בדיחות על מזג אויר
-
אוהב שלג לא ישבע אמר בבדיחות על מזג אויר:
אתה יכול להבטיח לשלג בשמי (מילה של אוהב שלג !! זה לא סתם איזשהו הבטחה של עזרה בדרך שכנראה נתקעה ברמה של אירופה...), שברגע שהוא יופיע, נסדר לו מזג אוויר חורפי למהדרין, שהוא פשוט לא ירצה לעזוב אותנו,
דיברתי איתו, ועדיין הוא מסרב להגיע בגלל טענות כבדות משקל. הוא טוען שהחום הוא רק הבעיה הקטנה, כך שגם אם תסדר לו קור מתאים זה עדיין לא יספיק. הבעיה הגדולה באמת היא היחס המשפיל שהוא מקבל. למרות שהוא מגיע רק אחת לכמה שנים לביקור קצר בלבד, בכל זאת הוא זוכה ליחס בוטה כאילו הוא היה איזה עץ'ניק. הוא רק מתחיל לרדת לכביש וכבר מסתערים עליו עם טרקטורים ומפלסות ומפנים אותו בברוטליות מהכביש, אפילו שהוא עדיין לא גרם לשום הפרעה רצינית לתנועה. ולמרות שהוא לבן והיה מצופה שהוא יקבל יחס דומה לזה שמקבלים הלבנים מקפלן כאשר הם חוסמים צירי תנועה מרכזיים, בכל הנוגע אליו יש אכיפה בררנית, והרשויות לא בוחלות בשום אמצעי בכדי לפנותו מהכביש, כולל זריית מלח עליו. רק חסירה המכטזית שתשפריץ עליו בואש והשוטרים שיזרקו עליו רימוני הלם ושירססו אותו בגז מדמיע וגז פילפל.
אבל כאן לא מסתיים הסיפור, אלא שגם האזרחים מיצטרפים לחגיגה ויוצאים בהמוניהם בכדי לרמוס אותו ברגל גסה משל היה איסקופה נידרסת. ולא מיסתפקים בזה, אלא הופכים אותו לכדורים המושלכים בבזיון מאחד לשני. שוו בנפשכם אם היה מדובר באוכל והיו מתנהגים איתו ככה, איזה זעזוע היה קורה על בזיון האוכלין שנעשה. וכאן- הותר כל רסן.
אך הדבר הקשה ביותר שהוא בבחינת ''הקש ששבר את גב הגמל'' היא העובדה שלוקחים אותו והופכים אותו לבובה בצורת איש שלגים, ובשביל להשלים את ההשפלה נועצים במרכז הפרצוף של הבובה גזר ותוקעים לה לתוך העיניים שני פלחים של מלפפון, ועוד איזה שני ענפים לתוך הכתפיים כאילו הם ידיים.
אז לסבול מהחום? נו- לא ממש נעים אבל ישנן צרות גדולות יותר, להיות איסקופה הנדרסת? גם את זה עוד אולי אפשר לסבול, להיות מושלך בבזיון? ממש קשה, אבל ננסה לשרוד. אבל להיות איש שלגים? זה כבר בזיון גדול מידי שא''א לעמוד בו, ולכן הוא מעדיף להישאר באירופה שם יודעים לכבד אותו יותר, ובמיוחד שלא לעשות ממנו איש שלגים.

-
ז'ק או שלא יהיה ברירה ונאלץ להזמין את השלג החסידי,
זה שלא נבהל מכל האמור לעיל ופניו לאופטימיות ולשמחה תמיד! -
אדיב אמר בבדיחות על מזג אויר:
ז'ק או שלא יהיה ברירה ונאלץ להזמין את השלג החסידי,
זה שלא נבהל מכל האמור לעיל ופניו לאופטימיות ולשמחה תמיד!חסידי חסידי, אבל האם הוא ישרוד את זה שיעשו ממנו איש שלגים? (בתור חבר ב''פורום המקביל'' אתה בודאי מבין מה עומד מאחורי השאלה).
-
ז'ק אמר בבדיחות על מזג אויר:
אבל להיות איש שלגים? זה כבר בזיון גדול מידי שא''א לעמוד בו, ולכן הוא מעדיף להישאר באירופה שם יודעים לכבד אותו יותר, ובמיוחד שלא לעשות ממנו איש שלגים.
אוקיי אז פתחת עלי מבערים בשיא העוצמה...
האמת לא חשבתי שתתדרדר עד כדי כך,
אבל דע לך שאני כעת בוחר באפשרות של "והמשכיל בעת ההיא ידום"
ולא כי אין לי מה לומר, וגם לא בגלל שסתירת זקנים בניין, וגם לא בגלל שמדובר כאן במורנו רבן של כל בני הפורום, וגם לא בגלל "והדרת" ולא בגלל שאני מפחד מהתגובה שלך.
אלא מסיבה פשוטה - החלטתי לוותר! ("ואוהביו כצאת השמש בגבורתו"....)
אז אמנם יצאתי פיסטוק ואתה יצאת נשכני, אבל אם זה עושה לך טוב. אז שישאר ככה.
די, דיברתי מספיק. -
איש השלגים אני חושד שאתה מנסה להרדים אותי, ואז ברגע שאני לא אהיה מוכן אתה תתקוף בכל הכוח. בכל מקרה לייתר ביטחון ירדתי לבונקר.
-
ז'ק לאחרונה האסטרטגיה בלהרדים אויב היא לאיים כל הזמן עוד ועוד פעם כך שאתה לא יודע מתי יגיע המתקפה האמיתית
מה ש איש השלגים עושה זה לא להרדים אלא באמת כי נמאס לו, אתה יכול לקרוא לזה כניעה ואתה יכול לקרוא לזה ניצחון, תלוי מה אתה חושב -
ז'ק חששותיך לא לשווא הן,
איש השלגים חזק ויאמץ ליבך, אני מחזק אותך בשעתך הקשה זו בו יצאת פיסטוק, תיזהר לא להישאר כזה כדי שלא יאכלו אותך חי בלי הקליפה. -
אדיב אמר בבדיחות על מזג אויר:
ז'ק חששותיך לא לשווא הן,
איש השלגים חזק ויאמץ ליבך, אני מחזק אותך בשעתך הקשה זו בו יצאת פיסטוק, תיזהר לא להישאר כזה כדי שלא יאכלו אותך חי בלי הקליפה.וואו אני ממש נמס מרוב חום שאתה מרעיף עלי.
אכן חיי איש שלגים הם חיים קשים, אויבים מבית ומחוץ, (גם אלו שמחממים יכולים להזיק,)
אבל תודה על העידוד.
חיכיתי למישהו שיעמוד להגנתי.. -
איש השלגים אמר בבדיחות על מזג אויר:
אבל דע לך שאני כעת בוחר באפשרות של "והמשכיל בעת ההיא ידום" מסיבה פשוטה - החלטתי לוותר! ("ואוהביו כצאת השמש בגבורתו"....)
אכן נודע הדבר! כש איש השלגים כתב בעבר על קיץ נעים וקריר, אני עמדתי משתומם כיצד יתכן שלנו יהיה כ''כ חם (וזה היה גם מגובה בנתונים), ואילו לו יהיה קריר ונעים.
כעת נודע הדבר. בידידינו החשוב והיקר איש השלגים מתקיים מקרא שכתוב ''ואוהביו כצאת השמש בגבורתו''. מה הפירוש ''כצאת השמש בגבורתו''? יש שפירשו שהכוונה היא לשמש לעתיד לבוא שעליה נאמר בגמ' בנדרים (ח' ע''ב) אין גיהנם לעולם הבא, אלא הקדוש ברוך הוא מוציא חמה מנרתיקה, צדיקים מתרפאין בה ורשעים נידונין בה. דהיינו- השמש תהיה גיהנום לרשעים, ואילו לצדיקים- אותה שמש עצמה תהיה הדבר הנעים והבריא ביותר. ומעתה הכל מובן ומיושב- שמכיון שידידינו החשוב איש השלגים הוא מי ששומע חרפתו ואינו משיב, הרי הוא בבחינת ''ואוהביו'' שזוכים לבחינת ''צאת השמש בגבורתו'', דהיינו שאותה שמש שהיא גיהנום לאחרים, הרי להם היא צדקה ומרפא.
ואגב ''נעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים שעליהם הכתוב אומר ''ואוהביו כצאת השמש בגבורתו'' (שבת פ''ח ע''ב), מרגלא בפומי שעיקר השכר שלהם הוא מה שכתוב בהמשך הפסוק ''ותשקוט הארץ ארבעים שנה'', דהיינו שקט ומרגוע, והימנעות ממריבה בלתי נגמרת שהיא חלקת נחלתם של הנעלבין ועולבין ושומעים חרפתם ומשיבים.

-
פיקוד העורף נכשל ובגדול !!
יש כאן כזאת מריבה עסיסית מי הוא זה ואיזה הוא המוותר לשני יחד עם עקיצות עסיסיות, ואני לא קבלתי התראת פוש לטלפון הנייד הכשר ??
בדקתי היטב וזה דור 4, ועם זאת מערכת ההתראה לא פעלה,הלו, מיסטר פרזידנט, אדון טראמפ, אל תתקוף עדיין, ישראל טרם מוכנה...
-
פוסט זה נמחק! -
אוהב שלג לא ישבע תשמע, האמת שכמעט הוריתי לשלוח לך התראה חמורה אבל אז אחד וויתר ואמרנו גם אנחנו נלך בדרך הטובה ולא נערב עוד צופים למריבה גדולה. אז החלטנו שלא להזעיק אותך. אז אתה יכול להירגע, מערכת ההתרעה שלך פועלת. זה היינו אנחנו שלא שלחנו לך התרעה, ולתשומת הנשיא טראמפ: אנחנו מוכנים. יש לך אור ירוק.
-
שלג כבד אדוני, אל תיפול במלכודת...
הוויתור של איש השלגים כמוה כנסיעת נתניהו לסופ"ש לצפון כדי לחגוג שבת חתן לאבנר...