שירשור הימורים למפלס הכנרת במערכת הקרובה
-
עד יום שישי 25 ס"מ בעז"ה
-
עד יום שישי 26 ס"מ
-
-
אני מהמר עד שישי הבא המפלס יעמוד על 213.195
עליה של 24 ס"מ
היום הוא עומד על (213.435) -
אוהב שלג לא ישבע אמר בשירשור הימורים למפלס הכנרת במערכת הקרובה:
אני מהמר על 12 ס"מ גשם עד יום רביעי בבוקר,
המפלס יעמוד ברביעי בבוקר לפי ההימור שלי על 213.315-,הסברים להימור זה יבואו לאחר הניצחון המוחלט
שבוע טוב,
את ההימור המצוטט כתבתי ביום חמישי, כשעדיין לא היה ברור מה יהיה בהמשך השבוע הבא,
כעת לאחר שאיכשהו יש כבר כיוון איך המערכת נראית,אוסיף את ההימור עד יום שישי (הכוונה לגובה המפלס שיפורסם ביום שישי בבוקר),
במהלך ימים רביעי-חמישי יתווספו עוד 6 ס"מ למפלס הכינרת, כך שביחד יעלה המפלס בשבוע זה ב-18 ס"מ, ויעמוד על 213.255-,הסבר להימור שלי,
לדעתי עליית המפלס עד יום רביעי יהיה כמעט כולו רק מגשם ישיר, ולכן נתתי רק 12 ס"מ ואני עדיין חושב שזה נדיב במקצת,
בגל השלישי כבר איכשהו יתגבר קצת הזרימה ולכן יתווספו עוד 6 ס"מ ביומיים האלו (ואולי קצת יותר, אבל לא הגדלתי,כי אני חושב ש-12 עד יום רביעי זה קצת נדיב כמו שכתבתי), -
50
-
אין לי ניסיון עם זרימות נחלים, אבל ציפיתי שכבר עכשיו יתגברו הזרימות אחרי גל גשם - אבל כלום!!!

-
אולי כדאי לחשוב מחדש על ההימור...
-
בגלל זה את ההימור שלי (20 ס''מ עליה) נתתי לתאריך 7 בינואר, אז לפי הערכתי אמורה הכנרת למצות את המערכת, כי כאמור ההתגברות של הספיקה של הנחלים לאחר מערכות גשם בצפון נמשכת עד שלושה ימים לאחר המערכת, אז חוזרת הספיקה לרמה קרובה למה שהיה קודם המערכת. אז מכיון שלפי התחזית עד שבת הבאה עדיין ימשיכו לרדת גשמים בעז''ה, אז העליה מחמת אותם גשמים תימשך גם בימים שלאחר מכן בגלל ספיקת הנחלים, כך שלפי ההשערה שלי עד יום שלישי- רביעי בשבוע שלאחר שבוע זה נמצה פחות או יותר את המערכות של השבוע הקרוב.
-
ז'ק אמר בשירשור הימורים למפלס הכנרת במערכת הקרובה:
בגלל זה את ההימור שלי (20 ס''מ עליה) נתתי לתאריך 7 בינואר, אז לפי הערכתי אמורה הכנרת למצות את המערכת, כי כאמור ההתגברות של הספיקה של הנחלים לאחר מערכות גשם בצפון נמשכת עד שלושה ימים לאחר המערכת, אז חוזרת הספיקה לרמה קרובה למה שהיה קודם המערכת. אז מכיון שלפי התחזית עד שבת הבאה עדיין ימשיכו לרדת גשמים בעז''ה, אז העליה מחמת אותם גשמים תימשך גם בימים שלאחר מכן בגלל ספיקת הנחלים, כך שלפי ההשערה שלי עד יום שלישי- רביעי בשבוע שלאחר שבוע זה נמצה פחות או יותר את המערכות של השבוע הקרוב.
ובכל זאת תן הימור גם עד יום שישי כמו כולם.
-
איש השלגים היות שאני סובר (כעת) כמוהו לגמרי,
אני נותן במקומו את ההימור של 18 ס"מ עד יום שישי,גם לדעתי, אם השבוע הבא יתחיל יבש כפי שצפוי כעת, הזרימה ושיירי הגשם של יום שישי יוסיפו עוד 2 ס"מ משישי בוקר עד רביעי שאחריו,
אשמח מאוד שסבא יחלוק על דבריי, כדי שלא ניהפך שוב ל-2 מלכים שמשתמשים בכתר אחד...
-
זה סביר ששום דבר לא זז עדיין בכנרת??
נראה לי מוזר
ומבאס... -
הלבן הלבן הזה... אמר בשירשור הימורים למפלס הכנרת במערכת הקרובה:
זה סביר ששום דבר לא זז עדיין בכנרת??
נראה לי מוזר
ומבאס...סביר בהתאם למה שירד שם
לא סביר בהתאם לציפיות... -
סענדער אמר בשירשור הימורים למפלס הכנרת במערכת הקרובה:
אני על תקן המהמר הפסימי
13 ס"מ עד רביעי הבא בוקר.אעדכן את ההימור שלי עד ליום שישי בוקר:
14.5 ס"מ
המפלס יעמוד בשישי בוקר על: 213.29- -
אני לא מבין, אמרו שאפשר להמר עד כניסת שבת, אז איך כותבים עכשיו הימורים?
-
שלג בששון אמר בשירשור הימורים למפלס הכנרת במערכת הקרובה:
אני לא מבין, אמרו שאפשר להמר עד כניסת שבת, אז איך כותבים עכשיו הימורים?
לא אמרו כניסה של איזה שבת. אני לדוגמא מתכונן לתת הימור ביום שישי הבא לפני כניסת שבת. יש לי משום מה הרגשה שזה יהיה הימור דוקא מוצלח ודי מדויק.
-
סיכום ההימורים.
נתי 35
אקלימוס 50
איש השלגים 21
ג׳מיני המלך 37
דוד 4 30
ירושלמי 22 26
מאור גליל העליון 30
@אני 36
אפל 35
שלג בששון 32
חיים 2 28
שלמה456 25
עננים מלהמניע 26
דיויד כץ 24
elishot9 אוהב שלג לא ישבע 18
אוהב שלג על הים 50
סענדער 14.5אומנם ההימורים היו עד כניסת שבת אבל לא הספקתי לסכם אז הכנסתי את מי שהימר במוצש.
-
גשם עד בלי די לא שמת אותי
-
דודשלג רשמת הימור עד יום שישי?
-
גשם עד בלי די יש כאן כמה טעויות ששמתי לב מבלי לבדוק היטב,
אשמח שתעלה שוב רשימה מעודכנת, ועדיף שזה יהיה מסודר לפי סדר של ההימור,
עריכה מאוחרת: כעת בהכנת הסיכום שמתי לב שלא טעית, כי סיכמת רק את מי שנתן הימור עד יום שישי,