סקר על פעילות בפורום בחודש אדר
-
לאור מה שקרה כאן בשנה שעברה, יש להבהיר כי כל פעילות תהיה כפופה גם לאישור המנהלים. גם אם מאה חברים יביעו את רצונם לקיום הפעילות, עדיין תידרש הסכמת המנהלים, ובלי זה לא תתקיים פעילות (לפחות לא ביוזמתי).
-
ז'ק אמר בסקר על פעילות בפורום בחודש אדר:
לאור מה שקרה כאן בשנה שעברה, יש להבהיר כי כל פעילות תהיה כפופה גם לאישור המנהלים. גם אם מאה חברים יביעו את רצונם לקיום הפעילות, עדיין תידרש הסכמת המנהלים, ובלי זה לא תתקיים פעילות (לפחות לא ביוזמתי).
תספר אולי לחברים החדשים מה קרה בשנה שעברה
-
שלג 2013 אמר בסקר על פעילות בפורום בחודש אדר:
ז'ק אמר בסקר על פעילות בפורום בחודש אדר:
אני לא זוכר למה הוא מתכוין אבל בגדול זה מה שהיה שנה שעברה
תכנס לכאן -
היה איזשהו ניסיון לחטט בהיסטוריה של הפורום, ואיך שהוא זה הדרדר למחוזות אחרים, יהיו כאלה שידעו טוב יותר לחפור בהיסטוריה ולמצוא את זה, [אם זה לא מחוק...]
-
ז'ק לדעתי כדאי ורצוי, אך יועיל מאוד אם זה יהיה אך ורק באשכול אחד, שלא ישבש כאן את כל הפורום.
עניתי כך כי אין תשובה כזאת בסקר.
-
שלג 2013 אמר בסקר על פעילות בפורום בחודש אדר:
מיילים בסגנון המיילים המצורפים (שמות השולחים טושטשו בכוונה וכן חלק מתוכן המיילים ''צונזר'' על ידי, אך רוח הדברים ברורה).

אני כאן לא בשביל להפריע למישהו אחר, אלא להיפך,- לנסות להעלות קצת חיוך למישהו על הפנים, וכן- גם להעביר ביקורת בצורה הומוריסטית וסטירית על התנהלויות מסוימות כאן בפורום, ותאמין לי שהמגירות שלי מלאות מזה. אבל כאמור אם יש כאלה שזה מפריע להם, ובודאי אם אין הסכמה ורצון מצד המנהלים, אז הכל ישאר גנוז במגירה.!
-
אני יסביר למה אני בעד ואני חושב שזה יהיה נחמד
כפי שהספקתי להכיר את המנהל היקר והחביב אקלימוס הוא מאוד מעוניין שהפורום יהיה חוויה מעניינת לא רק במתי ירד גשם ומה איסי אומר
הוא מוכיח את זה בחידות וברעיונות שהוא לא מפסיק להפתיע
לכן לדעתי, זה מתאים מאוד! -
ז'ק הצבעת נגד?!
-
700 ליטר קולה אמר בסקר על פעילות בפורום בחודש אדר:
ז'ק הצבעת נגד?!
עלית עלי. אז כן, כי כפי שכתבתי- כל זמן שלא תהיה לזה ממש דרישה ובמקביל גם זה לא יפריע כאן לחברים אחרים, אז נוותר על זה, ונתפלל חזק חזק שמזג האוויר הוא זה שיספק לנו את הדברים השמחים בחודש שמרבים בו שמחה (ואם אפשר גם איזה מנת שלג אז מה צריך יותר).
-
-
700 ליטר קולה אמר בסקר על פעילות בפורום בחודש אדר:
ז'ק א. אבל למה להצביע נגד.
ב. מה זה ממש דרישה, אני ממש ישמח [ואפילו מצפה...], ואני לא חושב שאמור להפריע לאי מי שיש אשכול נפרד לדברים האלו,
ואולי אחד המנהלים יוכל להביע כאן את דעתו? אקלימוס ושאר המנהלים
-
ז'ק לא....
זה ענקקק......
התחלנו את הפעילות דה-פקטו...
אפשר להמשיך -
אני חושב שאם זה באשכול אחד מסודר ולא מתפזר לכל האשכולות שבהם ישמרו על הנושאים הספציפיים - אז לא אמורה להיות בעיה
וכמובן - לשמור על הרמה של הפורום ועל הודעות ראויות מכובדות ומכבדות. -
אפרופו ליטאים מדוכאים
מה התמונה הזו אומרת שרק 7 ליטאים וכל השאר כאן מזרחיים?

-
איש השלגים או אולי שהפרשנות שלך בנוגע לליטאים שגויה?

המכירה הסינית של עזר מציון נפתחה!
דרימי מתנה רוצים? לחצו כאן:
https://sale.ami.org.il/?vt=7000099&affid=202928
להצטרפות לנאמני עזר מציון — במייל:
ezermizionn@gmail.com