לקראת הקיץ שירשור הימורים בכמה תרד הכינרת עד חורף תשפ"ז והאם נעבור את הקו השחור בהצלחה
-
אוהב גשם ולא בוץ מה אכפת לך להמר חותם לך לא תפסיד כלום
-
מהניסיון שלי באשכולות שאני פתחתי,
לפעמים נתינת הימור היא מעשה חסד והתחשבות בפותח האשכול,
אולי זה נשמע אגרסיבי מדי, אבל זה נעים יותר מ-10 לייקים ומעלה,אולי ADA יתנגד לבוטות שבדבריי, אבל אני יכול להבטיח שהוא ייהנה מאוד מכל מתנדב שיתנדב להמר,
(כמובן, הימור מבוסס על חשבון כלשהו, ולא סתם לקשקש שהכינרת תעלה 2 מטר בקיץ..., זה הפוך מחסד....) -
אני מדגיש שזה הימור של מזל ללא שום חשבון [כדי שאם בס"ד אצליח לא יהיה מקום לגאוה]
ההימור שלי הכנרת תתחיל לרדת ב2 ליולי -
אוהב גשם ולא בוץ אמר בלקראת הקיץ שירשור הימורים בכמה תרד הכינרת עד חורף תשפ"ז והאם נעבור את הקו השחור בהצלחה:
[כדי שאם בס"ד אצליח לא יהיה מקום לגאוה]
פשששש
איזו ענוה. לא יאומן.
ממש בחינת תולעת ולא איש. (סליחה שלא פרגנתי לך - ונחנו מה...) -
איש השלגים זה לא מענוה, אלא כי בלי ההקדמה הזו הייתי יוצא מגוחך שאחרי שהסברתי למה אני לא מהמר שיניתי את דעתי כמו לפיד
-
ההימור שלי
יהיה קיץ נעים (יחסית) טמפרטורות נמוכות שיאיטו משמועתית את קצב הירידה לפחות בשליש משנים קודמות
והתוצאה בסוף הקיץ תהיה שנהיה עם יותר ממטר ועשרים מעל הקו השחור
ואם כבר הימורים עד סוף חורף פז' הכנרת תעלה בלפחות שלוש וחצי מטר ויתכן אף הרבה יותר. -
איש השלגים ההימור שלי בחודש אדר הבעל"ט יפתח בפורום אשכול שכותרתו תהיה האם יש סיכוי לפתיחת הסכר השנה
-
אוהב גשם ולא בוץ אמר בלקראת הקיץ שירשור הימורים בכמה תרד הכינרת עד חורף תשפ"ז והאם נעבור את הקו השחור בהצלחה:
איש השלגים ההימור שלי בחודש אדר הבעל"ט יפתח בפורום אשכול שכותרתו תהיה האם יש סיכוי לפתיחת הסכר השנה
וואי זה בול התגובות של ז'ק
אתה ממש ז'ק אחד על אחד.
אני מוצא את עצמי תוהה האם זה לא אותו אדם עם שתי שמות נפרדים?.... -
ז'ק אמר בלקראת הקיץ שירשור הימורים בכמה תרד הכינרת עד חורף תשפ"ז והאם נעבור את הקו השחור בהצלחה:
ADA אמר בלקראת הקיץ שירשור הימורים בכמה תרד הכינרת עד חורף תשפ"ז והאם נעבור את הקו השחור בהצלחה:
ז'ק לא ביקשתי לייק ביקשתי הימור

ההימור שלי הוא ש אוהב שלג לא ישבע ינצח בהימור.
אני מהמר ש@ז-ק לא יצדק כך שממילא @אוהב שלג לא ישבע יטעה (כך ולא הפוך)
-
מאור גליל העליון אמר בלקראת הקיץ שירשור הימורים בכמה תרד הכינרת עד חורף תשפ"ז והאם נעבור את הקו השחור בהצלחה:
ז'ק אמר בלקראת הקיץ שירשור הימורים בכמה תרד הכינרת עד חורף תשפ"ז והאם נעבור את הקו השחור בהצלחה:
ADA אמר בלקראת הקיץ שירשור הימורים בכמה תרד הכינרת עד חורף תשפ"ז והאם נעבור את הקו השחור בהצלחה:
ז'ק לא ביקשתי לייק ביקשתי הימור

ההימור שלי הוא ש אוהב שלג לא ישבע ינצח בהימור.
אני מהמר ש@ז-ק לא יצדק כך שממילא @אוהב שלג לא ישבע יטעה (כך ולא הפוך)
ועכשיו הימור ברצינות???
-
איש השלגים ז'ק מציף אותי בלייקים. אם הספקתי להכיר אותו, אם זה היה הוא הוא לא היה מזכה את עצמו אפילו בלייק אחד, לא כי הוא לא מפרגן, אלא כי הוא לא צריך את זה.