השנה שלג בירושלים. במידה ואינך תושב ירושלים, אז תשיג תמונה של שלג ותיסע לירושלים, וכשתגיע לירושלים תוציא את התמונה ותסתכל עליה, וכך תראה השנה שלג בירושלים (אפשרי גם בקיץ). בדוק ומנוסה.
או שפשוט מזה תסתכל במראה ותראה שלג כבד בירושלים...
-
''האיש הכי פופולרי בפורום"? נו נו, אתה אמרת. אבל מה שבטוח שאם אני אגיד לך מה אני חושב על השלג השנה ירושלים יש סיכוי טוב שאני אהפך לאיש הכי שנאוי בפורום.
רק תיקון טעות זה לא רק השנה אלא גם שנה הבאה ועוד שנתיים
כי אתה פסימי עד הסוף וזה לא אמור להשתנות.
מה גם שהסיכויים שירד שלג השנה עדיין די זהים שירד בשנה הבאה (בהתחשב בכך שעוד לא סיימנו את החורף)
וסתם עצה טובה ממני לידידנו שלג כבד תרפה. אנא ממך. על דבר אחד אני יכול לחתום לך. לשאול כל יום מחדש מה הסיכוי שירד שלג זה לא מה שיגביר את הסיכויים שהוא ירד. אם ירד הוא ירד גם אם לא תשאל עליו... ואם הוא יתעתד לרדת אתה תשמע עליו....
וכבר אמר החכם מכל אדם "תוחלת ממושכה מחלת לב" אל תצפה - לא תתאכזב.
(זו דעתי, מותר לחלוק עלי) -
איש השלגים כמה שאתה צודק
אבל תבין אותו בהכול זה מפוצץ אין תקיפה איראן עדיין
אין שלג עדיין
ואפילו חוק גיוס אין
זה החיים