שרשור הימורים לעלית מפלס הכינרת בתקופה החורפית הנוכחית.
-
אז מי יהיה ''מלך ההימורים''

החדש? אפל או שמא מאור גליל העליון ? נכון לשעה זו (יום חמישי 17:40) המפלס עומד על 212.83-, שזה אומר עליה של 17.5 ס''מ מקו הפתיחה של ההימורים. אז זהו אומנם ההימור של נחמן המלך , אך קו הסיום הוא כידוע מחר בבוקר יום שישי, ועד אז יתווספו מן הסתם איזה חצי ס''מ או ס''מ שתיים, כך שהמלך יהיה או אפל או מאור גליל העליון , או שמא שניהם (אם העלייה תסתכם ב- 18.5 ס''מ). מחר בבוקר נדע בעז''ה. -
ז'ק

תפילה לעצירת גשמים... והמבין יבין... -
חס ןשלום אפילו לא בצחוק זה כפירה בטובתו של מקום
-
ז'ק אמר בשרשור הימורים לעלית מפלס הכינרת בתקופה החורפית הנוכחית.:
אז מי יהיה ''מלך ההימורים''

החדש? אפל או שמא מאור גליל העליון ? נכון לשעה זו (יום חמישי 17:40) המפלס עומד על 212.83-, שזה אומר עליה של 17.5 ס''מ מקו הפתיחה של ההימורים. אז זהו אומנם ההימור של נחמן המלך , אך קו הסיום הוא כידוע מחר בבוקר יום שישי, ועד אז יתווספו מן הסתם איזה חצי ס''מ או ס''מ שתיים, כך שהמלך יהיה או אפל או מאור גליל העליון , או שמא שניהם (אם העלייה תסתכם ב- 18.5 ס''מ). מחר בבוקר נדע בעז''ה.גם איש השלגים לא רחוק.
קשה לך לפרגן לו? -
אולי עדיין יהיו הלילה הפתעות לטובה בגובה המפלס שהרי עדיין לא עלה השחר
וכמעשה נקדימון בן גוריון -
איש השלגים אמר בשרשור הימורים לעלית מפלס הכינרת בתקופה החורפית הנוכחית.:
גם איש השלגים לא רחוק.
קשה לך לפרגן לו?רציתי, אבל בשביל זה צריך הרבה מאוד אופטימיות, ומה לעשות- עדיין אין לי את זה.
-
מחר בבוקר נדע בעז''ה.
נו, הבוקר הגיע ועבר כבר, תעדכן כבר מי ניצח
... -
מאור גליל העליון אמר בשרשור הימורים לעלית מפלס הכינרת בתקופה החורפית הנוכחית.:
מחר בבוקר נדע בעז''ה.
נו, הבוקר הגיע ועבר כבר, תעדכן כבר מי ניצח
...להזכירך- לא אני הוא זה שערך את תחרות ההימורים, אלא גשם עד בלי די הוא האחראי והוא זה שאמור להכריז על המנצח. רק מה שאני יכול לעדכן שלפי נתוני רשות המים לשעה 11:00 בבוקר, גובה המפלס עומד על 212.81-, שזה אומר לעניינינו עליה של 19.5 ס''מ מאז התחילה תחרות ההימורים, שזה אומר שאתה מאור גליל העליון וכן איש השלגים תצטרכו לריב על הכתר.
בהצלחה לשני הצדדים.
-
ז'ק זה היה הנתון ל8:00 בבוקר?
-
מאור גליל העליון אמר בשרשור הימורים לעלית מפלס הכינרת בתקופה החורפית הנוכחית.:
ז'ק זה היה הנתון ל8:00 בבוקר?
ב- 8 בבוקר סיימתי שחרית והלכתי לקניות לכבוד שב''ק, כך שאני לא יודע מה היו הנתונים לאותה שעה. אני מבין אותך, אתה רוצה ל''הרוויח'' את חצי הס''מ שיתכן שהכנרת עלתה מ- 8 ועד ל-11, ואז העלייה תהיה בדיוק 19 ס''מ כמו ההימור שלך. אבל האינטרס שלי הוא שאתה ו איש השלגים תנהלו מאבק ביניכם על התואר הנכסף, כך שגם לי יהיה איזה רווח מהתחרות הזאת, ולכן אני לא מתכוין לשתף פעולה בבירור המפלס נכון ל- 8 בבוקר.
-
מכיוון שבודקים לפי 8 בבוקר ועל גם המפלס היה יציב מספר שעות ואז המפלס היה -212.82, עליה של 18.5 ס"מ גם אפל וגם מאור גליל העליון היו הכי קרובים אז הם חולקים את הכתר במשותף.
-
אפל אמר בשרשור הימורים לעלית מפלס הכינרת בתקופה החורפית הנוכחית.:
18,בשנה נורמלית הייתי מהמר על יותר אבל השנה כבר אנחנו למודים באכזבות
לצערי אפשר לומר שהשרשור מלפני שבוע וחצי צדק ובגדול, רק להיזכר בדמיונות של לפני שבוע לתקופה אגדית איי איי אי

-
למעשה, המנצח בהימור הוא מלך ההימורים בעבר בהווה ובעתיד מורנו ז'ק שליט"א,
הוא הימר מראש שאף אחד מההימורים לא ידייקו,
(וזה מטרתו הנסתרת מקודם שכתב שזה 19.5 ולא 19, כדי שזה לא יתאים חשום הימור....) -
גשם עד בלי די אמר בשרשור הימורים לעלית מפלס הכינרת בתקופה החורפית הנוכחית.:
מכיוון שבודקים לפי 8 בבוקר ועל גם המפלס היה יציב מספר שעות ואז המפלס היה -212.82, עליה של 18.5 ס"מ גם אפל וגם מאור גליל העליון היו הכי קרובים אז הם חולקים את הכתר במשותף.
עיצרו ! אני רוצה להגיש ערעור !
שימו לב על איזה בסיס נפתח ההימור, על בסיס הפרסום של רשות המים באותו יום. (ראה תמונה מצורפת כפי שהיא מופיעה בתחילת הפוסט).

ואם כך, גם קו הסיום של ההימור צריך להיות מבוסס על אותו מקור פירסום. ובכן- לפי אותו מקור פרסום- המפלס היום עומד על 212.84-. (ראה צילום מצורף).

זאת אומרת שלפי מקור הפירסום שעליו התבסס ההימור, הכנרת עלתה עד היום ב- 16.5 ס''מ, שזה אומר שהקרוב ביותר הוא נחמן המלך , וא''כ הוא הראוי לתואר המלך
. ושימו לב גם שהוא מהבודדים שההימור שלהם היה לא רק בסנטימטרים שלמים, על גם על חצי ס''מ (17.5), שזה רמה גבוהה יותר של הימור, ובאמת במבחן התוצאה, התוצאה הסופית כוללת חצי ס''מ. -
ז'ק זה מעודכן לאתמול ולא היום!!!
-
גשם עד בלי די אמר בשרשור הימורים לעלית מפלס הכינרת בתקופה החורפית הנוכחית.:
ז'ק זה מעודכן לאתמול ולא היום!!!
בלי ראיות הטענה לא תתקבל ! רוצה צילום מסך מהיום !
-
ז'ק תעשה צילום מסך באתר זה:
https://kineret.org.il/miflasim/ -
גשם עד בלי די אין 2 מלכים משמשים בכתר אחד
אבל אולי אחד ישתזף בחוף עם הכתר והשני יטבול בינתיים בכנרת ואח"כ יתחלפו -
ז'ק תראה את התאריך

-
אוהב גשם ולא בוץ אמר בשרשור הימורים לעלית מפלס הכינרת בתקופה החורפית הנוכחית.:
גשם עד בלי די אין 2 מלכים משמשים בכתר אחד
אבל אולי אחד ישתזף בחוף עם הכתר והשני יטבול בינתיים בכנרת ואח"כ יתחלפולא חושב שזה כ"כ מסובך, נעשה את זה כך, אני יקבל 'מלך' והוא יקבל 'ההימורים' או אולי ההימוריסט