בואו נהמר: מתי תגיע הכנרת לקו האדום התחתון
-
ממש טוויסט בעלילה הזוכה יוכרז מחר אם יהיה פרסום.

-
ז'ק שמעתי שאתה מארגן הסעות בחינם לכנרת

-
-
אדיב לא כ"כ הבנתי
-
-

-
ז'ק אמר בבואו נהמר: מתי תגיע הכנרת לקו האדום התחתון:
בשביל לפייס את כל הצדדים הייתי מציע לתת תואר ''מלך ההימורים'' לשלושת אלו שהניחוש שלהם סובב סביב הנתונים האלה (הגעה לקו האדום ב-28/29 ליולי), מאור גליל העליון שימי ADA .
מי בראש?
-
איש השלגים אמר בבואו נהמר: מתי תגיע הכנרת לקו האדום התחתון:
בשביל לפייס את כל הצדדים הייתי מציע לתת תואר ''מלך ההימורים'' לשלושת אלו שהניחוש שלהם סובב סביב הנתונים האלה (הגעה לקו האדום ב-28/29 ליולי), מאור גליל העליון שימי ADA .
מי בראש?
בנתיים כנראה הכנרת עדיין לא ירדה מתחת לקו האדום, כך שיתכן שדוקא הניחוש שלי יהיה הכי קרוב. היכונו לשובו של המלך

-
ז'ק מצטער בשירות ההידרולוגי מהצהריים זה מתחת לקו האדום כך שנצטרך לריב על זה

-
-
בנתיים כנראה הכנרת עדיין לא ירדה מתחת לקו האדום, כך שיתכן שדוקא הניחוש שלי יהיה הכי קרוב. היכונו לשובו של המלך

ADA אמר בבואו נהמר: מתי תגיע הכנרת לקו האדום התחתון:
ז'ק מצטער בשירות ההידרולוגי מהצהריים זה מתחת לקו האדום כך שנצטרך לריב על זה

קודם שנתחיל לריב, שמת לב לתופעה מסויימת? כבוד המנהל גשם עד בלי די שליט''א מתעקש פעם אחרי פעם שלא נסמוך על נתוני השירות ההידרולוגי, ושנתוני רשות המים הם שיקבעו. כמעט שהסכמתי איתו, עד שפתאום התבררה לי המזימה העומדת מאחורי הדברים. לפי פרסומי הרשות מהיום אנחנו עדיין מעל הקו האדום. מנסיון- כנראה שמחר לא יתפרסם עידכון. אז מתי יתפרסם העדכון הבא של רשות המים? כנראה ביום ראשון הבא, ואז כנראה גם לפי נתוני רשות המים נחצה את הקו האדום. תנחש מה יהיה אז התאריך? נכון- 2 באוגוסט. מוכר לך התאריך הזה? ובכן- זה התאריך של ההימור של כבוד המנהל גשם עד בלי די שליט''א ! עכשיו אתה מבין מה עומד מאחורי ההתעקשות שלו שנתוני רשות המים הם שיקבעו? הוא רוצה גם את תואר המלכות ! אבל אנחנו נשלב כוחות ונעשה הכל תוך כדי אפשרות של פניה לבג''ץ להוציא צו ביניים שיקפיא את ירידת המפלס עד להודעה חדשה, או עיכוב הפרסום בעוד כמה ימים כך שהוא לא יוכל להנות מן ההפקר(ות).
-
ז'ק

אני מת מצחוק..... -
גשם עד בלי די אמר בבואו נהמר: מתי תגיע הכנרת לקו האדום התחתון:
ז'ק

אני מת מצחוק.....ואני? מת מבושה! איך פישלתי ככה עם ההימור שלי?! הימרתי על התאריך 1 באוגוסט, רק שכחתי פרט מאוד חשוב, שה-1 באוגוסט חל בשבת, כך שגם אם המפלס היה מגיע לקו האדום בתאריך הזה, לא היה שום דרך להוכיח את זה ! פדיחה !
-
ז'ק אני חושב שזה די סופי שהכינרת ירדה מתחת לקו האדום וגם גשם עד בלי די לא יוכל להתנגד לניצחון שלי ושל שימי שהיינו הכי קרובים אפילו שרשות המים עדיין לא עדכנו על כך כי זה כבר כמה ימים לא התעדכן